Mooie kleding , snelle levering en maten zoals gezegd/afgebeeld Fijne site om te shoppen
See what reviewers are saying
Super fijn dat er duidelijke beschrijving van de kleding te vinden is. Daar wordt tijd en energie in gestoken! De meeste winkels zetten het online en klaar. Deze webshop neemt de moeite om alle... See more
Company replied
Goedemorgen ik zag modebyjoy voorbijkomen om insta. Ik heb een joggerjurk en spijkerbroek gekocht. De prijs kwaliteit en maat zijn top.ik had ff een vraagje en kreeg via whatsapp gelijk heel vriendeli... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Mode met een glimlach: Ontdek jouw unieke stijl bij Mode by Joy Bij Mode by Joy geloven we dat mode een verlengstuk is van jouw persoonlijkheid. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld om jou te laten stralen, ongeacht de gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een tijdloze klassieker of een trendy outfit, bij ons vind je kleding die niet alleen stijlvol is, maar ook comfort en kwaliteit biedt. Met passie voor mode en oog voor detail staan we klaar om je te helpen jouw perfecte look te vinden. Stap binnen in de wereld van Mode by Joy, waar elke dag een modieuze verrassing wacht!
Contact info
Dorpsstraat 12, 4711NG, Sint Willebrord, Netherlands
- 0643164057
- info@modebyjoy.nl
- modebyjoy.nl
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
helaas geen goede ervaring
helaas geen goede ervaring, ik had een broek en jasje gekocht, heb daar netjes een orderbevestiging van ontvangen, bij de levering zat het jasje niet bij, dit was niet leverbaar, hier was ik niet van de op hoogte gebracht, de broek moet retour, ik heb gevraagd voor de retourkosten te vergoeden dit was niet mogelijk! ik bestel en wordt niet geleverd en de verzendkosten zijn voor mij dit is geen goede service
Bestellen betalen en versturen
Bestellen betalen en versturen. Super , zo zou ik het overal graag zien
Geweldige winkel
Mooie kleding , snelle levering en maten zoals gezegd/afgebeeld
Fijne site om te shoppen
Per ongeluk iets verkeerd opgestuurd…
Per ongeluk iets verkeerd opgestuurd maar weer goed opgelost
Snelle service keurig gebeld dat mijn…
Snelle service keurig gebeld dat mijn bestelde l er niet meer was. Maar probeer xl valt klein.
Eerste aankoop bij jullie
Eerste aankoop bij jullie. Snelle bezorging superblij met mn geweldige jeansjasje
Leuke kleren altijd
Leuke kleren altijd! Ze denkt met je mee en geeft advies! Altijd gezellig om te gaan.
Erg onprofessioneel bedrijf
Erg onprofessioneel bedrijf. Gaan ontzettend slordig om met bestellingen. Verkeerde product geleverd, levering pas na een week. Producten van erg slechte Chinese polyester kwaliteit. Weigeren om geld terug te storten. Als je daar via de mail naar vraagt wordt je vervolgens zeer agressief opgebeld met een scheldende man op de achtergrond.Ze proberen je te intimideren zodat je het maar laat rusten. 1 ster is nog teveel.
Enorm slechte ervaring met dit bedrijf
Enorm slechte ervaring met dit bedrijf. Beschadigde riemen ontvangen en moest zelf de verzendkosten en retourkosten betalen. Tevens is de persoon die ik telefonisch heb gesproken zeer klantonvriendelijk. Voor mij dus de eerste en laatste keer dat ik hier een aankoop heb gedaan!
Bestelling was achteraf niet op…
Bestelling was achteraf niet op voorraad
Terugbetaling snel ontvangen
Klasse!
Klantenservice super!
Broek zit perfect.
Broek besteld. Ze hadden mijn maat niet. Ze hebben meteen contact opgenomen, en in overleg een andere maat gestuurd. Broek zit perfect. Broek crème met gekleurde knoopjes. Veel stretch dus maat 36 ipv maat 38.
Aankoop gedaan beige legging met…
Aankoop gedaan beige legging met kortingscode, GEEN SALE product !
Veel te kort met mijn lengte maat 34.
Netjes foto gemaakt en retour gestuurd.
Moest dit maar met een laarsje dragen, waar deze nog te kort voor was!
Belachelijke kleding advies!
Zou mijn geld niet terug krijgen, omdat ik dit in de sale zou hebben gekocht, wat niet waar is!
Na veel mailtjes van mij en BOZE onprofessionele mails terug alleen mijn artikel aankoop terug gekregen en niet mijn verzendkosten.
Heb het dus niet over retour kosten.
Dit behoort wel te worden gedaan volgens de wet, ook al zou ik het wel in de sale hebben gekocht!
Daar dit geen visuele aankoop is maar van afstand !
Mevrouw Joyce wil wel de lusten, maar niet de lasten!
Ze is een beetje dom, want zal hier nooit meer iets bestellen.

Reply from Modebyjoy
Super leuke jasje..
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.