Tusinde tak for den flotteste sten igen. Samt den bedste service. Kæmpe udvalg og priser alle kan være med på. Håber dog at holde en lang pause med at handle gravsten hos jer, men i har så meget andet... See more
MinMindesten
See what reviewers are saying
Vi fik en meget professionel behandling af venlig og yderst serviecemindet personale. Mødte stor forståelse i en kaotisk tid, hvor vi var en mindre flok søskende som på få dage skulle beslutte, hvilk... See more
Kan varmt anbefale minmindesten.dk til alle som desværre har mistet en kær person i deres liv. De har et stort udvalg af flotte mindestene, samt de er billige og af god kvalitet. Derudover er de... See more
Company replied
Company details
Information provided by various external sources
MinMindesten er en del af Falke ApS - Granit&Natursten som er en af landets største naturstens forhandlere. Vi har direkte import og egne produktionshaller hvilket gør at vores priser generelt er 30% lavere. Med vores mere end 10 års erfaring kan vi sikre de bedste løsninger og kvalitet.
Kulsviervej 14A, 3400, Hillerød, Denmark
- kontakt@minmindesten.dk
- minmindesten.dk
People also looked at
Tak for jeres gode service
Vi fik en go service og ejeren var serviceminded og imødekommende.
For at give sine kære et sidste farvel anbefales min mindesten.
Fuld Tilfredshed
Vi så en ny udstilling af gravminder på Roskildevej og blev inspireret til at få fremstillet vores eget gravminde, hvilket er udført og opstillet til vores fulde tilfredshed.
Venlig hilsen Erik Jacobsen.
fint udvalg-behagelig betjening
jeg og min familie oplevede en god og seriøs behandling.
Stenen blev leveret helt ifølge aftale.
Super flot arbejde
Vi fik en super flot mindesten til min fars grav. Enkel og smuk som vi havde ønsket. Eneste problem, det tog måske lige lovlig lang tid før stenen kom. Men ellers super god service og behagelig betjening. Og til og med meget billigere end andre.
Profesionel
Jeg fik en meget hjælpsom, forstående og professionel behandling.
Behagelig betjening
Hos minmindesten.dk oplevede vi en behagelig og personlig betjening. Prislejet var betydelig under tilsvarende begravelsesforretninger.
Rigtig god service med et flot resultat
Min Mindesten har været utrolig behjælpelig med at finde den helt rette sten og givet en masse god tips til valg af bogstaver og maling. Stenen blev leveret direkte ud til gravpladsen uden problemer. Vi er utrolig glade for resultatet, da det lever op til vores forventninger.
Rigtig god servie og hurtig responstid.
Udsøgt hjælpsomhed og service - perfekt resultat
Morten har nok lavet de første 25 forslag til teksten. Altid med et smil og uden at vi følte os besværlige. Da stenen skulle opsættes kom de 15 minutter før aftalt tid. Men de ventede som en selvfølge på at resten af familien ankom inden stenen blev sat op. Af hjertet tak for en helt igennem positiv oplevelse. Der er desværre langt mellem at man oplever den service i dagens Danmark. Og når man så gør, så tror man knap sine egne øjne.
Super
Vi har i forbindelse med bestilling af en gravsten, hvor der både skulle være billed samt en QR kode, fået en god og professionel hjælp i firmaet.
Minmindesten kan kun anbefales
Alt efter aftale - god og venlig betjening hele vejen.
stensikker service
I en svær tid - var det en let sag at bestille min mor's gravsten. Tak for god service og en rigtig god pris.
Claus H.
Minmindesten er et rigtig godt valg
jeg kan varmt anbefale Minmindesten. Da jeg/vi skulle vælge stenen til mors grav fik jeg hjælp og rådgivning hver gang jeg var i tvivl og jeg havde ingen problemer med at lave en aftale der passede mig. dialogen med Morten var let og ubesværet, det gjorde det nemmere at håndtere den svære situation.
Let og helt uden besvær.
Kan kun anbefales. Det var let og helt uden besvær. Vi var utrolig glade for billederne som viste hvordan det færdige resultat ville blive før vi tog beslutningen om hvilken sten det skulle være.
Service i top. God Pris.
vi skulle have en plænesten lavet til vores far. Minmindesten har lavet et meget godt stykke arbejde. Vi vil helt sikkert anbefale dem til andre.
DET KAN IKKE GØRES BEDRE
Vi skulle vælge sten til vores forældres gravsted ( de døde med ca 3 mdr`s mellemrum).
Vi kiggede hos en lokal stenhugger i området, hvor de blev begravet i øsende regnvejr. Der var mange sten at vælge imellem og høje priser. Vi satte os og begyndte at søge på nettet og faldt tilfældigt over Min Mindesten.
Jeg tog kontakt til Min Mindesten og fik fra start til slut en både professionel og personlig/empatisk vejledning af Cindy og Morten, helt ned til mindste detalje. Og ved tvivl blev alle muligheder skitseret, så vi kunne se hvordan det kunne se ud.
Efter bestilling er der nu små 14 dage efter blevet leveret en fantastisk flot sten, som ikke kunne være lavet bedre. Og prisen er kun ca det halve af hvad vi skulle have givet det andet sted. Så vi kan kun give topkarakter for forløbet fra start til slut. Vi siger TUSIND TAK for hjælpen og der er ingen tvivl om, at vi vil anbefale at bruge Min Mindesten
Fleksibilitet og god service i en svær tid
Det er ikke den fedeste oplevelse at skulle ud og købe en gravsten, men her fik vi god og hurtig betjening.
UDBESKRIVELIGT
Det helt sindssygt sådan en smuk, flot, fantastisk minesten min lille søn fik, jeg græd og græd sådan da den var kommet på for den var bare så meget ham og så smuk jeg er så lykkelig for den sten.
Rigtig god service, og flot gravsten jeg fik leveret til min mors minde.....
Jeg har været yderst tilfreds med min handel hos minmindesten.dk
Fik en rigtig flot sten leveret som nu står og pynter på min mors grav, og alle som har været forbi og se den, giver ros for stenen.
Så jeg vil gerne anbefale at man handler hos minmindesten.dk
Hilsen
Heidi Christiansen
Meget smuk sten.
Det er en meget smuk sten som er blevet lavet til min mors grav.
Super betjening, både over mail og tlf. Vil helt sikkert anbefale jer til andre.
Rimelige priser i forhold til andre.
Stenen bliver hurtig lavet og sat ned.
Jeg takker så inderligt for det flotte stykke arbejde..
Linda Jensen
God service og rart personale
Jeg kan varmt anbefale Min mindesten - de er søde og rare og gør en ellers trist anledning med at vælge en gravsten, til en positiv oplevelse. Der er mange valgmuligheder og der er god information og vejledning hele vejen igennem.