Een week geleden EMS pak aangeschaft. De service van bestellen tot aan gebruik verdient een pluim! Laagdrempelig in contact en je kunt terecht met al je vragen. Goede uitleg, bezorging goed. Nu regelm... See more
See what reviewers are saying
Company replied
We hebben het EMS pak vanaf november 2025 en het is heerlijk. Wij hebben het gekocht omdat we veel in het buitenland werken en dumbells meenemen lastig is. We sportten hiervoor ook altijd thuis. Fijn... See more
Company replied
Na een aantal proeftrainingen was ik overtuigd dat het mij kon helpen met het trainen zonder blessures. En dat klopt zeker! Ik gebruik het pak ca 3x per week thuis terwijl ik op de hometrainer fiets.... See more
Company details
Written by the company
At our core, everything revolves around creating a positive impact at every level. We aspire to serve not only our customers and business partners but also our valued employees, suppliers, and the broader world around us, making our harmonious and positive influence felt.
Contact info
Hambakenwetering 18, 5231 DC, 's-Hertogenbosch, Netherlands
- +31 6 44033849
- contact@modernlifestyle.tech
- modernlifestyle.tech
Ik ben al sinds 2020 fan
Ik ben al sinds 2020 fan van deze manier van sporten. Het heeft me zoveel sterker gemaakt en ook mijn lijf beter in shape gebracht.
De begeleiding is persoonlijk en super fanatiek. Net dat zetje extra maakt dat je echt vooruit gaat.
Stijn en Joan vullen elkaar goed aan.
Nu ik het pak ook thuis heb, kan ik sporten wanneer ik wil.
Helemaal blij mee.
Uitstekende service
Goede service, fijne pakken van goede kwaliteit en uitstekende software voor de bediening van het pak.
aankoop EMS pak
Fijne programma’s en besturingsysteem wat ik in een keer begrijp. Al met al ben ik blij met mijn aankoop
Ik heb onlangs twee proeflessen gevolgd…
Ik heb onlangs twee proeflessen gevolgd bij Modern Lifestyle Technologies en was direct enthousiast! De begeleiding is professioneel, motiverend en persoonlijk afgestemd. Na de proeflessen heb ik het pak aangeschaft en gebruik het pak tijdens mijn vaste roeitraining thuis. Het is een erg goede investering in mijn gezondheid en fitheid. In dezelfde tijd ben ik nog intensiever aan het trainen. Echt een aanrader voor iedereen die op een moderne en effectieve manier aan zijn lifestyle wil werken!
Erg blij met het pak
Erg blij met het pak, heel gebruiksvriendelijk en de app werkt top!
Fijn product!
Ik heb het product onlangs aangeschaft, goed werkend product, merk al snel resultaat en makkelijk in het gebruik! Blij mee!
Займаюсь ЕМС вже більше 5 років
Займаюсь ЕМС вже більше 5 років, краще ще нічого не знайшла. Зараз купила костюм, займаюсь вдома, взагалі краще рішення. Дякую
Super bedrijf
Super bedrijf, alles geleverd wat ik besteld had inclusief de software die erbij hoort. Programma is zeer duidelijk in gebruik en een mooie collectie aan oefeningen. Service is goed aangezien ik een vraag had en hier netjes op werd gereageerd. Een aanrader voor iedereen.

Reply from Modern Lifestyle Technologies
Duidelijke uitleg vriendelijke mensen…
Duidelijke uitleg vriendelijke mensen en echt spieropbouw in paar weken

Zeer tevreden 😊 …
Zeer tevreden 😊 Heb Jaren bij Modern lifestyle getraind. Ben totaal geen sport liefhebber maar door EMS training 20 minuten twee keer per week in een EMS pak blijf ik super in Shape. Hiermee ben ik erg blij van geworden zeker nu we eigen EMS pakken bij Modern Lifestyle hebben aangekocht en lekker samen met m’n partner zelf thuis kunnen trainen.
Super snelle feedback wanneer er vragen zijn betreft training, EMS pak etc
Kortom zeer tevreden dank je wel Modern lifestyle💪🏻 ❤️

Reply from Modern Lifestyle Technologies
Netjes geholpen duidelijke uitleg en fijne communicatie
Super netjes geholpen, qua uitleg enz. Ben een rug patiënt en het is super om dit thuis te doen wanneer de pijn heviger wordt kan ik het pak aantrekken.

Reply from Modern Lifestyle Technologies
eindelijk mijn ems pak thuis
Na jaren trainen eindelijk mijn ems pak thuis. Heerlijk trainen wanneer het beste uitkomt. Door het eenvoudige systeem en vele verschillende programmas wordt t nooit saai. Bedankt voor de juiste begeleiding bij de uitleg

EMS-pak is geweldig
EMS-pak is geweldig. Met de bijgeleverde software kun je de sterkte en het soort programma zelf regelen.

Reply from Modern Lifestyle Technologies
In het begin was ik erg terughoudend…
In het begin was ik erg terughoudend over de EMS training, en dat het te mooi was om waar te zijn. Maar hier moet ik op terugkomen, ondertussen zelf een pak gekocht en ben er heel tevreden over.
Ook de begeleiding en feedback van het team als heel positief ervaren.

Duidelijk en professioneel
Het is een duidelijke en professionele uitleg over de EMS pakken.
En een mooie prijs voor een eigen pak.
Communiceren met het bedrijf gaat prima.

Reply from Modern Lifestyle Technologies
Wat ben ik blij met dit pak zeg! Zo fijn
Wat ben ik blij met dit pak zeg! Echt een top product! Zo super fijn om nu thuis elk moment van de dag te kunnen sporten wanneer mij dat uitkomt! En het kost me maar 20 minuten en zie nu al heel veel resultaat en voel me hier erg lekker bij!
Top service ook! Bedankt

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.