Dit is echt vreselijk
Dit is echt vreselijk! Kwaliteit is echt bagger en het lijkt niet op het plaatje. Retourneren kost minimaal 25 euro!! omdat het naar China gaat. Trap er niet in mensen!
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Nog steeds geen bestelling binnen gekregen.
Nu een volgende mail gestuurd en daarna actie via advocaat.
Waardeloos. Schoenen besteld. Na 3 maand nog niks binnen en geen reacties op de mail.
Geen bestelling plaatsen bij deze oplichters!! Meerdere artikelen besteld meer dan een maand geleden en het komt niet aan. Trackingcode is nep en nergens te achterhalen. Meerdere mails verstuurd maar deze worden ook niet beantwoord!!
Hier dus hetzelfde, besteld en betaald. Ik heb mijn bestelling nooit kunnen vinden op hun site. Ik heb nog 1x reactie gehad toen ik dit vroeg en als mijn bestelling niet zou komen zou ik geld terugkrijgen alleen daar vraag ik al 1,5 week na maar nu geen antwoord meer.. Volgens mij is de site ook uit de lucht nu…
Heb schoenen besteld 22 mei en nog niks ze reageren ook niet op mail was maar € 30.00 toch zonde
Sneakers besteld en betaald maar daarna niets meer vernomen. Intussen is je bestelling ook niet meer te vinden en de website uit de lucht. Reageren op een e-mail doet men ook niet dus ben bang dat dit idd een nepbedrijf is die op deze manier hun geld verdient. Via Facebook binnen gekomen en de aanbieding/bestel procedure ziet er professioneel uit maar is volledig NEP. Niet doen dus...en mss een interessante case voor onze vriend Stegeman!
Nep bedrijf mijn geld kwijt geen spullen walgelijke lui die dit doen mensen geld laten betalen en geen spullen leveren. Wil mijn geld terug of mijn spullen.
Zelfde ervaring. Het is een belbedrijf. Heb ook skeelers besteld en niets gekregen. Reageren nergens op dus mijn advies: niets bestellen. Ze
Werken overigens ook nog onder andere namen dus eerst alles controleren alvorens te bestellen is mijn advies. Let op met bestellen via Facebook
Het is een nepbedrijf. Op 15 mei een paar sneaker besteld van €109,00 voor €29,90 met gratis verzending. Wow! Een koopje dacht ik. Alleen wacht ik nog steeds op een bericht dat de bestelling verzonden wordt. Ik twijfel of die ooit nog komt dit omdat ze niet op mijn mail reageren.
Learn more about other kinds of reviews.