Leugenaars.
Mooye verkoopt ook op bol.com.
Deze mensen liegen in de productinformatie over het product dat je koopt. In mijn geval betrof het zogezegd een "massieve zilveren hanger van 925 zilvergehalte". Ik heb hier een screenshot van ter bewijs, dat ze zelf foutieve info verstrekken.
Toen ik de hanger ontving was ie 1. Hol en 2. Nergens een 925 stempel te bekennen die de echtheid van het zilver bewees.
Ik had al betaald, want dat verwachten ze wel. Ik ben intussen 10 dagen bezig met mijn geld terug te krijgen. Want teruggeven zijn ze niet zo snel mee.
Ze beweren ook het product niet ontvangen te hebben en op donderdag de retouren te verwerken. Dat hadden ze dus vorige week donderdag ook kunnen doen.
Omdat postnl de melding van bezorging niet degelijk regelt, ook eenzelfde ***bedrijf, kan je als klant die retourzend niks. Want morgen, donderdag als ze de retour verwerken, zegt mooye doodleuk "we hebben niets ontvangen". Ondanks bewijs van versturen etc.
Als je contact met hen opneemt, is het blijkbaar een enorme moeite om te antwoorden, want 3 tot 7 woorden is een maximum dat je krijgt en heel erg duidelijk is dat ze wel de lusten, maar niet de lasten willen.
Ik raad sterk af bij dit bedrijf te kopen, omwille van de leugens die ze ZELF nota bene bij de producten zetten. Willens en wetens plaatsen ze dus foutieve informatie zodat je koopt, en omwille van het feit dat iets als service, niet bestaand is bij hen. Ook omdat ik al 10 dagen bezig ben voor iets wat bij elke andere verkoper binnen 4 dagen geregeld is. SERVICE noemen ze dat Mooye.
Ze hebben wel heel graag daf jij als klant je plichten voldoet, maar als het op die van hun komt, dankzij zichzelf ook nog, dan zijn ze allesbehalve happig.
March 13, 2024
Unprompted review