Mrtools

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Väldigt bra pris på kvalitetsprodukter. Dessutom enkel beställning och mycket snabb leverans så det finns inte mycket mer att önska. Rekommenderar och kommer att använda igen.

Rated 5 out of 5 stars

Bra pris! Snabb leverans! Fick dock ingen orderbekräftelse eller nåt att grejerna var på väg. Men gick bra ändå :)

Company details

1. Scale Supplier

Written by the company

Välkommen till MrTools! Vi är en ledande leverantör av verktyg av högsta kvalitet för proffs och gör-det-själv-entusiaster. Vårt uppdrag är att förse våra kunder med de bästa verktygen på marknaden, uppbackad av exceptionell kundservice och support. Oavsett om du är en erfaren hantverkare eller en helgkrigare har vi allt du behöver för att få jobbet gjort rätt. Vi har allt från handverktyg till elverktyg och allt däremellan. Handla hos oss idag och upplev skillnaden som kvalitetsverktyg kan göra!

Contact info

Rated 1 out of 5 stars

Skadad produkt

Jag erhöll en skadad produkt (emballerad endast med plastfolie) och trots att konsumentverket tydligt sagt att det ska behandlas som ett ursprungsfel menar tydligen företaget att deras egna avtal med posten står över konsumentköplagen. De säger att jag hörde av mig för sent (inom två veckor) istället för att lyssna till konsumentverket som säger att det inte spelar någon roll, konsumentköplagen gäller. De svarar endast sporadiskt på mejl. Synd på något som annars verkade bra i och med att de var snabba med postgången.

Tillägg:
- Ett företag kan inte själva bestämma tidsfristen för ursprungsfel när lagen är tydlig. (Inom 2 år är det butiken som ska bevisa att det inte är ett ursprungsfel).
- Butikens avtal med transportör påverkar inte kundens rättighet till ersättning p.g.a transportskada.
- Konsumentköplagen är en tvingande lag. Företag får inte ge dig sämre rättigheter än vad lagen säger. Ett företag kan således själva INTE bestämma vad som är rimligt eller ej.
- ARN tar inte upp tvister om köpet är under en viss summa.

December 27, 2023
Unprompted review

Reply from Mrtools

Hej det är verkligen tråkigt att produkten som ni fått hem var transport skadad vid ankomsten.
För att vi ska kunna reklamera transporttjänsten hos Postnord har vi 7 dagar på oss .
Vi har därför bedömt att ni som konsument har fem dagar på er att höra av er vid transportskador.
Att inte upptäcka en transportskada inom en vecka anser vi inte är sedvanligt och därmed ska det inte anses som ett ursprungsfel.
Ni har dessvärre inte hört av er i tid och vi har försökt lösa problemet med hjälp av Postnord utan att det lyckats.
Självklart kommer vi att rätta oss av konsumentverkets/ARN avgörande om ett sådant kommer.
Med vänlig hälsning
Mr Tools AB

Rated 5 out of 5 stars

Snabb leverans, bra priser, varorna väl packade.

December 28, 2023

Reply from Mrtools

Stort tack för omdömet :)

Rated 2 out of 5 stars

Hej
Det är väldigt tråkigt att höra om det inträffade.
Hur kommer det sig att ni inte hört av er till oss om detta tidigare ?
Vänligen kontakta oss på info@mrtools.se så att en reklamation kan göras.
Bifoga gärna bilder på skadan på transportboxarna som ni beställde och vi ska göra vårt yttersta för att hjälpa er.
Det är mycket tråkigt att våra kunder råkar ut för transportskador då vi endast saluför fabriksnya produkter av hög kvalité .
Därför vet vi att ni som kunder förväntar er att produkterna levereras i bästa möjliga skick.
Vi på MrTools AB ber så mycket om ursäkt för det inträffade.

Bra priser

November 19, 2023

Reply from Mrtools

Tack för omdömet och att ni valde oss det uppskattas :D

Rated 4 out of 5 stars

Allt verkar bra

Allt verkar bra. Konstigt bara att MrTools inte har med sitt organisationsnummer på fakturan, vilket är lag i Sverige. På fakturan finns i alla fall svensk moms specificerad, så jag hoppas att underlaget för bokföringen är ok.

October 30, 2023

Reply from Mrtools

Hej stort tack för att du uppmärksammat oss på detta, vi har nu åtgärdat detta :)

Perfekt

Lätt att handla och smidig transport/leverans

October 21, 2023

Reply from Mrtools

Tack för det fina omdömet, och för förtroendet :D

Rated 5 out of 5 stars

Jag kunde följa leveransen i PostNord…

Jag kunde följa leveransen i PostNord appen och det hände grejer direkt från leverantören.

September 20, 2023

Reply from Mrtools

Hej Mattias :) stort tack för att du tog dig tiden att ge oss ett omdöme.
Det glädjer väldigt mycket att du är nöjd med våra produkter och tjänster.

Mr Tools AB

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look