Meget fornem behandling af Ulla fra Mostkids! Jeg bestilte støvler i den forkerte størrelse, og fik pengene retur, da der ikke var den rigtige størrelse tilbage. Desuden var der en sød hilsen... See more
See what reviewers are saying
Altid god service, lækre ting, hurtig levering og jeg elsker at handle der!!
Overskuelig hjemmeside der er til at finde rundt på. Hurtig betjening og afsendelse. Sød ejer der sender en lille hilsen med pakken. Tøjet er i orden og passer til beskrivelsen. Kan kun anbefale siden... See more
Company replied
Virkelig en god oplevelse, dejligt med hurtig respons og levering. 5 stjerner herfra🤩🤩🤩
Written by the company
Hvert år bliver der på verdensplan produceret 1500 milliarder stykker tøj. Det er langt fra alt tøjet, der ender hjemme i vores klædeskabe og skuffer. Tanken bag min webshop er at gøre en forskel for at forhindre, at brugbart tøj ender i forbrændingen eller bliver destrueret på anden vis. Jeg opkøber restlagre fra tidligere børnetøjskollektioner og på MostKids kan du bl.a. finde tøj fra Hummels kollektioner. Alt du finder på MostKids er 1. sortering. Det vil sige, at tøjet intet fejler. Priserne er lave, så du kan spare penge på budgettet og samtidig gøre en forskel for den verden vores fælles børn skal vokse op i.
Fyensgade 5, 8700, Horsens, Denmark
- kontakt@mostkids.dk
- mostkids.dk

Reply from Mostkids
God service og hurtigt ekspedition og…
God service og hurtigt ekspedition og gode priser

Reply from Mostkids
Flot udvalg af kvalitets tøj og sko
Flot udvalg af kvalitets tøj og sko. Rigtig fine priser og mulighed for at spare fragt ved større køb.

Reply from Mostkids
Virkelig god og hurtig service
Virkelig god og hurtig service/levering. Tøjet er som forventet i lækker og god kvalitet.

Reply from Mostkids
Fantastisk service og lækkert tøj😊…
Fantastisk service og lækkert tøj😊 igen 5 ⭐️ Herfra, helt klart en online butik vi kommer til at bruge meget mere ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Virkelig nærværende og hurtig
Virkelig nærværende og hurtig, hjælpsom service - vil til enhver tid anbefale andre denne shop !

Reply from Mostkids
Altid godmorgen sød betjening.
Altid god og sød betjening.
Hurtig levering og gode varer til fornuftige priser.
Handler der helt sikkert igen.

Reply from Mostkids
Jeg har handlet på Mostkids et par…
Jeg har handlet på Mostkids et par gange og kan kun anbefale hjemmesiden til andre. Smart tøj til fair priser, plus en god service gør jeg at gerne handler der igen.
Jeg bestilte i lørdags og jeg har allerede modtaget min pakke i dag. Tøjet var pakket fint ind og jeg fik en sød hilsen.

Reply from Mostkids
Kan helt klart anbefales:)
Kan helt klart anbefales har købt hos sælger flere gange og får godt en mega god service hver gang...:) og kvaliteten er i top hver gang.

Reply from Mostkids
God service- hurtig levering og en…
God service- hurtig levering og en lille hilsen med i pakken.
Kan helt sikkert anbefales👌🏻😊