Marcus & MartinusReviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Styr unna!!

Ønsker å bytte en genser vi fikk i helt feil størrelse. Har kontaktet de pr epost og instagram. Har nå gått snart to uker uten svar. Har purret på svar. Helt useriøs nettbutikk. Så lenge de får penger, gir de blanke i resten. Dårlig kundebehandling, så styr langt unna!

February 5, 2024

Virkelig dårlig oplevelse!!

Virkelig dårlig oplevelse!!!
Bestilte vare den 02.12.2021 pengene bliver trukket den 05.12.2021
Den 21.12.2021 kontakter jeg dem fordi varerne ikke er kommer endnu!
Jeg får besked på at den ene ting jeg har bestilt desværre er udsolgt så jeg vil få refunderet mine penge inden for 5 dage!
Nu skriver vi den 04.01.2022 og jeg har stadig ikke modtaget mine penge og ser ikke anden mulighed end at kontakte banken og få dem til at tilbageføre pengene!
Sørgeligt -virkelig SØRGELIGT

January 4, 2022

Bestilte en vare 11/11-19

Bestilte en vare 11/11-19, og stadig ikke modtaget den. Har skrevet 5 mails uden svar, ringet 3 gange. 3 gang blev jeg så sur, at mens vi snakkede oprettelse damen en ny ordre. Nu er denne på vej med post nord. Tilmed trak de beløbet 2 dage efter jeg havde placeret en ordre!
Handler aldrig der igen!

December 11, 2019

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service, lagde en ordre ind i starten af juli 2019. Ordren indeholdt 3 produkter, den ene varer kom efter 2 måned, mens et andet er blevet meldt udsolgt og jeg har fået refunderet mine penge. Den sidste vare venter jeg forsat på, penge er trukket, datten glæder sig til at modtage produktet, men det ser ud til at være forgæves. Jeg kommer ikke til at lægge flere ordre her.
Øv øv

October 16, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Fantatisk charmerende drenge ..

Syndes simpelhen de gør det så godt .. super flot show , rigtig rigtig godt liveband , og så er de jo så søde og charmerende , og formår at komme ud til både store og små . Også kan de rent faktisk også synge , var selv som forældre super godt underholdt.Var afsted med min datter på 14, det var den bedste dag ever citat😉

February 23, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Anulleret ordre, uden at spørge først

Efter 10 hverdage, hvor jeg hverken havde modtaget mine varer, ej hellere hørt noget, mailer jeg til dem. Pengene er trukket fra kontoen. De anullerer min ordre, da de ikke har den ene vare hjemme, uden at spørge, om jeg vil have resten af ordren eller en anden farve på det, de ikke længere har. Jeg får tilbudt at lægge en ny ordre, men skulle bruge varerne som gave, og det var kun 2 dage før.

November 1, 2017

Useriøs

Svarer ikke på e-post, kansellert ordre, leverer ikke innen tidsfrister. Styr unna!

May 15, 2017

Totalt useriøs nettbutikk

Selger varer de ikke har på lager, noe som medfører at bursdagspresang ikke kommer til bursdag. Lover kompensasjon i form av plakat, som til barnets store skuffelse aldri dukker opp. Svarer konsekvent ikke på mail. Har purret 4 ganger, men ikke fått svar. Anbefaler sterkt å skygge unna denne butikken.

May 7, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Var meget usikker i starten på grund af …

Var meget usikker i starten på grund af hvad der stod herinde, men jeg tog chancen og jeg må indrømme jeg gør det gerne igen, inden for en uge at jeg havde bestilt en T-shirt til sønnike kunne han selv modtage den i døren herhjemme 😀 Tak for hurtig levering og indformation undervejs fra MM 😀

April 10, 2017

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look