Bezoek voor onderhoud rollator: snel klaar met koffie. Tevens goede en duidelijke bespreking met medewerker voor aankoop van nog een rollator (wel tweedehands) om mee te nemen in vliegtuig op vakan... See more
See what reviewers are saying
5 maart online een artikel besteld. Werd niet verstuurd, kreeg uiteindelijk op 19 maart een mail dat het niet leverbaar was. Gevraagd om terugbetaling en sindsdien is het stil. telefoon wordt niet opg... See more
Goed en vriendelijk geholpen met het uitzoeken van rollator voor mijn schoonvader. Zonder te pushen de voordelen en min punten van diverse modellen naar voren gebracht, Uiteindelijke keus had ook n... See more
Company details
- Mobility Equipment Supplier
- Disability Equipment Supplier
- Public Wheelchair-Accessible Bathroom
- Wheelchair Rental Service
- Wheelchair Repair Service
- Wheelchair Store
Written by the company
Over Mobiliteitswereld – dé hulpmiddelenwinkel van Europa Mobiliteitswereld in Sittard is met trots de grootste hulpmiddelenwinkel van Europa. Al 11 jaar lang staan wij bekend om onze service, expertise en klantgerichtheid. Met een fysieke winkel van maar liefst 1.500 m² bieden wij het meest uitgebreide assortiment aan hulpmiddelen onder één dak. Of u nu op zoek bent naar een klein hulpmiddel, een rollator, rolstoel of scootmobiel: wij hebben het in alle soorten en maten, direct uit voorraad leverbaar. Wat ons écht uniek maakt, is onze uitstekende service. Achter onze winkel beschikken we over een professionele werkplaats van 650 m². Hier werken onze monteurs dagelijks aan onderhoud en reparaties. Heeft u een probleem met uw scootmobiel? Dan halen wij deze kosteloos bij u op en ontvangt u altijd een gratis leen-scootmobiel, zodat u mobiel blijft. Voor onderhoud of reparatie aan uw rollator kunt u zonder afspraak bij ons langskomen van maandag t/m vrijdag. Er is altijd een monteur aanwezig die u direct helpt. Dankzij ons eigen magazijn met een grote voorraad onderdelen, kunnen wij snel schakelen en bent u nooit lang zonder uw hulpmiddel. Mobiliteitswereld staat al 11 jaar voor klantgerichtheid, snelheid en betrouwbaarheid. Geen enkel ander hulpmiddelenbedrijf in Nederland biedt deze combinatie van ruime voorraad, directe service en persoonlijke aandacht. Kom langs en ervaar zelf waarom wij dé nummer 1 zijn in mobiliteitshulpmiddelen!
Contact info
rijksweg zuid 212 , 6134ag, Sittard, Netherlands
- +31(0)46-7820552
- info@mobiliteitswereld.com
- mobiliteitswereld.com
Replied to 18% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Goede service en begrip.
Omdat een van onze deelnemers problemen had met zijn driewielfiets waren wij bang dat hij niet veilig thuis zou kunnen komen. We bezochten Mobiliteitswereld dat dicht bij ons atelier gevestigd is. Er werd meteen gereageerd en het euvel is verholpen. Toen bleek dat de fiets niet door hen geleverd was werd daar niet moeilijk over gedaan. Sterker nog de service werd niet in rekening gebracht. Een dikke pluim van ons voor Mobiliteitswereld! Onze deelnemer was blij dat hij weer goed kon fietsen en wij waren blij dat meneer veilig naar huis kon. Bedankt daarvoor.
Corinna Sipkema, coördinator stichting Creatief Centrum Sittard
Voor de eerste keer.
Voor de eerste keer.
Wat een mooi hartelijk ontvangst goede uitleg. En goede service.
Koffie en cake was heerlijk dankje .
Compliment aan een fijne en servicegerichte winkel!
In de afgelopen 3 maanden meerdere malen in de winkel geweest voor diverse soorten hulpmiddelen. Steeds een gastvrije ontvangst, goed advies afgestemd op de persoonlijke situatie en zo fijn dat daarvoor alle tijd genomen wordt. Het assortiment is uitgebreid en ruilen is geen probleem. Mijn complimenten!!
