See what reviewers are saying
Ik ben zeer tevreden over het product wat ik heb besteld en heb ontvangen, 2 T shirts met knoopjes. Kon ik nergens anders vinden maar goed geslaagd bij Modehuis Julie! Precies wat ik hoopte en verwa... See more
LET OP OPLICHTING!!! ook ik heb geen goed woord over modehuis Julie, wat een oplichters zijn dat zeg. Heen en weer gemaild met ze, omdat ik een paar laarzen wilde retouneren, kwam erachter dat ik... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Niets bestellen daar
Bedrijf geeft niet wat je besteld en geen geld terug. Na diverse mails geen reactie ook niet telefonisch
Waardeloze rommel
Helaas ben ik pas na ontvangst van mijn bestelling reviews gaan zoeken. Wat een waardeloze troep! Een blouse en broek besteld... vreselijke kwaliteit. Zoals eerder hier genoemd, echt temu kwaliteit. Terugsturen naar China op eigen kosten of 75 procent winkel tegoed om nog meer zooi te kopen. Niet doen!
Oplichting!
LET OP OPLICHTING!!!
ook ik heb geen goed woord over modehuis Julie, wat een oplichters zijn dat zeg. Heen en weer gemaild met ze, omdat ik een paar laarzen wilde retouneren, kwam erachter dat ik het maar moest retouneren naar China, zeiden ze.
Ze hebben geen KvK, bedrijf heeft wel een Nederlands adres, maar je kan er niks naar terug retouneren, wat hun trouwens wel verplicht zijn, om een Nederlands retourlabel af te moeten geven naar de klant, maar verzinnen smoesjes dat hun magazijn in China zit. Je bent gewoon je geld kwijt. Dus mensen trap niet in hun webshop
WAT EEN WAARDELOOS BEDRIJF.. LEES AUB EERST DE REVIEWS
WAT EEN WAARDELOOS BEDRIJF. ze laten hun spullen uit China komen en als je wilt retouren doen ze vreselijk moeilijk naar ik weet hoeveel mailtje uiteindelijk een retour label... toen kwam ik er achter dat het naar China verstuurd moest worden ...€50,00 verzendkosten.niet gedaan dat geld ook nog kwijt ..KOOP HIER NIKS
KOOP HIER NiETS!!!!
KOOP HIER NiETS!!!!
Helaas had ik de reviews een keer niet gelezen, maar ben meteen genezen. Ieder bedrijf gaat onder de loep!
14 dagen op een vest moeten wachten, terwijl er 2 tot 4 dagen beloofd was.
Net vest ontvangen, ziet er redelijk uit, maar komt rechtstreeks uit China.
Ik had die €50,- liever ergens anders besteed. Ik doe geen poging om het terug te sturen gezien de reacties daarover van het bedrijf bij de andere reviews.Een gewaarschuwd mens telt voor twee!
Bruin jack besteld maar een lichtgrijs vest ontvangen.
Ik heb een bruin jack besteld maar een lichtgrijs dun vest/jack??? ontvangen. Lijkt in de verste verte niet op wat ik heb besteld. Hun reactie was dat dit gelijk was aan hun artikel/afbeelding. Hierop mijn geld terug gevraagd maar dan zal ik het moeten retourneren naar CHINA. Dat kost mij veel meer, dus ja ik voel mij behoorlijk bekocht.
Modehuis Julie blijkt dus een chinees bedrijf te zijn. 1 ster is nog te veel!
Hier niks bestellen ali en temu kwaliteit
Zeer slecht kwaliteit en retour niet mogelijk
Vertrouw deze site maar niet oplichting…
Vertrouw deze site maar niet oplichting eerste klas pas maar op
Zeer misleidend geheel
Zeer misleidend geheel. De webshop lijkt in NL te zitten, maar dit is niet zo. 3 blazers gekocht, echter zijn dit bloesjes van zeer dunne doorschijnende stof die in een zakje gepropt zijn. Precies het soort dat je bij Shein of Temu zou ontvangen. Alleen lijkt het hier alsof je iets in Nederland aanschaft en lijkt het opp de foto best redelijk te zijn. Retourbeleid is niet bestaand, je krijgt 2 opties, terugsturen naar China voor E 85 of 75% winkeltegoed (duurder dan het hele product) dat 1 maand geldig is, waardoor je nog meer van deze matige producten kan aanschaffen.
