Fantastisk mad
Fantastisk mad, små lækre smagfulde retter. Kan anbefales herfra.
Vores sandwich bygger på unikke smage, hvor vi præsenterer dig for en sammensætning som vi synes er unik og får tænderne til at løbe i vand. Høj kvalitet og ensartethed, med fokus på, at den samme høje standard som du vil opleve hver gang. Samtidig ønsker vi at skabe en sandwich, hvor der er fyld i hver en bid og som bevarer sin friskhed. Hver sandwich er tænkt til at være en unik smagsoplevelse, inspireret af velkendte klassikere fra Mundrets tapas-menu.
Jægergårdsgade 66, 8000, Aarhus C, Denmark
Fantastisk mad, små lækre smagfulde retter. Kan anbefales herfra.
Nem bestilling! Købte to lækre sandwich. Blev meget mætte. Lækkert og sundt.
Super lækre store sandwich med masser af lækkert fyld. Mums
Super dejlig sandwich hvor man kan smage deres fokus på friske, gode råvare med masser af smag.
Ynglings sandwich i Aarhus området.

Reply from Mundretsandwich
Vanvittig god sandwich og man får virkelig en stor sandwich, hvor der ikke er sparet på noget fyld og derudover også meget rene og pæne lokaler med rigtig venligt og imødekommende personale.
Er helt klart blevet mit fortrukne sandwich sted i Aarhus.

Reply from Mundretsandwich
Mundret Sandwich laver de lækreste varianter af sandwich. Mine favoritter er dem alle men specielt Steak/bearnaise, krebsen og laksen og…
- det er så svært at vælge 🤷🏼♀️

Reply from Mundretsandwich
Mit første besøg her men bekendt med kvaliteten fra mundret tapas.
Super god oplevelse lækre sandwich og sød og imødekommende personale.kan varmt anbefales.

Reply from Mundretsandwich
Lækre sandwichs og god og smilende service. Bestemt et besøg værd.
Bestilte online og systemet er nemt og overskueligt.

Reply from Mundretsandwich
Nemt at bestille online og alt var klar til aftalt tid. Meget lækre sandwiches

Reply from Mundretsandwich
Hentede sandwich i dag til frokost på kontoret - alle 20 stk var klar, som aftalt og efter høflig betjening hjalp personalet med at bære ud i bilen. Efterfølgende blev alle sandwich nydt til fulde og såvel jeg som mine kollegaer er yderst tilfredse - og der er bestemt “genvalg” af frokostleverandør.
Vh Winnie

Reply from Mundretsandwich
Lækkert, friskt og velsmagende. Udført med kort varsel og punktligt klar til aftalte tid.

Reply from Mundretsandwich
Jeg fik en sandwich i lækkert sprødt og mørkt brød. Fyldet var vitello tonnato, men også med kål, så den var godt afbalanceret mellem det fede (tun saucen) og det magre (div. kål)

Reply from Mundretsandwich
Vi har prøvet mundretter adskillige gange til sammenkomster - nemt og godt! Nu skulle vi prøve sandwicherne fra Jægergårdsgade - en med steak & bearnaise og en med kyllingesalat & bacon - begge på mørkt brød - fantastiske!! Nu skal vi henad vejen smage alle de andre varianter - og vi glæder os.
Anette og Finn