Multi Ratio B.V. Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

Company details

1. Office Furniture Store

Information provided by various external sources

Multi Ratio is de totaalleverancier voor bedrijfsinrichtingen. Naast een ruim assortiment nieuwe producten bieden wij u een ruim assortiment hoogwaardig tweedehands meubilair en magazijninrichting. Bekijk ons uitgebreide assortiment eens via www.multiratio.nl of bezoek onze showroom. Onze medewerkers vertellen u graag meer over het aanbod en helpen u desgewenst bij de juiste keuze.

Contact info

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Goedkoop aanbod van top merken!

- Goedkope prijzen
- Snel ontvangen met bezorgingdag & tijd in overleg!
- Makkelijk te bereiken klantenservice

Review aangepast: ik gebruikte zelf de stoel niet goed!

October 13, 2025
Multi Ratio B.V. logo

Reply from Multi Ratio B.V.

Beste DS, ik denk dat hier wat ruis ontstaan is over "werkende" armleuningen. In principe heeft dit type stoel in hoogte verstelbare armleuningen, maar niet in de breedte of draaibare armpads. Graag kijken we nogmaals met je mee om te kijken waar het precies niet goed gaat.

Dennis

Rated 1 out of 5 stars

Niet geleverd wat ze op de foto…

Niet geleverd wat ze op de foto toonden.
( ze tonen dus een model van een concurrent ? )

Hun model heeft 7 verschillen met wat ze op foto laten zien, waardoor de nieuwe schabben niet even hoog kunnen staan als de vorige opstelling vanop de foto. Geen fraai zicht in ons magazijn nu ...

Het interesseert hen 0%, want ze hebben hun geld gehad.
Ze zijn klaarblijkelijk niet oplossingsgericht.

Nog nooit zo'n leverancier gehad, vele andere leveranciers gingen hen voor die veel correcter waren.

Na een maand post ik deze review. Ze hebben kans genoeg gehad om een oplossing aan te rijken, of om zich te verontschuldigen ...
Het enige wat ze deden is beweren dat ze zelf correct hebben gehandeld en verbouwereerd zijn dat ik niet tevreden was.

Ik plaats niet snel een review, maar nu dus wel.

Wees gewaarschuwd ... En bestel elders ...
Ik ga dat alvast doen bij de volgende bestelling.

February 26, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Multi Ratio

Dit bedrijf vond het slim om mijn bureau van €400+ op een openbare binnenplaats van een appartementencomplex achter te laten, nadat ik de deurbel en de telefoon niet beantwoord had en dus geen toestemming had gegeven. Bureau na thuiskomst nergens te bekennen.

Vervolgens een heel gedoe en continue slechte communicatie, alsof ik met een particuliere marktplaatsverkoper te maken had. Vervolgens komt dit bedrijf met een voorstel om het prijsverschil van mijn inmiddels nieuwe bureau terug te betalen, wat mij erg netjes leek. Echter, het ging dit bedrijf klaarblijkelijk enkel om de factuur van mijn nieuw bestelde bureau. Na mijn reactie hierop reageerden zij ineens niet meer, tot zo ver de goede bedoelingen van dit professionele bedrijf. Uiteindelijk na veel gedoe mijn terugbetaling ontvangen, nadat dit meermaals ontweken werd en ik (onjuist) naar de tussenpartij werd verwezen voor een terugbetaling, was dit hun eerste terugbetaling of..?

Gelukkig heb ik de terugbetaling inmiddels binnen, van de tussenpartij (ook hier faalde MultiRatio). Ene Marc Geverink wenste nog telefonisch contact met mij, ik neem aan om uitleg te geven en zonodig excuses. Helaas vond de heer Geverink het ineens niet meer nodig en wou het hierbij laten. Wellicht dat de heer Geverink of een van zijn collega’s deze review gebruikt om alsnog deze mogelijkheid aan te grijpen!

Lang verhaal kort; bestel hier niet en zoek lekker een alternatief, vaak nog goedkoper ook!

February 24, 2022
Multi Ratio B.V. logo

Reply from Multi Ratio B.V.

Hi Robin! Jammer dat je niet tevreden bent. We hebben geprobeerd je telefonisch te bereiken om uitleg te geven en tot een oplossing te komen. Mocht je hier alsnog voor open staan dan staan wij dat ook.
Multi Ratio
D. Oonk

Topbureau en topbedrijf

Topbureau en topbedrijf! Had een bureau gekocht bij bol.com en het is precies wat ik ervan had verwacht en meer. Mooi design en zeer sterk. Bovendien is dit bedrijf goed bereikbaar voor alle vragen en verdient het een dikke pluim voor de goede service. Enig minpunt was de bezorgafspraak dat niet helemaal goed gecommuniceerd was, maar ook dat werd netjes opgelost!!

Na veel vergelijkingen met andere webshops die zit- en sta bureaus aanbieden, kwam ik toch steeds weer terug bij Multi Ratio. De prijs- en kwaliteit verhouding is prima en dit zijn gewoon robuuste bureaus die (hopelijk) een lange tijd meegaan en ook arbo verantwoord zijn.

February 12, 2022

Bureau gekocht via BOL.com

Bureau gekocht via BOL.com bij dit bedrijf en aflevering was prima in orde ! Het blad had een kleine beschadiging volgends de chauffeur en zou een nieuwe komen brengen. De beschadiging was zo klein dat ik het blad ge-accepteerd heb. Dus een zeer goeie service !

Klein puntje die voor verbetering vatbaar is :-) een manual zou handig zijn bij de MRC-PRO - L

May 4, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Duurzaam en prima spullen, goede prijs!

Prima spullen, mooie prijs...en duurzaam! Goede zaak.

Update: stoel (Ahrend) defect (na c.a. 3 maanden gebruik) mailtje gestuurd: direct reply, order aangemaakt, belletje van planning en 2 dagen later stoel omgeruild. TOP service!

April 30, 2021

The Trustpilot Experience