Ik heb vorig jaar in juni een Pakket onderbroekjes besteld. Ze zijn, ondanks herhaalde aanmaningen en uitvluchten, nooit aangekomen. Het zijn volgens mij gewoon oplichters! Ingrid Veenbrink
See what reviewers are saying
21-10-2025 besteld ,en nog nooit iets ontvangen . diiverse mailtjes gestuurd , krijg mailtjes terug met allerlei smoesjes maar leveren ho maar .Heb mijn geld terug gevraagd maar nog geen cent gezie... See more
5 maanden geleden beselling gedaan en betaald maar tot opheden niets ontvangen, als je navraag doet waar mijn product blijft krijg de het bericht dat er een vertraging is opgetreden en een paar maande... See more
9 september 2025 een bestelling van € 53,90,- gedaan bij Milonaro. Nooit iets ontvangen. Het banknummer blijkt van Grinero Commerce Limitid in Hongkong te zijn. Na eerste mail bericht terug dat... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Waardeloos
In september armbanden besteld
NOOIT ONTVANGEN
IEDERE KEER DEZELFD3 SMOES
GROTE oplichters niet mee in zee gaan
Ook geen geld weer gekregen
PINTREST MOET ZE BLOKKEREN
Onbetrouwbaar innen jouw geld en…
Onbetrouwbaar innen jouw geld en leveren niet.
Misbruiken Trustpilot met 5 sterren terwijl zij er 1.5 hebben gekregen.
Het zijn pure oplichters en ik begrijp niet dat Pinterest ze nog steeds reclame ruimte geeft.
Ook hun ethische normen zijn blijkbaar te koop
Geen levering wel betaald
Geen levering wel betaald. Kontakt mail altijd dezelfde tekst. Geen geld terug. In de website schrijven ze altijd 60dagen terug betaling. DUS NIET. Heb je betaald,dan ben je het geld kwijt. U BENT GEWAARSCHUWD
Heb 1 september een bestelling…
Heb 1 september een bestelling geplaatst en betaald. Heb diverse keren met de mail contact opgenomen, maar krijg telkens te horen dat ze ermee bezig zijn. Niets bij bestellen…. Aanpakken die leugenaars!!
Snap niet dat de site ondanks alle…
Snap niet dat de site ondanks alle oplichting nog steeds in de lucht is.
Als je belazerd wil worden dan daar bestellen
Hallo ,
Milonaro zijn inderdaad oplichters , ze leveren niet , wat een …….bedrijf , antwoord word volgens mij gegeven door een A.I , niks kopen daar , je bent absoluut je geld kwijt
Milonaro oplichters
Voor 35 euro product besteld dat niet geleverd is. Geen reactie op berichten. Telefonisch niet bereikbaar.
Ik heb 22/juli een bestelling…
Ik heb 22/juli een bestelling geplaatst, betaald en niets ontvangen. Heb diverse mails gestuurd gehad, zonder resultaat.
Ik ben opgelicht door dit bedrijf.
Via internet heb ik dan kunnen achterhalen dat dit bedrijf Milonaro niet betrouwbaar is.
Te laat, jammer genoeg…
26 aug besteld nooit iets ontvangen!
26 aug besteld nooit iets ontvangen!
Oplichters!kenmerk0220294532699239
M.Vos
17augustus besteld ,niks ontvangen geen…
17augustus besteld ,niks ontvangen geen antwoord op mails…snap niet dat deze op trustpiloot staan.
Schande
Zal alles eraan doen om deze oplichters te doen boeten.
Swinnen Herk de stad
Bestelling gedaan op 22 juli.na 4…
Bestelling gedaan op 22 juli.na 4 emails en geen enkele reactie van hun heb ik de bestelling nog steeds niet gekregen het gaat om bestelling 1895. Sorry maar dit komt niet betrouwbaar over. De klantenservice zit in België is niet bereikbaar en het bedrijf zit in China
L
Alurivaro en milonaro
Ik ben opgelicht door dit bedrijf . Wel betaald niets geleverd. Maar wel stond er op de advertentie het trustpilot teken met 4 sterren. Waaruit ik opmaakte dat betrouwbaar is. Dit is mij ook overkomen met een oplichter alurivaro waar hetzelfde gebeurde. Dus in hoeverre kan men nog op trustpilot vertrouwen?
Voor EUR 92,90 artikels besteld en…
Voor EUR 92,90 artikels besteld en niets meer vernomen. Telefoon wordt niet opgenomen. E-mail wordt niet beantwoord.
Afgaande op de andere reviews moet ik constateren dat ik ben opgelicht. Waarschuwing voor iedereen. KOOP NIET BIJ DEZE BENDE OPLICHTERS !!!
Ad Beekmeijer
Amsterdam
Geen track en trace geen antwoord op…
Geen track en trace geen antwoord op emails, OPLICHTERS
Oplichting!!!!!!
Heb 14 dagen geleden een order geplaatst voor een bestelling en nog steeds niets ontvangen. Op mijn mails antwoorden ze gewoon niet. Dus hier ben je zeker opgelicht. Schande dat we er met nog zovele intrappen. Zeker niets bestelen bij Milonaro!!!!!!
Baby bobby
Ik heb 23 juli een order geplaatst voor een baby bobby een speelgoedhondje en extra betaald voor snelle levering. ik heb nog steeds niets geleverd. Op mails reageren zij niet en telefoonnummer klopt niet. Dit is een fake site NOOIT IETS KOPEN hier!!!!!!!!!!!!!!
Ook ik ben opgelicht heb ook een…
Ook ik ben opgelicht heb ook een artikel besteld maar niets gekregen ook de mail word niet beantwoord
Ik heb dom genoeg 2 keer iets bij hen…
Ik heb dom genoeg 2 keer iets bij hen besteld allebij in de maand juli 2025. Geen enkele reactie van milonaro gekregen dus opgelicht voor 106,84 euro.
Niet gekregen
Ik heb op 2 augustus het hondje bobby besteld maar nog niks gekregen ook de telefoon nummer klopt niet en op me email krijg ik geen reacties
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.