See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Super professionel tilgang til installation af vores varmepumpe. God gennemgang af hvad der skulle laves og hvordan før påbegyndelse og gennemgang af anlægget efter montering. Kan klare anbefales.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan varmt anbefale MS energi. Jeg har fået leveret og monteret 2 luft til luft varmepumper. Forinden modtog jeg god vejledning om bedste løsning til min bolig. Marco Søgaard er professionel, ve... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har varmepumpe, luft til luft, både herhjemme og i vores sommerhus. Til begge opgaver har vi brugt MS energi, hvor Marco har været både fagligt kompetent, flink, punktlig og super ordentlig. V... See more

Company details

1. Heating Equipment Supplier

Written by the company

Salg, service og installation af luft vand og luft luft varmepumper. MS energi er KMO og VE godkendt og vil være din foretrukne varmepumpeleverandør og servicepartner.

4.7

2-star
1-star

Vi fik en luft til vand pumpe monteret

Vi fik en luft til vand pumpe monteret
fra første kontakt kørte alt som aftalt
De kom kl 8 pm morgenen og kørte først da alt var i orden kl 20.45 om aftenen
Marko og hans makker er meget professionelle alt kører som på en snor den ene ved altid hvad den anden gør.
Og så er de begge meget sympatiske og høflige
Kan kun anbefale dem

March 18, 2026

Suveræn service

Jeg kan varmt anbefale MS energi.
Marco Søgaard er professionel, velforberedt, behagelig og ordentlig. Marco er struktureret og overholder aftaler.
Jeg er meget, meget tilfreds med forløbet.

April 30, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Professionel og seriøs virksomhed med en meget venlig og imødekommende Marco

MS Energi/Marco har leveret og installeret en luft til luft varmepumpe hos os i et nyt hus.
Lige fra starten i dialogen med Marco er vi blevet professionelt og seriøs behandlet.
Installationen var perfekt og Marco kørte ikke før alt virkede og efter en grundig introduktion til pumpen.
God vejledning om skjuler, som vi også endte med at købe hos MS Energi.
Vi er meget tilfredse med vores køb og med MS Energi.
Mvh. Jette og Jørgen Mørck Rasmussen

January 28, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Super god service af motoren selv da…

Super god service af motoren selv da vores anlæg pludselig slog fejl og han kom sent aften og lavet fejlen som var selvforskyldt men altid glad smilende og super positiv kan kun anbefale ham både personligt og arbejdsmessig ,flot arbejde på vores anlæg for 3år siden og super service efter

January 29, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi kan varmt anbefale dette firma

Vi kan varmt anbefale dette firma.
Vi kontaktede firmaet for vejledning og pris. Firmaet vendte hurtigt retur, med et godt tilbud.
Der var topservice fra start til slut og vi er yderst tilfreds med resultatet.
Vh Torben & Jane Falsig Sivertsen

July 4, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Grundigt og helt efter aftalen

Jeg fik hurtigt et bud på luft-vand varmepumpe. God sparring med Marco til at vælge den rette løsning og alle opgaver udført ordentligt og rigtigt. God kommunikation vedr. aftaler og de tog ikke hjem før det HELE kørte som det skulle. Vil klart anbefale dem - ring til Marco og få en snak om løsninger. Han ved hvad han snakker om.

April 25, 2024
Rated 5 out of 5 stars

MS energi får mine varmeste og bedste anebfalinger :-)

Vores bekendtskab har været et langstrakt og ret omfattende et af slagsen, som startet med at vi kontakte Marco om et rådgivningsmøde d. 15 august 2022, og projektet blev afsluttet her d. 15 juni 2023.
Vores træpillefyr på 25+ år skrantet, og vi var blevet anbefalet MS energi af en bekendt.
Anbefalingen faldt på et luft-til-vand varmepumpe fra Mitsubishi Ecodan Silent + ekstra buffertank.

