Mundretsandwich Reviews 17

1. Sandwich Shop
  2. Restaurant
  3. Take Away Service

Written by the company

Vores sandwich bygger på unikke smage, hvor vi præsenterer dig for en sammensætning som vi synes er unik og får tænderne til at løbe i vand. Høj kvalitet og ensartethed, med fokus på, at den samme høje standard som du vil opleve hver gang. Samtidig ønsker vi at skabe en sandwich, hvor der er fyld i hver en bid og som bevarer sin friskhed. Hver sandwich er tænkt til at være en unik smagsoplevelse, inspireret af velkendte klassikere fra Mundrets tapas-menu.

4.5

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Super dejlig sandwich hvor man kan…

Super dejlig sandwich hvor man kan smage deres fokus på friske, gode råvare med masser af smag.
Ynglings sandwich i Aarhus området.

February 5, 2025

Hej Thomas,

Hvor er det fedt at høre fra dig igen – og endnu en gang med så flotte ord! 🙌 Det betyder virkelig meget for os, at du kan smage vores fokus på friske råvarer og masser af smag.

Vi er super glade for at være din yndlingssandwich i Aarhus, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen til endnu en velsmagende sandwich! 🥪✨

Rated 5 out of 5 stars

God service og god kvalitet

February 3, 2025

Hej Skovbørnehaven Skovtrolden,

Tusind tak for jeres fine anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at I har haft en god oplevelse med både vores service og kvalitet. Det betyder meget for os at høre, at vores indsats bliver værdsat.

Vi ser frem til at betjene jer igen.

Rated 5 out of 5 stars

Vanvittig god sandwich og man får…

Vanvittig god sandwich og man får virkelig en stor sandwich, hvor der ikke er sparet på noget fyld og derudover også meget rene og pæne lokaler med rigtig venligt og imødekommende personale.

Er helt klart blevet mit fortrukne sandwich sted i Aarhus.

February 2, 2025

Hej Marcus,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os – både med vores sandwiches, servicen og atmosfæren. Vi går op i at give vores gæster den bedste kvalitet og en god oplevelse, så det betyder meget, at du sætter pris på det.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang, du får lyst til en stor, velsmagende og frisklavet sandwich! 🥪😃

Rated 5 out of 5 stars

Mundret Sandwich laver de lækreste…

Mundret Sandwich laver de lækreste varianter af sandwich. Mine favoritter er dem alle men specielt Steak/bearnaise, krebsen og laksen og…
- det er så svært at vælge 🤷🏼‍♀️

December 18, 2024

Hej Susanne,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🤩 Vi elsker, at du har så mange favoritter – og vi forstår godt, at det kan være svært at vælge! Vores mål er netop at skabe lækre og smagfulde sandwiches, så det betyder meget for os at høre, at du nyder dem.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen til endnu en smagsoplevelse! 🥪✨

Lækkert og god pris

Super lækkert og til en hel fornuftig pris ✌️

January 14, 2025

Hej Mathies,
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du du kunne lide vores sandwiches. Det betyder meget for os. Vi håber at kunne byde dig velkommen igen snart! ✌️

Rated 5 out of 5 stars

Mit første besøg her men bekendt med…

Mit første besøg her men bekendt med kvaliteten fra mundret tapas.
Super god oplevelse lækre sandwich og sød og imødekommende personale.kan varmt anbefales.

January 4, 2025

Hej Vibeke,
Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder virkelig meget at høre, at både vores sandwich og service levede op til forventningerne fra Mundret Tapas. Vi er så glade for, at du havde en god oplevelse, og vi håber at se dig igen snart!

God betjening

God betjening, lækre råvarer, kan kun anbefales 👌

December 27, 2024

Hej Steen,
Tusind tak for de 5 stjerner og de fine ord! Vi er glade for, at du værdsætter vores betjening og råvarer. Vi glæder os til at se dig igen! 😊👌

Rated 5 out of 5 stars

Lækre sandwichs og god og smilende…

Lækre sandwichs og god og smilende service. Bestemt et besøg værd.
Bestilte online og systemet er nemt og overskueligt.

December 7, 2024

Hej Annette,

Tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at både sandwichene og servicen levede op til forventningerne, og at vores online system fungerede godt for dig. Vi håber at se dig igen snart! 😊

Rated 5 out of 5 stars

Fin service og lækre sandwiches

Nemt at bestille online og alt var klar til aftalt tid. Meget lækre sandwiches

December 1, 2024

Hej Kirsten,

Tusind tak for din søde anmeldelse! 😊 Det gør os glade at høre, at både servicen og sandwiches levede op til dine forventninger. Vi håber at se dig igen snart!

Frokost på kontoret

Hentede sandwich i dag til frokost på kontoret - alle 20 stk var klar, som aftalt og efter høflig betjening hjalp personalet med at bære ud i bilen. Efterfølgende blev alle sandwich nydt til fulde og såvel jeg som mine kollegaer er yderst tilfredse - og der er bestemt “genvalg” af frokostleverandør.

Vh Winnie

November 25, 2024

Hej Winnie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Hvor er det skønt at høre, at alt klappede – både med de 20 sandwiches, der var klar til tiden, og med den hjælp, I fik til at bære ud i bilen. Det er jo lige præcis sådan, det skal være! 😊

Vi er så glade for, at både du og dine kollegaer nød maden, og vi ser frem til at være jeres frokostleverandør igen. Hvis I eventuelt ønsker at høre mere om en fast frokostordning med sandwiches, så tag endelig fat i Lucas på lucas@mundret.dk – han hjælper gerne.

Lækkert

Lækkert, friskt og velsmagende. Udført med kort varsel og punktligt klar til aftalte tid.

November 22, 2024

Hej Else,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er så glade for, at du synes, det var lækkert, friskt og velsmagende – og at vi kunne leve op til aftalen, selv med kort varsel. Det betyder meget for os! Vi håber at se dig igen i butikken snart.

Mundret Sandwich 😊

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik en sandwich i lækkert sprødt og…

Jeg fik en sandwich i lækkert sprødt og mørkt brød. Fyldet var vitello tonnato, men også med kål, så den var godt afbalanceret mellem det fede (tun saucen) og det magre (div. kål)

November 21, 2024

Hej Birgit,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du nød brødet og fyldet. Fyldet er noget, vi vægter meget højt her hos Mundret Sandwich, så vi er glade for, at du har lagt mærke til de forskellige smagsnyancer.

Vi håber, at du snart vil komme forbi igen og prøve flere af vores varianter. 😊

Mundret Sandwich.

Dejlige sandwiches

Vi har prøvet mundretter adskillige gange til sammenkomster - nemt og godt! Nu skulle vi prøve sandwicherne fra Jægergårdsgade - en med steak & bearnaise og en med kyllingesalat & bacon - begge på mørkt brød - fantastiske!! Nu skal vi henad vejen smage alle de andre varianter - og vi glæder os.
Anette og Finn

November 14, 2024

Hej Anette og Finn,

Vi er virkelig glade for, at I har haft fornøjelsen af vores mundretter tidligere, og vi sætter stor pris på jeres støtte til at prøve vores sandwicher også! Det er dejligt at høre, at både steak & bearnaise og kyllingesalat & bacon på mørkt brød faldt i jeres smag – fantastisk at I har haft en god oplevelse. 🤩

Det betyder meget for os, at vores mad er en del af jeres sammenkomster, og vi ser frem til at byde jer velkommen igen, når I skal smage de øvrige varianter. Vi er sikre på, at I vil finde flere favoritter!

Vi glæder os til at servere flere lækkerier til jer i fremtiden! 😊

Mundret Sandwich.

Is this your company?