MRBL space Reviews

2. Fitted Furniture Supplier
  3. Marble Contractor
  4. Marble Supplier

Written by the company

Vi er dedikerede til at skabe unikke, personlige marmorprodukter, der afspejler din individuelle stil og smag. Alle vores produkter er specialproduceret og fremstillet efter mål med den højeste sans for kvalitet. Du kan vælge mellem en lang række forskellige marmortyper, og vi sørger for, at det bliver lavet præcis, som du ønsker det.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Super eksklusive produkter

Super eksklusive produkter til en menneskelig pris. Jeg købte et bord som har slået enhver forventning jeg havde til produktet.

Der blev leveret til tiden og med et smil på læben.

Super service!

May 26, 2023

Hej Jens,

Tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på! Vi er glade for at vi har levet op til dine forventninger.

Kun de bedste anbefalinger

Kun de bedste anbefalinger!
Meget kompetent rådgivning og kvaliteten er helt i top.
Er man på udkig efter et autentisk og fedt møbel af marmor, så er MRBL Space det helt oplagte valg at starte sin søgning!

May 3, 2023

Hej Dennis,

Tak for anbefalingen og anmeldelsen, det er vi rigtig glade for.

LIGNER EN MILLION!

LIGNER EN MILLION!
Jeg fik lavet/leveret vask samt fliser af MRBL space til min lejlighed i Aarhus C. og det er blevet bedre end jeg turde håbe på.
Alle der besøger lejligheden kommentere og det giver en "WOW effekt" uden sammenligning.
Jeg fik hjælp af Nicolai og han er noget af det mest flinkeste!
Kan kun anbefale MRBL space, til andre der ønsker noget helt unikt, til priser man kan betale.

May 17, 2023

Hej Philip,

Tusind tak for de fine ord, dem er vi rigtig glade for. Og fedt, at det ligner en million.

Rated 5 out of 5 stars

Smukt produkt og god oplevelse

Jeg har lige købt en travertinplint fra MRBL space, og jeg er meget tilfreds med mit køb. Plinten er af høj kvalitet og ser fantastisk ud i mit hjem. Jeg vil også gerne fremhæve den fremragende service, som jeg har modtaget fra MRBL space-teamet. De var yderst hjælpsomme og professionelle under hele købsprocessen, og de sørgede for, at jeg fik den bedst mulige kundeservice.

Jeg er meget tilfreds med mit køb og kan varmt anbefale MRBL space til alle, der er på udkig efter kvalitetsmarmorprodukter og en fremragende kundeservice.

April 28, 2023

Hej Peter,

Tak fordi at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, det er vi rigtig glade for at høre. Vi håber du bliver glad for din nye travertinplint, og vi håber at kunne hjælpe igen en anden gang.

Rated 5 out of 5 stars

MRBL Space - Varm anbefaling!

MRBL Space får hermed min varmeste anbefaling.

I vores nybyggede hus, manglede vi noget unikt som kunne bryde de rene linjer i vores køkkenalrum.

Vi kontaktede MRBL Space, da vi havde brug for to pedistaler i nogle skæve/specielle mål, forskellige steder i rummet.

Vores opgave blev modtaget med åbne arme, med alle tænklige valgmuligheder i form af marmor typer og kanon service igennem forløbet.

Vi har i dag, under en måned siden vi bestilte disse pedistaler på specialmål, modtaget dem i vores egen valgte marmor type.

Vi er yderst tilfredse med købet, servicen, forløbet og ikke mindst den konkurrencedygtig pris.

Obs: Priserne blev sammenlignet hos to andre udbydere, som umiddelbart var 20-30% dyrere med længere leveringstid.

April 3, 2023

Hej Jens,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe - og det er fedt at høre, at piedestalerne nu står smukt i jeres hus.

Rated 5 out of 5 stars

Her har vi med et meget seriøst og…

Her har vi med et meget seriøst og professionelt firma, som har en passion for det de sælger. Suveræn kundeservice med super god vejledning til at nå frem til ønsker og drømme. Vores ønske om det smukkeste marmor bord er gået i opfyldelse, tak for det MRBL Space 🙏😊

March 18, 2023

Hej Anja,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er virkelig glade for at vi kunne hjælpe jer med at få lavet et flot marmorbord.

Take a closer look