Goed advies bij aankoop van een Ebike
Goed advies bij aankoop van een Ebike.
Fiets werd dezelfde dag nog afgeleverd.
Top service.
Goed advies bij aankoop van een Ebike.
Fiets werd dezelfde dag nog afgeleverd.
Top service.
Een E bike kopen bij Morsink was een fijne ervaring! Duidelijke uitleg over instructies, kundig personeel geeft goed advies.
Snel geleverd. Mooie fietsmand. Het was de goodkoopste van alle winkels.
Kocht voor €8.300 aan fietsen. Eén fiets bleek ongeschikt (ondanks advies), na <100 km ingeruild voor een Gazelle die €200 goedkoper is. Toch €450 moeten bijbetalen. Redelijk voorstel werd bot afgewezen. Proefrit alleen rond het pand. Bij ophalen compleet genegeerd. Werkplaats prima, maar wij komen niet terug.
Prettig geholpen en goed advies gekregen. Bezorging van de fiets was snel en bij vragen krijg wordt je direct geholpen. Zo hoort een fiets kopen te zijn.
Superservice van dit bedrijf. Op 29 okt een onderdeel voor mijn fiets besteld. Op 30 okt ontvangen maar helaas had ik het verkeerde product bested. Gelijk geretourneerd en de volgende dag stond het betaalde bedrag weer op mijn rekening. Zou zo weer bij dit bedrijf bestellen. Over de service hoeft je geen zorgen te maken. Super!!
Mijn ervaring met Morsink Tweewielers was helaas erg teleurstellend. Na het plaatsen van een bestelling ontving ik geen track & trace-nummer, en na telefonisch contact werd ik doorverwezen naar de PostNL-app, wat totaal niet werkte. Er was geen bevestiging van verzending en de communicatie was onduidelijk.
Ik had het gevoel dat ik voor de gek werd gehouden en dat mijn bestelling niet goed werd afgehandeld. Uiteindelijk heb ik de bestelling geannuleerd en gevraagd om een terugbetaling, maar dit proces verliep verre van soepel. Al met al een slechte ervaring en ik kan dit bedrijf op basis hiervan niet aanbevelen.
Wij hadden een proefrit gemaakt op diverse fietsen bij een experience Centre. Daar kozen wij allebei voor de Gazelle Eclipse. Ik schrok wel van de enorme adviesprijs. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken en zo kwam ik uit bij Morsink. Nette prijs, super goede offerte, snel antwoord en super service. Al mijn vragen werden netjes beantwoord. Als klant voel je je bij Morsink echt gehoord. Als ik 10 sterren kon geven, had ik dat gedaan ;)
Wauw! Wat een top service!! Ik had online een keuze gemaakt voor een prachtige elektrische mama fiets maar ik kwam er niet helemaal uit. Hierdoor een mail gestuurd waar direct antwoord op kwam. Toen zag ik dat je ze ook via whatsapp kunt benaderen! Wat een uitkomst! Er werd direct door Ronald met mij mee gekeken, alle vragen werden beantwoord en alles werd perfect nagelopen en uitgelegd! Geen vraag was te veel of te gek!! Ben er echt onder de indruk van! De levering van de fiets ging ook super goed! 2 dagen later kreeg ik een mail met een tijdsvlak en daar was hij!! Super super bedankt voor de gastvrijheid en menselijkheid! Totaal geen zakelijke houding maar gewoon mens tot mens!! Heel fijn!!
Vandaag om 16.40 uur bij Tweewieler zaak Morsink aan geklopt om een afgebroken standaard te herstellen. We zijn daar in de buurt op vakantie en zouden de zondag door reizen. Zonder op de klok te kijken ging de monteur aan de gang en heeft de zaak gefikst. Wij zijn daar geen klant maar onder service werd dit afgehandeld.
Twee fietsen gekocht.
Een Gazelle bloom en een Gazelle eclipse.
Allebei op voorraad.
Goede klant gerichtheid.
Alle tijd goede uitleg over de mogelijkheden van de fietsen
Accessoires in voorraad.
Kortom echt een aanrader dit bedrijf.
In een woord uitsluitend.21
Ik ben hartelijk en vakkundig geholpen bij het kopen van een e bike.
Wát een geweldige service; ze wilde me van de trein komen halen zelfs!
Goed en heldere uitleg waar alle knoppen voor zijn en geholpen met de fiets verbinden met iphone.
Top bedrijf
Anderhalf jaar geleden een Gazelle ebike gekocht. Prima voorlichting en snel leverbaar.
Ik ben vooral super tevreden over de geboden service. In een drukke periode maken ze toch tijd omdat ik mijn fiets mee wilde nemen op vakantie. Recent uit coulance gratis reparatie uitgevoerd. Dat is pas service.
Voor mij de beste rijwielzaak van Twente
Een Gazelle Avignon 2023 bij Morsink aangeschaft. Was gewoon even 1000,= euro goedkoper dan de gehanteerde adviesprijs mij bij in de buurt. Telefonisch de koop aangegaan en fiets stond keurig op de opgesproken dag in de zaak. Goede uitleg en zeer vriendelijk geholpen. Dat was een ritje van 2 uur meer dan waard. Ik werd blij van deze klantvriendelijke ervaring!
Ik ben uitermate tevreden over Morsink Tweewielers, zeer fijn en professioneel bedrijf. Ook de nazorg is SUPER, echt een aanrader.
Niet zo'n beste ervaring met deze winkel. Ik heb vorig jaar een fiets gekocht. Daar hoort een onderhoudsbeurt bij. Door persoonlijke omstandigheden niet binnen het jaar kunnen doen. Daarom wilden ze deze niet meer uitvoeren toen het jaar was verstreken. Een dure elektrische Batavus fiets, service tot aan de voordeur, en ook wel een gebrek aan coulance, erg jammer.
Een 10 meteen griffel. Wat een service! De fiets van mijn vrouw is gestolen die bij hun was verzekerd. Nog verbouwereerd en boos van het voorval belden we hun, maar ze stelden ons meteen gerust. In 3 dagen tijd hebben ze het afgehandeld en hadden we weer een nieuwe gelijkwaardige fiets in de garage staan. We zijn nog steeds een beetje beduusd. Maar Morsink was in 1 woord grandioos.
Learn more about other kinds of reviews.