Utrolig hurtig og personlig respons på mail samme dag. Jeg fik lavet digitalisering af nogle VHS-film og smalfilm. Jeg sendte dem og havde dem igen indenfor kun en uge. I det hele taget en meget god o... See more
Company replied
Vi skulle have digitaliseret gamle bånd fra 1995 og valgte at benytte Torben. Kommunikation foregik via mail og var både hurtig og professionel. Der gik under fire dage, fra vi sendte båndene, til v... See more
Company replied
Det er første gang jeg oplever at få taget billeder mandag, som ligger klar tirsdag formiddag og selv samme aften bliver mine emails besvaret omkring bestilling og køb. Service af største stil og... See more
Company replied
Vi valgte vores lokale fotograf Torben, til at tage billeder ved vores bryllup. Vores oplevelse, var langt over det forventede. Torben udstråler idéer, og han har vildt mange tanker, til h... See more
Company replied
Fotograf i Sønderborg og Nordborg Vi har speciale i portrætfotografering, men laver også pasfoto, print fra dine egne billeder, kopier af gamle billeder, gamle vhs videobånd, smalfilm, negativer, dias og meget mere. Kom ind i en af vore butikker med din opgave, så vil vi gøre alt for at hjælpe dig til måls. Du kan også kontakte os på vores hjemmeside min-fotograf.dk
Søndre landevej 59a, 6400, Sønderborg, Denmark
Verdens bedste fotograf 😍 han gør det igen og igen. Man kommer ind og 10 minutter efter er man på vej ud igen og har fået taget en masse fantastiske billeder, og de er klar inden få ganske få dage 🤩 kunne ja give 10 stjerne havde jeg gjordt det 😍

Reply from Fotograf Torben Fischer
Service af største stil og virkelig flotte og professionelle billeder.
Der blev skudt i 1/2 time og det var mere end nok til at kunne vælge mellem 120 forskellige.
Jeg er mere end ovenud tilfreds og til den pris, er jeg nærmest røget bagover.
Virkelig professionel fotograf, der ved hvad han laver.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Reply from Fotograf Torben Fischer
En virkelig god fotograf som tage vanvittigtige gode billeder, og som ved hvad han gør, samtidige er han god at tale med og sjov, han kan helt sikkert anbefales.

Reply from Fotograf Torben Fischer
God fotograf, der altid fanger de rigtige udtryk på billederne. God og høflig betjening. Kan klar anbefales

Reply from Fotograf Torben Fischer
Super service, god kvalitet, hurtig ekspedition. Åbnede forretning for at tage pasfotoer

Reply from Fotograf Torben Fischer
Vi valgte vores lokale fotograf Torben, til at tage billeder ved vores bryllup.
Vores oplevelse, var langt over det forventede.
Torben udstråler idéer, og han har vildt mange tanker, til hvordan billederne kan tages.
Ser man på prisen for hans arbejde kontra den service han levere, så er 5 stjerner langt fra nok.
Derefter er han også klar når billederne er færdige, til at hjælpe med de rigtige Layout.
Fotograferne Torben og Bente får Max stjerner af os…
Tak til jer…

Reply from Fotograf Torben Fischer
Super Fotograf! Die Buchung war unkompliziert und die Aufnahme unserer Hochzeit in Sonderborg war wunderbar. Die Bilder haben wir sehr schnell erhalten und wir waren echt begeistert davon. Sehr zu empfehlen!

Reply from Fotograf Torben Fischer
Jeg har haft en yderst positiv oplevelse med Fotograferne Bodil & Torben Fisher og jeg vil gerne dele min anmeldelse af deres service.
Mandag formiddag sendte jeg en smalfilm, og til min store overraskelse var den digitale version allerede klar til download onsdag eftermiddag. Den utroligt hurtige omsætningstid imponerede mig virkelig.
Jeg kan varmt anbefale Fotograferne Bodil & Torben Fischer baseret på min oplevelse. Deres evne til at levere en hurtig og effektiv service er bemærkelsesværdig. Resultatet af digitaliseringen var også af høj kvalitet, og jeg er fuldt ud tilfreds med det færdige produkt.
Hvis du har behov for professionel smalfilm digitalisering, er Fotograferne Bodil & Torben Fischer det perfekte valg. Jeg er sikker på, at deres ekspertise og dedikation vil opfylde dine forventninger.
Tak til Fotograferne Bodil & Torben Fischer for en fremragende serviceoplevelse!

Reply from Fotograf Torben Fischer
Super god service og kvalitet.
Jeg fik trykt en A5 folder. En sang til min datters bryllup. Jeg fik super god vejledning, også et telefonopkald, da jeg var i tvivl om opsætning af dokument. Hurtig levering og super flot print.

Reply from Fotograf Torben Fischer
Professionel fotografering hvor der altid skabes en dejlig atmosfære så selv de mindste føler sig trygge ved situationen og som også resulterer i de flotteste kvalitetsbilleder af baby/børn. Den absolut bedste anbefaling til småbørns billeder herfra.

Reply from Fotograf Torben Fischer
Super flinke mennesker og super service. De har et virkelig godt humør samt mega god humor.
De laver de fantastiske billeder. Er mere end tilfreds. De kan varmt anbefales.

Reply from Fotograf Torben Fischer
Super dygtig fotograf, der altid har sans for detaljerne. Han er rigtig god til børn, og man bliver modtaget med smil.
Det bliver altid fantastiske billeder.
Stor anbefaling herfra..