Fotograf Torben Fischer Reviews 33

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Utrolig hurtig og personlig respons på mail samme dag. Jeg fik lavet digitalisering af nogle VHS-film og smalfilm. Jeg sendte dem og havde dem igen indenfor kun en uge. I det hele taget en meget god o... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi skulle have digitaliseret gamle bånd fra 1995 og valgte at benytte Torben. Kommunikation foregik via mail og var både hurtig og professionel. Der gik under fire dage, fra vi sendte båndene, til v... See more

Rated 5 out of 5 stars

Det er første gang jeg oplever at få taget billeder mandag, som ligger klar tirsdag formiddag og selv samme aften bliver mine emails besvaret omkring bestilling og køb. Service af største stil og... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi valgte vores lokale fotograf Torben, til at tage billeder ved vores bryllup. Vores oplevelse, var langt over det forventede. Torben udstråler idéer, og han har vildt mange tanker, til h... See more

1. Photographer
  2. Video Duplication Service

Written by the company

Fotograf i Sønderborg og Nordborg Vi har speciale i portrætfotografering, men laver også pasfoto, print fra dine egne billeder, kopier af gamle billeder, gamle vhs videobånd, smalfilm, negativer, dias og meget mere. Kom ind i en af vore butikker med din opgave, så vil vi gøre alt for at hjælpe dig til måls. Du kan også kontakte os på vores hjemmeside min-fotograf.dk

4.7

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Verdens bedste fotograf 😍 han gør det…

Verdens bedste fotograf 😍 han gør det igen og igen. Man kommer ind og 10 minutter efter er man på vej ud igen og har fået taget en masse fantastiske billeder, og de er klar inden få ganske få dage 🤩 kunne ja give 10 stjerne havde jeg gjordt det 😍

December 3, 2023

Reply from Fotograf Torben Fischer

Tusind tak for den fine anmeldelse. Ja, somme tider kan man gøre en "god fangst" på 10 minutter. På andre tider kan det tage en time. Det der tæller er gode billeder og en god oplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

Det er første gang jeg oplever at få…

Service af største stil og virkelig flotte og professionelle billeder.
Der blev skudt i 1/2 time og det var mere end nok til at kunne vælge mellem 120 forskellige.
Jeg er mere end ovenud tilfreds og til den pris, er jeg nærmest røget bagover.
Virkelig professionel fotograf, der ved hvad han laver.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger.

November 13, 2023

Reply from Fotograf Torben Fischer

Hej Julianna. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den er vi rigtig glade for. Det er en sød og rar familie, du havde med ved fotograferingen. Det ligger os meget på sinde, at vores kunder får en god oplevelse, såvel i butikken som efterfølgende. Det er også vigtigt, for os, at vi svarer hurtigst muligt på e-mai, sms og andet, da det ofte er lige nu, kunderne er ved "tasterne" og har tid til at komme videre med deres bestilling, eller hvad de nu har gang i.

Virkelig professionel god fotograf

En virkelig god fotograf som tage vanvittigtige gode billeder, og som ved hvad han gør, samtidige er han god at tale med og sjov, han kan helt sikkert anbefales.

September 16, 2023

Reply from Fotograf Torben Fischer

Tusind tak for din anmeldelse. Den er jeg rigtig glad

God fotograf

God fotograf, der altid fanger de rigtige udtryk på billederne. God og høflig betjening. Kan klar anbefales

June 22, 2023

Hej Malene. Mange tak for de 5 stjerner. dem er vi rigtig glade for

Rated 5 out of 5 stars

Super service, god kvalitet, hurtig ekspedition. Åbnede forretning for at tage pasfotoer

July 25, 2023

Reply from Fotograf Torben Fischer

Hej Rene. Tusind tak for din anmeldelse og god sommer til dig og din familie

Rated 5 out of 5 stars

Fotografen til vores bryllup.

Vi valgte vores lokale fotograf Torben, til at tage billeder ved vores bryllup.

