Minkropogsundhed.dk Reviews 11

1. Physical Examination Center
  2. Physical Therapist
  3. Psychotherapist

Written by the company

Helhedsorienteret behandling med høj faglighed Hos os møder du et stærkt fagligt fundament og en bred vifte af behandlingstilgange, der tilsammen kan skabe balance og velvære i både krop og sind. Vi tilbyder i dag behandling inden for fysioterapi, osteopati, psykoterapi, kropsterapi og traumaterapi, og alle forløb tilpasses den enkelte. Vores vision er at skabe en holistisk sundhedsplatform, hvor du kan få den behandling, der støtter dig bedst – uanset om dit behov er fysisk, psykisk eller en kombination. Med tiden vil flere behandlere blive en del af huset, så vi kan tilbyde et 360 graders behandlingsunivers med fokus på helhed, kvalitet og omsorg. Hos os er du i centrum – og vi arbejder for, at du kan få mere ro, bevægelse, frihed og sundhed ind i dit liv.

4.4

3-star
2-star
1-star

Ro og forbindelse hos Lisa

Jeg har nu været ved Lisa og få kropsterapi to gange, og har købt et forløb. Hun støtter mig til at finde tilbage til min krop og læne mig ind i ro og tryghed. Både hendes ord og hendes kropsbehandling er blid og omsorgsfuld og taler til noget dybere indeni mig <3

January 13, 2026

Reply from Minkropogsundhed.dk

Det er en kæmpe fornøjelse at behandle dig, Camilla!

Rated 5 out of 5 stars

Fagligt stærk og med hjertelig personlighed

Lisa er både tillidsvækkende og dygtig. Både min mand, min ældste datter og jeg selv har haft stor glæde af forløb af kortere eller længere varighed hos Lisa. Kan stærkt anbefales.
Når puberteten driller, følelserne eller fysikken gør ondt, eller når som helst man trænger til at komme en tand dybere end man selv lige magter. Så har vi haft glæde af behandling hos Lisa 🥰.
Kæmpe stor anbefaling herfra 🙏❤️.
Mie

December 22, 2025

Tak, kæreste Mie!
Det er en kæmpe fornøjelse <3

Ro og nærvær

Tusind tak for dit nærvær og din behandling, som hjalp min med at være i min krop i en svær tid ❤️

January 5, 2026

Tak for din tillid og dine søde ord <3

Anbefales!

Noget af det, der gør Lisas behandlinger så fine er hendes evne til at være både behandler og menneske. Derved bliver det let at åbne op for både fysiske og mere mentale udfordringer, ligesom behandlingstilgangen kan tage både udgangspunkt i noget helt konkret (f.eks. smerter i skulder, ryg, hovede etc.) og noget mere "abstrakt" som f.eks angst. Gennem de behandlinger jeg har fået hos Lisa, har jeg genfundet tiltroen til min intuition og mavefornemmelse, ligesom jeg har fået enkle og gode værktøjer til at forbinde krop og sjæl i en travl hverdag.

July 9, 2025

Reply from Minkropogsundhed.dk

Årh, TAK for de meget fine ord, Martin!

Rated 5 out of 5 stars

Hvis man har det svært og man har svært…

Hvis man har det svært og man har svært ved at åbne op og få krop og sind til at tale sammen skal man tage til Lisa og då behandling.
Efter et par behandlinger kan man virkelig mærke en forskel og man bliver mere bevidst om at krop og sind faktisk snakker sammen og kroppen udsender signaler til en hele tiden.
Der bliver åbnet op for at man lære at lytte til hvad kroppen hat at fortælle på en rigtig god måde så man også lære at finde roen i sig selv som helt menneske

November 21, 2024

Reply from Minkropogsundhed.dk

Tusind tak for de flotte ord, Anette!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg kom, fordi kroppen føltes helt låst og tung.
Efter behandling hos Lisa, mærker jeg en klar forskel – kroppen bevæger sig lettere, og spændingerne slipper.
Behandlingen føles rolig, præcis og dybt virkningsfuld.
Jeg går altid derfra med mere frihed i kroppen og ro i nervesystemet.
Kan varmt anbefales! 💚

August 16, 2025

Reply from Minkropogsundhed.dk

Tusind tak, skønneste Gitte. Det er en fornøjelse!

Rated 5 out of 5 stars

De varmeste anbefalinger herfra.

Jeg giver Lisa mine største og varmeste anbefalinger som behandler. Der er så meget nærvær, ro og omsorg under hendes behandlinger og man føler sig både grebet, set og hørt.

November 4, 2025

Reply from Minkropogsundhed.dk

Tusind tak, Marianne. Dine ord gør mig virkelig glad!

Kan varmt anbefale Lisa

Lisa er fagligt dygtig og altid super nærværende i mødet med mig. Både i samtaler og kropsbehandlinger, hvor jeg har følt mig set, hørt og forstået. Hun har gjort en kæmpe forskel for mig og jeg kan varmt anbefale Lisa.

July 9, 2025

Ih, jeg bliver jo helt rørt! Tusind tak, Heidi <3

Tryg og omsorgsfuld stemning

Meget tryg og omsorgsfuld stemning hos Lisa. Man føler sig grebet og forstået, og kan bestemt anbefales♥️

November 30, 2024

Reply from Minkropogsundhed.dk

Tusind tak, Anja - det er en fornøjelse!

Take a closer look