Siete dei truffatori e dato che non avete nessuna intenzione di rendere i soldi indietro, mi vedo costretta a ricevere la merce. Altrimenti perdo tutto. Siete dei veri e propri strozzini e ladri.
Milano Fashion
See what reviewers are saying
Oplichtersbende. Waarde is niet 1 ster maar nul. Twee broeken besteld en betaald. Ze zijn zogenaamd verzonden. Als je tracking volgt komt het pakje niet verder dan het depot. Diverse keren mail gestuu... See more
Kleedje besteld; via Klarna te betalen, maar krijg geen reactie van Milano voor een retour formulier of adres waar ik het wil terug sturen. Wat moet ik doen?
Ordinato il 28 agosto una camicia,siamo al 13 settembre non ancora consegnata,il tracking fermo per 5 giorni,mandate due mail per avere notizie nessuna risposta.Bastava dirlo al momento dell' ordine c... See more
Oplichters
Oplichters. Jas besteld, betaald nooit ontvangen. Instagram moet ook beter de sites controleren.
Ben opgelicht
Ook ik heb een heren trui besteld en…
Ook ik heb een heren trui besteld en betaald , heb ook een mail gestuurd en gevraagd waar mijn bestelling blijft, echt jammer dat mensen je zo moeten bedonderen, ga gewoon werken voor geld inplaats van mensen op te lichten. Jammer voor de webshops die wel eerlijk handelen
Opgelicht !!
Ik ben in hetzelfde geval. Besteld op 26/12/2022, bevestiging gekregen en daarna niets meer. De track and trace werkt niet, website bestaat niet, mailadres werkt niet. Dat geld zijn we dus kwijt !
Op 26dec 2022 een bestelling gedaan en…
Op 26dec 2022 een bestelling gedaan en betaalt, vervolgens niets meer gehoord. Ik heb net een mail weggedaan met de vraag waar de bestelling blijft, maar begrijp uit de reacties dat daar geen antwoord op komt. Ik ben normaal erg voorzichtig, maar dit zag er gewoon betrouwbaar uit. Niet dus!!
Ook ik ben opgelicht
Ook ik ben opgelicht! Ben normaal altijd voorzichtig maar alles zag er in orde uit.
Had beter eerst deze reviews gelezen in plaats van te bestellen!
Oplichters
Niet met deze handelaar in zee gaan, uw geld bent u waarschijnlijk kwijt.
Helaas, ook wij zijn waarschijnlijk opgelicht door Milano Fashion. Een trui besteld en betaald op 26 december, meteen een bevestiging ontvangen, waarbij je denkt: ok dit zit goed. Op 3 januari maar eens een mailtje gestuurd dat er (nog) niets is geleverd. Track and trace werkt niet. Mailtjes wordt gebounced. Website werkt niet, nergens kun je reactie kwijt, dus ik vrees dat ik ook aangifte moet doen van internet-oplichting.
Saillant: op hun site staat wel het Trustpilot logo
Oplichters!!!
Oplichters!!!
Bestelling gedaan, netjes betaald, bevestigingse-mail ontvangen, maar na drie weken niets ontvangen en nu blijkt het e-mail adres niet (meer) te bestaan….. Niet intrappen!!
Krijg ik mijn bestelling ooit in huis? Oplichters?
30 december 2022 mijn bestelling gedaan, direct betaalt en geen contact meer mogelijk. Bestelling tot op vandaag niet ontvangen. Bedrijf kwam in mijn tijdlijn op Instagram.
Oplichting
Oplichting, 23 december besteld en betaald. Niks gekregen krijg geen contact ,email adres bestaat niet waardoor ik email gelijk terug krijg.
Niet intrappen!
25-12-2022 bestelling gedaan en betaald en nu niet thuis geven en e-mailadres is fake kan niet worden afgeleverd.
Ook geen telefoonnummer te bekennen.
Aangifte gedaan. Fackers! Merry Christmas.
100% oplichters
24/12/2022 een bestelling gedaan voor 99.95euro en nog niets ontvangen.100% oplichters en als ik wil mailen komt die mail direct terug. wil mijn geld terug krijgen. de site is niet meer online. gelieve mijn geld terug te storten. zal maar een aangifte doen zeker.
Geen product ontvangen na 2 weken
Geen product ontvangen na 2 weken. Oplichters dus!!!
100% oplichters
100% oplichters , 20-12-2022 besteld niks gekregen en niks meer gehoord. Ik ga aangifte doen.
Oplichters!!
Ik ben ook bang dat ik erin ben getrapt! Keurig een bevestigingsmail, maar daarna niks. En als je ze mailt krijg je deze mail terug. Mijn kind is zijn geld kwijt, waar hij hard voor heeft gewerkt!! Schandalig. Ga een echte baan zoeken ipv mensen oplichten.
Hopelijk hebben ze een beetje gevoel en boeken ze het geld terug
Fake store
iedereen wees voorzichtig met deze site, ze zijn nep meer dan 10 dagen sinds ik heb besteld, ik krijg niets, zelfs geen post-e-mailadres
ATTENTION ARNAQUE
ATTENTION ARNAQUE, VOUS PAYEZ ET IL NE REPONDENT JAMAIS. MEME PAS UN NUMÉRO DE TÉLÉPHONE. JE PORTE PLAINTE EUROPÉENNE AUJOURD'HUI.
LET OP: Dit lijkt op exact op merle-fashion
Dit lijkt op exact dezelfde fake site als Merle-fashion, zelfde (te) lage prijzen. Wat je ook bestelt, je krijgt zeer waarschijnlijk niets, of een kinderhorloge van €1,00
The Trustpilot Experience