Nooit mijn jurk ontvangen
Nooit mijn jurk ontvangen. Naar het sturen van een mail naar het bedrijf met de vraag waar mijn pakket blijft bestaat het mail adres niet. Nooit mijn geld meer terug gekregen
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Oplichters!!!!
diep triest dat ze nog steeds niet zijn opgepakt of van internet afgehaald!
En schandalig dat facebook ook nog steeds reclame laat zien van deze site!!
Ik heb overal aangifte gedaan bij politie,trustpilot en bij de bank.
H
Ik heb nu ook nietbezorgd.nl ingeschakeld voor hulp!
Hopelijk krijg ik wel nog mijn geld terug!
Schandalig dat mensen dat gewoon doen valse websites boel oplichten!
Hopelijk krijgen ze carma terug!
bestelling niet ontvangen. Bedrijf is niet bereikbaar.
BESTEL HIER NIKS!!! Oplichting.
LET OP dit is oplichting!
Ik heb schoenen besteld maar deze zijn nooit verstuurd. Ook werkt het telefoonummer die ze aangeven niet en het email adres is niet bereikbaar. Jullie moeten AANGIFTE DOEN BIJ DE POLITIE!! anders krijgen we niet onzer geld terug! En ook bij de bank fraude melden! Dir bedrijf moet gestopt worden!!!!
Oplichterij nooit mijn bestelling toe gekregen. Dit is de tweede keer dat ik via de Nederlandse website iets koop en mijn grief nooit gehad. Ik koop nooit niet meer iets uit het Nederland.
Geen laarzen ontvangen sinds betaling eind augustus. Niet bereikbaar. En ondanks alles geen gehoor.
Bestelling nooit binnen gekregen, en kon ik ook niet annuleren.
Besteld maar tot op heden nog steeds niet ontvangen.
Deze website moet echt van het internet gehaald worden.
Fake site. Je kunt betalen maar je bestelling komt niet. Je krijgt wel mails over bezorging maar daarna houdt er op. Je kunt ze ook niet bereiken
zoals veel reviews... ik had beter eerst gelezen. ZE leveren helemaal niet op tijd zoal ze beloven, maar er eerder 30 dagen van.... dit is echt afzetterij!
Dit bedrijf is goed in je lang laten wachten op je jurk... Eind juni besteld en vandaag tot mijn hele grote verbazing alsnog ontvangen. Eigenlijk best leuk jurkje en zit ook prima! En ja, het is lastig contact te krijgen en de mail geeft meermaals een bounce back maar uiteindelijk dus wel de jurk verfrommeld door de brievenbus ontvangen. Hoop dat de mensen hieronder ook hun bestelde waren hebben ontvangen inmiddels. Ruimte voor verbetering? Absoluut! Oplichters? Een beetje misschien ;)
Jurk besteld in mei, nog steeds niets ontvangen, niet bestellen bij deze oplichters!
Let op, mode-boss.nl en mode-boss.com zijn gelinkt aan parlaq.nl. Al deze 3 sites zijn onbereikbaar. Het is een en dezelde onderneming/oplichter! Het Kamer van Koophandel nummer wat op de site stond van Mode-boss.com is 8893362, dat Kvk nummer voert de o.a. handelsnamen modeboss en parlaq. Zit gevestigd op Bosch 44 in Zwijndrecht, wat een woonflat is.
De domeinnaam parlaq.nl is geregistreerd op adres Hofplein 20 in Rotterdam, wat een groot kantoorpand is dat kantoorruimten verhuurd aan ondernemers.
Ik heb melding gedaan bij Nietbezorgd.nl en bij de ACM en tevens aangifte bij de politie gedaan. Mijn advies is dat iedereen dat doet want enkel bij een cluster aan aangiften pakt het Openbaar Miinsterie het hopelijk op om een onderzoek te gaan starten.
Ook ik ben opgelicht, maar geef het niet op om er alles aan te doen dat deze oplichters hopenlijk opgepakt gaan worden!
Ook ik ben opgelicht. Laarzen bestelt en betaalt en niks ontvangen. Twee keer mail verkeer gehad.... Zou allemaal goed komen. Niks ontvangen en 6 weken later is alles geblokkeerd en zijn ze uit de lucht.
Daar zijn ze weer, de oplichters. De website en mailadres hebben nu de extensie. Com ipv .NL echter, zelfde rotzooi, bestel hier niets! Je krijgt hier 2 opties 1. Je ontvangt iets wat totaal niet lijkt op het bestelde, van zeer slechte kwaliteit of 2. Je betaalt en ontvangt helemaal niets, zoals in mijn geval. Blijf ze aub reviewen, dit bedrijf moet stoppen! Chinese troep
Learn more about other kinds of reviews.