Den bedste Bánh mí vi har fået
Den bedste Bánh mí vi har fået! Jeg fik med kylling og min mand med BBQ pork. Friske råvarer, sprødt lækkert brød, og velsmagende kød. Vi fik en lækkert hjemmelavet iskaffe ved siden af. Kæmpe anbefaling 👏🏽
Friske råvarer, virkelig lækker mad, supergod service også selvom de havde travlt! Vores absolutte favoritsted✨
Det var så dårligt !! Jeg betalte 134 kr for en cocos sodavand og noget de kalder banh mi som er en slags sandwich med and kød.. Ikke værdi! De snyder folk de fylder bare med sovs næste ingenting kød og koriander! Ikke den værdi og skuffende!
Lækker og smagfuld autentisk vietnamesisk streetfood. Det er min absolutte favorit, når der skal spises ude eller der skal take away med hjem. Friske råvarer og masser af smag. Jeg elsker især at sidde i restauranten og nyde maden, duftene og kigge ud på livet i gaden imens.
Inviteret til brunch den 25.8. Meget sløv opfyldning i buffet, bl.a. ingen topping til yoghurt halvdelen af tiden. Ingen afrydning af borde. Generelt uengageret personale. Salater i buffet lækre. Pizza var kolde inden man kunne få et stykke. De brugte en evighed på at stå og putte små blade mm. på efter bagning. Stod og ventede 8 min efter den var ude af ovnen. Mistænker de bager og pynter langsomt, så folk spiser andet end dyr pizza. Kunne nå at få 2 stykker på de knap 1,5 time vi havde bordet. Og der var små stykker. Kantstykketkunne spises. Midter stykket var, udover alle små, våde,slatne og kolde bidder. De 2 stjerner gives for salat og godt selskab.
Da det ikke er muligt at give 0 stjerner, får dette sted 1 stjerne af mig. Vi havde bestilt maden hjemmefra via restaurantens egen hjemmeside. Da vi kommer hen for at hente maden, skal vi betale næsten 100kr mere, da priserne på hjemmesiden åbenbart ikke stemmer overens med dem i menukortet i restauranten. Personalet nægter at sælge maden til den pris som står opgivet på hjemmesiden og vi går derfor tomhændet derfra.
Jeg bestilte min mad igennem Wolt og fik den leveret lige til døren.
Me – Mother’s Street Food skriver selv på deres hjemmeside, at de tilbyder autentisk og velsmagende vietnamesisk street food baseret på friske råvarer og jeg må sige, at det også er den oplevelse jeg har fået af det mad jeg fik. Det var simpelt, lækkert og ekstrem velsmagende.