Vriendelijk snel deskundig hulpvaardig
Vriendelijk snel deskundig hulpvaardig
Heel blij met Vincent en zijn team
Heel blij met Vincent en zijn team. Super snelle service en zeer behulpzaam.
Goede service Terplaatse opgelost
Goede service Terplaatse opgelost
Mijn oude scootmobiel ingeleverd en…
Mijn oude scootmobiel ingeleverd en nieuwe gekocht zeer tevreden goede service.Huub van Weersch
Scootmobiel controle
Scootmobiel wordt thuis opgehaald en weer afgeleverd. Vervangende scootmobiel wordt ook afgeleverd en weer meegenomen. Correcte en duidelijke communicatie over extra kosten.
Luisteren, lezen en doen
Bij het bedrijf artikel besteld voor elektrische rolstoel,dit paste niet. Kon het terug sturen en geld terug krijgen.
Er werd keurig en snel op mijn mail gereageerd.
Ook het telefonisch contact was vriendelijk en constructief. Ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen .
Vriendelijke ontvangst
Vriendelijke ontvangst, zeer behulpzaam, duidelijke uitleg en deskundig advies gekregen.
Kortom: ik werd goed geholpen, kreeg ook nog koffie, cappuccino etc. aangeboden.
Waardeloze inruilprijs
De huidige scootmobiel van mijn vader (slechts 3 jaar oud) moest worden vervangen door aanhoudende accu problemen. Om exact dezelfde scootmobiel te kunnen kopen maar dan met zwaarde accu moest 3500 euro worden bijbetaald. Hij kreeg slechts 1000 euro terug voor zijn 3 jaar oude scootmobiel. Schandalig om een man van 89 zo te behandelen.
Deze hele omruilactie is slecht ik wil niet alleen maar negatief doen want het onderhoud in de drie jaar is keurig uitgevoerd en er werd iedere keer een prima vervangend exemplaar ter beschikking gesteld

Reply from Mobiliteitswereld B.V.
We hadden graag in het vervolg een…
We hadden graag in het vervolg een gespecificeerde rekening en niet een rekening waarop alleen staat grote beurt zonder erbij te vermelden wat ze allemaal vrrvangen hebben
Vriendelijk personeel en goede uitleg.
Top bedrijf
Goede uitleg
Snelle service
Goede prijs en.kwaliteit verhouding
Deskundig advies
Zeer vriendelijke man die meer dan…
Zeer vriendelijke man die meer dan genoeg ervaring had. Hij wees ons op allerlei zaken, heel deskundig en super vriendelijk.
reparatie direct gedaan door monteur in de zaak.
Al enige weken was de Rollz niet inklapbaar omdat de hendel om in te klappen totaal verbogen was en vast zat. Zo konden we geen ritje met de auto met mn moeder maken en ergens uitstappen. Treurig. Met een geleende auto kon ik de rolstoel toch vervoeren naar de zaak. Daar ging meteen een monteur ermee aan de slag. Na 10 minuten bleek de rolstoel weer helemaal goed te functioneren. Geweldig, en mn moeder van bijna 100 lentes ook ontzettend blij.
Omdat ze het onderhoud perfect hebben…
Omdat ze het onderhoud perfect hebben uitgevoerd en alles wat stuk was of slecht hebben ze in overleg inorde gemaakt
Zeer duur
Zeer slecht. Als zij je benaderen voor een service beurt dan niet doen is zeer duur. Als je de beurt niet laat doen vervalt de garantie ergo als je garantie wil kost je dat steeds 175 euro.
Probleem snel opgelost
Aardig personeel
Aardig personeel. Er wordt goed geluisterd en de info is voldoende.
Een aardige bijkomstigheid is de koffie en de cake.
Men neemt de tijd voor de cliënt en je bent altijd welkom voor reparaties al is het druk.
Complimenten !!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.