MrFluffyFriend™ PolskaReviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Pufę kupiłam z myślą o szczeniaku, który pojawi się w sierpniu. Zamówiłam wcześniej z myślą, że mój kot go wytestuje (i później będą razem spać). Na początku wchodził przednimi łapkami i uciekał, ale... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kupiłam legowisko dla Kerry Blue Teriera rozmiar L, jest doskonałe,Kerry leży bardzo chętnie, takie jak na zdjęciu, starannie wykonane. Jedynym zaskoczeniem była przesyłka, mała dość ciężka paczka, po... See more

Rated 5 out of 5 stars

Moja Daisy nie tolerowała do tej pory żadnego innego legowiska, oprócz tego, które było pierwsze na jej powitanie w naszym domu. Spała albo na nim albo na poduszkach sofy. Zaryzykowałam kupno legowisk... See more

Rated 4 out of 5 stars

Firma dobrze przedstawiła sprzedawany produkt. Stosunkowo łatwy sposób wybrania i dokonania płatności. Jedyna niespodzianka, to fakt dłuższego oczekiwania na przesyłkę (wcześniej, zanim nie dokonałem... See more

Company details

1. Pet Store

Written by the company

MrFluffyFriend™ istnieje od 2020 roku z inicjatywy zespołu oddanych miłośników zwierząt. Towarzyszy nam prosta misja: chcemy oferować wysokiej jakości i niedrogie produkty dla zwierząt domowych, które pomagają im się uspokoić, a jednocześnie dbają o ich zdrowie, szczęście i dobre samopoczucie. Twój futrzasty przyjaciel jest dla nas najważniejszy: jeśli nasz produkt nie spełni Twoich oczekiwań, większość artykułów można zwrócić w ciągu 30 dni. Nasz kochający zwierzęta zespół obsługi klienta jest dostępny 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu i stara się odpowiadać na wszystkie pytania jak najszybciej. Skontaktuj się z nami pod adresem info@mrfluffyfriend.pl. Nasz zespół jest zaangażowany w poszukiwanie nowych i ekscytujących sposobów na poprawę jakości życia zarówno zwierząt, jak i ich właścicieli każdego dnia. Dzięki naszej nieustannie rosnącej rodzinie MrFluffyFriend™ zapewniamy wszystkim zwierzętom miłość i opiekę, na które zasługują!

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

34 reviews in the last 12 months

Write a review

Super legowisko

Super legowisko. Zgodne w 100% z opisem. Polecam, pise jest niezadowolony.

April 1, 2026

Reply from MrFluffyFriend™ Polska

Dziękujemy za opinię, Iza! Fajnie, że legowisko spełniło oczekiwania i Twój pies jest zadowolony. Polecenia takich klientów bardzo nas motywują!

kontakt ze sprzedawcą

March 30, 2026

Reply from MrFluffyFriend™ Polska

Dziękujemy, Natalia! Miło nam, że kontakt z naszym zespołem przebiegł sprawnie. Zawsze staramy się pomagać jak najlepiej.

Rated 5 out of 5 stars

Sunia chetnie korzysta z nowego…

Sunia chetnie korzysta z nowego poslania drugie ma w samochodzie

March 19, 2026

Reply from MrFluffyFriend™ Polska

Dziękujemy za miłą opinię, Bożena! 🐾 Cieszymy się, że Sunia chętnie korzysta z nowego posłania, a drugie sprawdza się w samochodzie. To wspaniale, gdy nasze pupile czują się komfortowo i bezpiecznie w każdym miejscu!

Rated 5 out of 5 stars

Kiedy Twój pies rozszarpuje każde legowisko-pomyśl o MrFluffy!

Moja bokserka Zara przerabiała kilka legowisk.Rozszarpywała je,jak tylko zostawała w domu sama.Mimo,że wcześniej znosiła tam zabawki,gryzła twarde smaczki,później wyciągała poduszki,wkład z nich leżał po całym pokoju..MrFluffy wybrałam w rozmiarze o jeden większy jak na jej długość ciała-by było miejsce na zabawki,pluszaki.Zara je uwielbia,śpi w nim,kiedy nas nie ma w domu,kiedy idziemy do sypialni-nie idzie za nami jak dawniej,idzie do swojego legowiska.Śpi w nim dłużej niż zwykle,bawi sie.Polecam bardzo serdecznie.Nie wahajcie się już dłużej!

September 14, 2025

Cześć Olga,

Co za wspaniała wiadomość! 🐾 Cieszymy się, że Zara pokochała swoje nowe legowisko i że daje jej komfort, bezpieczeństwo oraz miejsce na zabawki i pluszaki. Dziękujemy za tak szczegółową i serdeczną opinię – jesteśmy pewni, że pomoże innym właścicielom podjąć decyzję!

