kleedjes besteld via deze website
kleedjes besteld via deze website. Na lang wachten kwamen de kleedjes eindelijk aan. Ze kwamen uit China en niet uit Amsterdam zoals op hun website staat. De stof was van verschrikkelijke kwaliteit en de maten klopte totaal niet. Na veel mailen, aangezien ze vaak niet antwoorden of zeggen dat ze je mails niet krijgen. Mocht ik uiteindelijk de kleedjes terugsturen op eigen kosten. Aangezien het over een best groot bedrag ging, wou ik de kost maken om het geld terug te krijgen. Ze gaven mij een adres in China, uiteraard. Ik verstuurde alles zoals moest. na enkele weken bleken de kleedjes tegengehouden te zijn door de douana wegens een fout adres. Toen ik hen hierover mailde en vroeg om te bellen naar het gekregen telefoonnummer weigerde ze dit te doen aangezien het volledig mijn verantwoordelijkheid zou zijn. 0,0 klantenservice. Ik heb proberen bellen naar het nummer op de website maar dit bestaat niet. Hierna hebben ze hun naam licht veranderd zodat ik ze niet meer direct kon terugvinden. Nooit bestellen hier!!