Zeer misleidende webshop
Zeer misleidende webshop! Artikelen die je besteld komen rechtstreeks bij Shein vandaan, wil je het retourneren dan kom in een heel proces en uiteindelijk betaal je de verzendkosten naar Shein, wat hartstikke duur is. Heb je korting artikelen gekocht dan krijg je helemaal je geld niet terug, je kan een omruiling doen of een winkel te goed krijgen, zeer misleidende website
Ik wacht al een week op me jas vele…
Ik wacht al een week op me jas vele Emails gestuurd .andwoorden om te janken ik heb gesprek gehad via de chat van post.nl met een medewerker het gesprek doorgestuurd naar modehuis juli een bestelnummer drie track en trace waar je niet uitkomt en 781 klopt ook niet ik baal hiervan echt k#t bedrijf
Oplichters !!!
Oplichters !!!! Product komt uit China veel te duur betaald bij retour kost het jezelf meer dan het artikel zelf
Vodderig?????
Werd veel te laat geleverd.
Leek totaal niet op een jas!!! Eerder een inzetbaar geflanst vod van 2e rangs katoen als je het katoen mag noemen
Totaal niet te dragen als jas.
Eerder om je auto nee te poetsen!!@
⚠️OPLICHTING⚠️⚠️FAKE⚠️
⚠️OPLICHTING⚠️⚠️FAKE⚠️
WEKEN MOETEN WACHTEN OP 2 KORTE BROEKEN.EN NIG NIKS ONTVANGEN E-MAILS WORDEN BEANTWOORD DOOR EEN COMPUTER. 06NUMMER WAT OP DE WEBSITE STAAT IS NIET IN GEBRUIK.WEEK LATER KRIJG IK BERICHT DAT T DOOR DHL IS AFGELEVERD. MAAR NIET BIJ MIJ. DHL KAN MIJ NIET VERDER HELPEN, WANT WORDT NIET ONDERSTEUNT DOOR VERZENDER. ALS IK OP LINK VEZENDER KLIK, KOM IK OP ALIBABA…. 😡
BESTEL HIER NOOITTTT!!!
IK GA KIJKEN OF IK MIJN GELD TERUG KRIJG 😬
Levering van mijn Bestelling heeft…
Levering van mijn Bestelling heeft uiteindelijk 2 weken geduurd. Ik kocht een blouse en aan de verpakking te zien komt dit gewoon uit China. Kwaliteit niks bijzonders. Nooit meer.
Ik ben zeer tevreden over het product…
Precies wat ik hoopte en verwachte!
👍🏻👍🏻
Oplichting
Deze site is geen ster waard. Het is oplichting. Alles is afgesprijst, dus ze hoeven nooit geld retour te geven.
Koop hier niets, je wordt opgelicht !!!!
Niets bestellen!! Schandalig
Het is nu twee maanden geleden dat ik een bestelling heb gedaan van twee t shirts en tot op heden heb ik niets ontvangen. Gestuurde e-mail komt niet ‘door’ die krijg ijverig. Ik zie nog steeds de -leuke- shirts op de site staan.
Verschrikkelijk! Niets bestellen dus. Schandalig!!
ZELFS 1 STER IS AL TEVEEL
ZELFS 1 STER IS AL TEVEEL! NOOIT HIER BESTELLEN, HET ZIJN OPLICHTERS, RETOURZENDEN KAN NIET WANT ZE REAGEREN GEWOONWEG NOOIT MEER!! DEZE ZOGENAAMDE WINKEL BESTAAT NIET, HET ZIJN OPLICHTERS!!
Niets gekregen opgelicht
The Trustpilot Experience