Op deze site niks kopen
Op deze site niks kopen. Lijkt een Nederlandse site. Producten komen van Verenigde Koninkrijk met extra douane kosten en Btw. Producten komen zelfs niet eens aan. Geen reactie op mails. Fraudeurs
Wij zijn zeer tevreden over de tuin. Cees kwam met creatieve, niet alledaagse ideeën. Jarenlange ervaring in de sector en dat was duidelijk te merken. Uitgebalanceerde plantenkeuze en geduld met ons. ( we wisten niet zo goed wat we wilden) Alles was in een week klaar en we genieten er nu enorm van.
Besteld Betaald en niets gekregen en na verschillende mails geen antwoord. Ik heb 1 mail ontvangen met een tracknr waar in bleek dat het product was geleverd,niets ontvangen bij buren ook niet en op de website van deze oplichters staat zelfs dat mijn bestelling nog in wachten op betaling staat
Beste is daar niets bestellen!!!!!!!!!!!!!!
Spullen besteld en betaald, niet ontvangen, ondanks twee keer een verzendbewijs. Het verkoop proces verloopt volgens het boekje ... spullen komen niet verder dan een track en trace code.
Verschillende mails gestuurd ongeveer acht, slechts een maal antwoord in de vorm van een tweede niet werkende track en trace code. Ik heb mijn geld 3 maal teruggevraagd en nog niet terug mogen ontvangen.
Nog iets geks, email accounts wisselen per moment.
Waardeloos, ik wil iets retour sturen maar er wordt niet meer gereageerd op mijn mails en een telefoonnummer kun je niet vinden.
Oplichters
Waardeloos.
Sturen vervangende producten.
1 artikel niet ontvangen. Reageren totaal niet op de mails.
Die ene ster is zelfs al te veel. Mysterieuze doos met diverse restartikelen besteld. Slechts één prulletje ontvangen. Wordt elders veel goedkoper aangeboden. Klantenservice of bedrijf reageert nergens op. Heb inmiddels aangifte gedaan bij de politie.
Niet eens een ster waard.. 4 lampen besteld waarvan bijna allemaal defect en beschadigd aangekomen. De kwaliteit is erg slecht helaas. De klantenservice reageert totaal niet na meerdere mails opgestuurd te hebben. Ik heb nog nooit zoiets ervaren. Ik raad af om hier iets te bestellen. Echt heel erg jammer!
Zelfs 1 ster is al te veel. Waardeloos, producten zijn te duur en geen klantenservice. Niet kopen daar dus!
Learn more about other kinds of reviews.