See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Meget hyggelig samtale. Var alltid blid og fornøyd og hjalp til med alle spørsmål og ting jeg lurte på. Betalingen var simpel og draktene dukka fort opp på døra etter bestilling. Draktene var bra kva... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har handlet her før, og kom derfor tilbake enda en gang. Utrolig rask og bra kundeservice. Gjør alle endringer man ber om og er tålmodige. Prisene er fantastiske og dette er plassen man går for person... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hjelpsomme med design og hyppig kontakt mellom oss. Veldig bra pris på en t skjorte som var mye bedre kvalitet enn forventet. Veldig glad for at det ikke var trykk men heller logoer i stoffet så den t... See more

Rated 5 out of 5 stars

Alt var veldig bra – servicen var god, og de var flinke til å hjelpe til dersom det skulle være noe. En veldig positiv opplevelse.

Company details

1. Fashion Designer

Written by the company

Vi skreddersyr klær med ditt unike preg. Med solid ekspertise innen trykk, brodering og personalisering tilbyr vi skreddersydde løsninger som gjør klærne dine helt unike. Vi har spesialisert oss på fotballdrakter for både idrettslag og bedrifter – en nisje vi har perfeksjonert gjennom mange års erfaring og fornøyde kunder. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat – vi hjelper deg gjerne med å realisere dine idéer!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Drakt

Gutta ordna me fet drakt, hyggelig service å anbefales meget. Høy kvalitet i drakten🤩 10/10

July 30, 2025

August M

Rask og god kommunikasjon som gjorde at vi fikk drakter som vi ønsket med rask levering. Fett design med hva enn man ønsker på drakten.

July 11, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Vi bestilte t-skjorter og er veldig…

Vi bestilte t-skjorter og er veldig fornøyde med selve produktet – god passform, høy kvalitet og pustende stoff. Akkurat det vi håpet på! Dessverre levde ikke kundeservicen opp til samme standard. Vi opplevde lang responstid, lite målrettede svar, og på ett tidspunkt ble jeg bedt om å bruke ChatGPT for å lage en detalj selv – noe jeg reagerte på, da vi betaler for en helhetlig tjeneste. Da jeg svarte at det ikke var det jeg betalte for, fikk jeg et uprofesjonelt svar tilbake: «Hvis du fortsetter med den holdningen der, kan vi avslutte samarbeidet nå.» Dette var skuffende. Sporingslink ble heller ikke sendt, noe som skapte ekstra usikkerhet. Alt i alt: Topp kvalitet på selve produktet, men forbedringspotensial når det gjelder kommunikasjon og kundebehandling

June 17, 2025

Mongiwear

Et godt samarbeid! De er utrolig flinke til å være på ballen, svare raskt og godt, i tillegg til å komme med gode anbefalinger på design. Selve produktet ble akkurat slik vi så for oss og kvaliteten virker bra! Stort pluss med kort leveringstid. Vil anbefale mongiwear videre!

June 16, 2025

Enkelt å ta kontakt

Enkelt å ta kontakt, de viser interesse for å lage de beste draktene sammen. Kort leveranse tid å knall pris.
Anbefales sterkt til en kompis gjeng som vil lage gøyale drakter sammen

June 14, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Godt produkt og samarbeid.

Jeg synes samarbeidet var helt topp. De var lett tilgjengelige, og svarte fort. Produktet var bra. Godt stoff, og fine trykk. Alt i alt en veldig god handel og opplevelse.

June 13, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look