Der ud over havde vi ønske til ekstra opgaver, som at få "ryddet op" og udskiftet gamle vandrør, fittings mm til mere opdateret og nyere version, gulvvarmeshunt´s og trådløs styring, få ilagt gulvarme i det nye bryggers, samt få forberedt vand til renovering af badeværelse i fremtiden.

Projektet var strikket sådan sammen, at vi skulle selv lave noget af arbejdet i form af renovering og genopbygning af bryggers, så det opfyldte de krav der gør sig gældende. Derfor har der også været en del koordinering med flere forskellige håndværkere, så det kunne gå så nemt for alle parter som overhovedet muligt.

Det der kendetegner forløbet fra start til slut er, at vi hele vejen er at vi synes vi har været i gode, trygge og faglig kompetente hænder. Det er meget tydeligt at Marco prioritere langsigtet, optimale løsninger der er ordentligt lavet, og hele holdet der er MS energi knokler virkelig for at opnå det!
Holdet har hele tiden bidraget med en behagelig, positive og rolig energi, hvilke har været godt for os da vi har været ret stresset over vores renoveringsprojekt.

Vi synes vi har fået en service ud over det sædvanlige! Der er blevet taget sig tid til at høre om vores ønsker og fremtidige renoveringsdrømme, og det blev taget med i betragtning, for at finde den bedste løsning til vores behov.

Undervejs stødte vi på lidt forskellige ekstra uforudsete forhindringer, som gjorde vi måtte ændre lidt i planerne, og som var ud over den oprindelige aftalte. Også der viste både Marco og Kristian kompetent faglighed og løftet opgaven til U.G, og vi fik det løst som ekstra arbejde forunden det aftalte. Vi havde MANGE spørgsmål før og under processen (til tider nok også mærkelige spørgsmål...), vi føler vi altid er altid blevet mødt i øjenhøjde forståelse for vores ønske og med seriøsitet.

Anlægget har kørt upåklageligt trods mindre "luft-lommer" som er helt forvenligt efter sådan en omgang. Anlægget er utrolig støjsvagt, og hele set-upp´et er lavet clean og nydeligt.

I fremtiden har vi flere ønsker om at energioptimere resten af huset, og der er ikke så meget at raffel om - det bliver uden tvivl MS energi vi ringer til igen :-)

En STOR tak for hjælpen til MS Energi. :-)

July 1, 2023

Luft til vand varmeanlæg

MS energi leverede et luft til vand varmeanlæg. Anlægget kørte inden de forlod matriklen. Hvis jeg spurgte om noget fik jeg svar på spørgsmålet. En hyggelig og behagelig oplevelse at have MS energi på besøg.

May 25, 2023

En helt unik service

En helt unik service, god vejledning og et fantastisk pænt og veludført stykke arbejde.
Marco er virkelig en omhyggelig, høflig og sød ung mand, som jeg kun kan give min varmeste anbefalinger. Sjældent at møde en håndværker som ham.

November 1, 2022

Meget kompentent of flexibel

Meget kompentent of flexibel. På trods af vi havde valgt en "eksotisk" løsning, så var MS Energi klar på opgaven med god dialog, overholdt aftaler og fremragende service og support med masser info om hvordan vi skulle bruge varmepumpen korrekt!
5-stjerne herfra :-)

October 26, 2021

Kompetent, pålidelig og ordentlig

Vi kan tilslutte os de andre rosende anmeldelser. Omhyggelig og kompetent vejledning. God dialog undervejs. På trods af diverse udfordringer blev leveringstiden overholdt og anlægget installeret på en dag.
Kan varmt anbefales!!

August 27, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Super installation og god service

Store roser til Marco og Co. Vi fik installeret en varmepumpe i december 2021.
Det var en rigtig positiv oplevelse. Marco var god til at lytte til vores ønsker, og både den indledende rådgivning og selve installationen var helt i top. Alt har fungeret upåklageligt, og vi er glade for at vi valgte MS Energi.

August 18, 2022

Take a closer look