Mnie nic

Mnie nic, ale przyjaciel czworonożny nie chce wychodzić z posłania. Chyba go uwielbia!!!

March 19, 2026

Cześć Mateusz,

Fantastycznie słyszeć, że Twój czworonożny przyjaciel tak bardzo polubił swoje nowe legowisko! 🐶🩵 Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią!

Rated 5 out of 5 stars

Bardzo ładne i wygodne spanie

Bardzo ładne i wygodne spanie, mój pies jest przeszczęśliwy, widać, że jest mu bardzo wygodnie. Pokrowiec zdejmowany, łatwo wyprać.

February 4, 2026

Reply from MrFluffyFriend™ Polska

Bardzo się cieszymy, że Twój piesek jest przeszczęśliwy i wygodnie śpi w nowym legowisku, Barbara! 🐶🩵 Cieszymy się, że zdejmowany pokrowiec i możliwość łatwego prania również przypadły Ci do gustu.

Rated 5 out of 5 stars

Wysokiej jakości legowisko dla…

Wysokiej jakości legowisko dla pieska,dające mu komfort i odstresowanie 🙂👍

March 18, 2026

Reply from MrFluffyFriend™ Polska

Dziękujemy za miłe słowa, Łukasz! 🐾 Cieszymy się, że legowisko daje Twojemu pieskowi komfort i pomaga mu się odprężyć.

Super legowisko

Super legowisko, moja mała dziewczynka jest bardzo zadowolona. Produkt polecam mimo ceny.
Musiałam tylko dopytywać się o przesyłkę bo "szła" dłużej niż byłam o tym poinformowana. Hmm... na dobre trzeba czekać...

March 18, 2026

Cześć Agnieszka,

Dziękujemy za Twoją opinię! 🐾 Cieszymy się, że Twoja mała dziewczynka jest zadowolona ze swojego legowiska. Rozumiemy, że czas oczekiwania na przesyłkę był dłuższy niż się spodziewałaś i przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Dziękujemy za polecenie produktu – mamy nadzieję, że legowisko będzie sprawiało dużo komfortu przez długi czas!

Fajne.Psu się podoba

Fajne.Psu się podoba. Radzę wziąć większe bo moim zdaniem rozmiar L jest nieco mały.

February 12, 2026

Cześć Joannam,

Dziękujemy za miłą opinię! 🐾 Cieszymy się, że Twój piesek polubił nowe legowisko.

Dziękujemy też za radę odnośnie rozmiaru – zawsze warto sprawdzić, aby zapewnić pupilkowi maksymalny komfort!

Rated 1 out of 5 stars

Uwaga oszustwo!

W dniu 10/12/25 zapłaciłam i zamówiła posłanie dla psa. W dniu 15/12/25 zostałt wygenerowane dokumenty w systemie GLS. Do dnia dzisiejszego (27/12/25) status przesyłki pozostaje niezmieniony. Mimo wymiany korespondencji nie chca uznać anulowania zamówienie i nie zwracaja przelanych środków.
Odradzam jakiekolwiek zkupy , bo to nie jest rzetelny szprzedawca tylko oszust.

December 10, 2025

Cześć Dorota,

Przykro nam z powodu tej sytuacji i opóźnienia — to nie jest dla nas typowe. Po sprawdzeniu widzimy, że przesyłka jest już w drodze, dlatego anulowanie zamówienia na tym etapie nie jest niestety możliwe.

Jeden z naszych pracowników obsługi klienta skontaktuje się z Tobą wkrótce drogą mailową, aby przekazać więcej szczegółowych informacji i pomóc w tej sprawie.

Dziękujemy za cierpliwość i przepraszamy za niedogodności.

Rated 2 out of 5 stars

Uwaga - chiński produkt z polską mega marżą

Przede wszystkim jest to produkt chiński!!! Na Aliexpress 3x taniej. To jest ukrywane, a strona ma sugerować, że to jakiś porządny polski produkt. Bajki na temat ortopedyczności i 3x gęstszego wypełnienia. Wypełnienie się mocno ugniata i jest z poszatkowanej na drobno gąbki niewiadomego pochodzenia. Zewnętrzny materiał poszycia nie sprawia wrażenia tandetnego ale to nie jest warte 400zł !!! Dostawa 2 tygodnie!

December 19, 2025

Cześć Łukasz,

Przykro nam, że produkt nie spełnił Twoich oczekiwań. Często klienci mają początkową reakcję na produkt, ale po zastosowaniu kilku wskazówek jego użytkowanie staje się znacznie przyjemniejsze i wygodniejsze.

Nasz zespół obsługi klienta wkrótce wyśle Ci e-mail z instrukcjami i poradami, które pomogą poprawić komfort korzystania z produktu.

Dziękujemy za Twoją opinię i cierpliwość.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look