Het mineralenhoekje heeft niet alleen prachtige mineralen, maar soms ook hele goede toebehoren. Onlangs heb ik een zaklamp voor 255 Nm uv bij hem aangeschaft....SUPER!
Company replied
Wederom kreeg ik een pakje met 2 stenen die ik had besteld, goed verpakt zoals altijd gebeurd. Ook de kwaliteit van de stenen verbaas ik mij nog steeds. Ik wil dan ook iedereen aanmoedigen stenen te k... See more
Company replied
Via Facebook deze site gevonden. Veel leuke dingen. Had zelf 1 van de vlinders besteld. Ziet er precies uit zoals de foto en voor een schappelijke prijs (in vergelijking met andere verkooppunten). Op... See more
Company replied
Eén van de beste en ruim gesorteerde webshops voor al uw edelstenen en mineralen. Gespecialiseerd in ruwe mineralen uit de hele wereld. We hebben extra veel Alpine mineralen op voorraad. In onze webshop MINERALENHOEKJE verkopen we ook geslepen vormen, zoals edelsteenharten, edelsteenbollen en free-formen. Ook hebben we hiervoor de passende houders, acrylsokkels en standaarden. Natuurlijk verkopen wij ook veel sieraden, leuke interieur items, mini-urnen, waxinelichthouders allemaal van edelsteen. Van Amethist tot versteend hout en van Bergkristal tot fluorescentie mineralen. Wij hebben een passende steen voor iedereen. Niet duur, wel goed. We maken armbanden van (half)edelstenen op maat!! We hebben altijd edelsteen aanbiedingen! We proberen de beste edelstenenwebshop van Nederland te zijn!
Lochem, Netherlands
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Kleine bestelling geplaatst van 2 fraaie stenen en een aantal mooie sokkels.
Razendsnel geleverd en geweldig goed verpakt. Bovendien waren de geleverde producten nog mooier dan verwacht.
Fijne eerste kennismaking met het Mineralenhoekje. Hier gaan we zeker nog vaker bestellen!

Reply from Mineralenhoekje
Erg mooie onderzetters van versteend hout. Op mijn vraag werd snel en erg vriendelijk gereageerd, erg behulpzaam. Bestelling snel verzonden en goed verpakt geleverd. Heb hier al eerder naar volle tevredenheid besteld en zal dit zeker weer doen.

Reply from Mineralenhoekje
Fantastische winkel. Zorgvuldig ingepakt, snel verzonden en prachtige kwaliteit!

Reply from Mineralenhoekje
Snel en duidelijk antwoord op vragen. Er werd zelfs onthouden waar ik zeker een half jaar geleden naar gevraagd heb! Mijn bestelling is een dag na de bestelling al binnen incl leuke attentie. Super, dankjewel!

Reply from Mineralenhoekje
Erg goed en netjes ingepakt! Super blij met mijn agaat waxinelicht en fijn dat er zelfs een kaasje al in zit! Is nog mooier dan op de foto, leuk een klein cadeautje erbij! Ik ga zeker vaker bestellen😇

Reply from Mineralenhoekje
Binnen een dag is mijn bestelling verstuurd en kwam heel goed ingepakt binnen. De stenen zijn precies zoals ze op de foto's zijn! En leuk dat er nog een cadeautje bij zat. Erg blij mee.

Reply from Mineralenhoekje
Mineralenhoekje heeft echt prachtige, bijzondere edelstenen en mineralen. Duidelijke foto's en wat je ziet dat krijg je. Nou ja, in het echt zijn ze nog mooier! Vriendelijk contact en ook nog een leuk presentje bij mijn bestelling.
Ik ga hier zeker nog eens bestellen. Ik heb er nog een aantal als favoriet staan.

Reply from Mineralenhoekje
Mineralenhoekje is een hele fijne shop. Er wordt met je meegedacht, er is veel ruimte voor persoonlijk contact en de kennis en passie stralen er af! Een aanrader voor de verzamelaar die op zoek is naar een mooi stuk voor de collectie.

Reply from Mineralenhoekje
De producten snel ontvangen en waren goed verpakt! Duidelijke foto’s en omschrijving en je krijgt ook echt het product van de foto wat ook erg fijn is! Ze zijn in het echt ook net zo prachtig als op de foto als niet prachtiger! En kreeg er zelfs een extraatje bij, hoe leuk is dat! Super tevreden, niet te duur en zal zeker vaker bestellen!

Reply from Mineralenhoekje
Snel geleverd, goed verpakt en zelfs met een klein cadeautje erbij!
De kristallen waren naar verwachting en ik ben er erg tevreden mee.

Reply from Mineralenhoekje
Super goed en veilig ingepakt en snel en verstuurd + een extra presentje!
Prachtige en unieke stukken voor elk budget.
Ik ben er super blij mee, en ga hier zeker vaker bestellen.
Bedankt!

Reply from Mineralenhoekje
Duidelijke en fijne website. Snelle levering, alles heel zorgvuldig verpakt. Geweldig mooie stenen! En super leuk dat er nog een klein presentje bij zat! Bedankt.

Reply from Mineralenhoekje
Ik heb een paar stukjes prachtige haliet gekocht bij mineralenhoekje. Het pakketje werd snel verzonden en het was goed ingepakt. Er zat een lief extraatje bij. Er is gebruik gemaakt van hergebruikt verpakkingsmateriaal. Ik ben zeer tevreden.

Reply from Mineralenhoekje
Mijn zoon en ik hebben al een paar keer bij deze webshop bestellingen gedaan. Iedere keer waren we weer heel tevreden. Artikelen worden goed verpakt en Mineralenhoekje heeft mooie artikelen. Wij nemen regelmatig een kijkje in deze webshop! Afz: fam.Holdijk

Goede en snelle service!
Veel verschillende soorten stenen voor een redelijke prijs.
Ondanks de goede foto’s zijn de stenen in het echt nog mooier dan verwacht!

Reply from Mineralenhoekje
Heb zeer fijn contact gehad, word snel gereageerd.
Ook was mijn pakketje zeer goed ingepakt en zoals altijd was de steen nog mooier in het echt! Hele goede kwaliteit ook.

Reply from Mineralenhoekje
Ik ben heel blij met mijn bestelling! Verzending was snel, duidelijke site waar goede productfotos op staan zodat je precies weet wat je bestelt. Verder was er goede communicatie en de stenen waren heel netjes en milieubewust verpakt :)
Mineralenhoekje is zeker aan te raden!

Reply from Mineralenhoekje
Super goed geholpen, mooie foto's en zelfs filmpje van prachtige stenen ontvangen vooraf zodat ik goed kon zien welke ik mooi vond en welke mooi bij elkaar paste. Mijn eerste stenen hier toen gekocht en zal zeker nog vaker kopen.
Stenen worden ook nog eens zeer goed verpakt en hierbij ook nog eens rekening houdend met het milieu.

Reply from Mineralenhoekje
Snelle levering, netjes verpakt maar wel in gedachte milieu bewust!
Mooie spullen voor een goede prijs.