Vores oplevelse, var langt over det forventede.
Torben udstråler idéer, og han har vildt mange tanker, til hvordan billederne kan tages.

Ser man på prisen for hans arbejde kontra den service han levere, så er 5 stjerner langt fra nok.

Derefter er han også klar når billederne er færdige, til at hjælpe med de rigtige Layout.

Fotograferne Torben og Bente får Max stjerner af os…

Tak til jer…

July 15, 2023

Reply from Fotograf Torben Fischer

Mange tak for den fine anmeldelse. Det var også hyggeligt at fotografere jer ved brylluppet

Super Fotograf

Super Fotograf! Die Buchung war unkompliziert und die Aufnahme unserer Hochzeit in Sonderborg war wunderbar. Die Bilder haben wir sehr schnell erhalten und wir waren echt begeistert davon. Sehr zu empfehlen!

June 23, 2023

Reply from Fotograf Torben Fischer

Hallo Carmen. Vielen Dank für Deine Bewertung und die 5 Sterne. Es war auch eine supersüße Familie, die du beim Fotoshooting dabei hattest.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en yderst positiv oplevelse.

Jeg har haft en yderst positiv oplevelse med Fotograferne Bodil & Torben Fisher og jeg vil gerne dele min anmeldelse af deres service.

Mandag formiddag sendte jeg en smalfilm, og til min store overraskelse var den digitale version allerede klar til download onsdag eftermiddag. Den utroligt hurtige omsætningstid imponerede mig virkelig.

Jeg kan varmt anbefale Fotograferne Bodil & Torben Fischer baseret på min oplevelse. Deres evne til at levere en hurtig og effektiv service er bemærkelsesværdig. Resultatet af digitaliseringen var også af høj kvalitet, og jeg er fuldt ud tilfreds med det færdige produkt.

Hvis du har behov for professionel smalfilm digitalisering, er Fotograferne Bodil & Torben Fischer det perfekte valg. Jeg er sikker på, at deres ekspertise og dedikation vil opfylde dine forventninger.

Tak til Fotograferne Bodil & Torben Fischer for en fremragende serviceoplevelse!

July 12, 2023

Reply from Fotograf Torben Fischer

Hej Gert. Mange tak for din fine anmeldelse. Vi håber du får meget glæde af din film. Rigtig god sommerferie til dig og din familie

Rated 5 out of 5 stars

Super god service og super fin kvalitet

Super god service og kvalitet.
Jeg fik trykt en A5 folder. En sang til min datters bryllup. Jeg fik super god vejledning, også et telefonopkald, da jeg var i tvivl om opsætning af dokument. Hurtig levering og super flot print.

June 15, 2023

Hej Jette. Jeg er meget glad for din anmeldelse

Rated 5 out of 5 stars

Flotte baby/børnebilleder i de tryggeste omgivelser…

Professionel fotografering hvor der altid skabes en dejlig atmosfære så selv de mindste føler sig trygge ved situationen og som også resulterer i de flotteste kvalitetsbilleder af baby/børn. Den absolut bedste anbefaling til småbørns billeder herfra.

June 19, 2023

Reply from Fotograf Torben Fischer

Tusind tak for anmeldelsen Trine. Det er nu også nogle søde børn du har. Det var dejligt at se, hvordan Sophie hyggede sig og følte sig hjemme.

Rated 5 out of 5 stars

Super flinke mennesker og super…

Super flinke mennesker og super service. De har et virkelig godt humør samt mega god humor.
De laver de fantastiske billeder. Er mere end tilfreds. De kan varmt anbefales.

June 15, 2023

Hej flinke Jimmi. Det gode humør er jo gensidigt. Tak for din fine anmeldelse

Super dygtig fotograf

Super dygtig fotograf, der altid har sans for detaljerne. Han er rigtig god til børn, og man bliver modtaget med smil.
Det bliver altid fantastiske billeder.
Stor anbefaling herfra..

June 2, 2023

Reply from Fotograf Torben Fischer

Hej Christina. Mange tak for din fine anmeldelse.

Take a closer look