Murerxpert Reviews 5

4. Masonry Contractor
  5. Painter
  6. Plumber

Written by the company

Murerxpert ApS er din professionelle samarbejdspartner, når kvalitet, præcision og ordentlighed skal være i højsædet. Vi er et moderne murerfirma med stolte håndværkstraditioner og mange års erfaring inden for både renovering, nybyg, tilbygninger og specialopgaver. Hos os får du ikke bare et færdigt resultat – du får et resultat, der holder, og som er udført med faglig stolthed i hver eneste detalje. Vi ved, at dit hjem eller din virksomhed er en vigtig investering, og derfor arbejder vi altid med fuld gennemsigtighed, grundig rådgivning og klare aftaler. Vi møder op til tiden, leverer som aftalt og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Uanset om opgaven er stor eller lille, tager vi den lige seriøst og sørger for, at processen bliver så tryg og enkel som muligt for dig som kunde. Hos Murerxpert ApS kombinerer vi solidt håndværk med moderne metoder og materialer. Det betyder, at du får løsninger, der både er æstetisk flotte og teknisk holdbare. Vi tror på gode relationer og langvarige samarbejder, og derfor arbejder vi målrettet på at skabe resultater, du kan være stolte af i mange år frem. Når du vælger Murerxpert ApS, vælger du kvalitet, tillid og ægte ekspertise. Vi bygger – du nyder resultatet.

4.1

2-star
1-star

Trygt, ærligt og virkelig godt håndværk

Trygt, ærligt og virkelig godt håndværk
Jeg har brugt Murerxpert både til renovering af mit badeværelse og til udvendigt murerarbejde, og jeg kan kun sige, at de leverer hver eneste gang. De er nogle meget jordnære og tillidsfulde mennesker, som man hurtigt føler sig tryg ved at have i sit hjem.

Arbejdet blev udført grundigt, pænt og med stor respekt for både tidsplan og aftaler. De forklarer tingene på en måde, der giver mening, og man kan mærke, at de går op i kvalitet frem for hurtige løsninger.

Priserne er også helt fornuftige, faktisk bedre end mange andre, jeg havde fået tilbud fra og man får ærligt mere værdi for pengene end forventet.

Alt i alt et firma man kan stole på, og som jeg uden tvivl vil bruge igen og varmt anbefale til andre.

November 3, 2025

Reply from Murerxpert

Tusind tak for din flotte og ærlige anmeldelse!
Det betyder virkelig meget for os, at du både har følt dig tryg, godt informeret og fået et resultat, der lever op til dine forventninger. Vi sætter en kæmpe ære i kvalitet, ordentlighed og klare aftaler – derfor gør det ekstra glad at høre, at det også er sådan, du har oplevet os.

Tak fordi du valgte Murerxpert, og du er altid velkommen igen!

Rated 5 out of 5 stars

Personligt har jeg haft virklige dårlig…

Personligt har jeg haft virklige dårlig oplevelser med håndværker, men med murerexperten har det været så fedt at jeg har overvejet at starte et nyt projekt her hjemme bare for at få dem på besøg igen. Virklig fed energi de medbringer kan stærkt anbefale dem til alle.
PS. måske også en af Københavnsk mest kompetente Murer, I min optik.

November 19, 2025

Reply from Murerxpert

Tusind tak for din fantastiske feedback!
Det gør os helt ærligt rigtig stolte at høre, at vi har ændret din oplevelse af håndværkere i en positiv retning. Vi kommer altid med god energi og et ønske om at gøre processen så nem og tryg som muligt – derfor betyder det meget, at du har mærket netop det.

Og tak for de store ord om vores faglighed – det er sådan noget, der motiverer os hver dag.

Du er altid velkommen, uanset om det er et nyt projekt eller bare en god idé i støbeskeen!

Rated 5 out of 5 stars

Arbejde der blir udført til perfektion

Arbejde der blir udført til perfektion! Kan med garanti anbefales 1000 gange! De gamle fliser på mit køkken lignede noget der var løgn, murerexperten kom med nogen ideer til de nye fliser og kan kun sige en ting. HOLD KÆFT HVOR ER DET BARE BLEVET FLOT.

November 3, 2025

Reply from Murerxpert

Tusind tak for den vilde anmeldelse!
Det gør os virkelig glade at høre, at du både har fået gode idéer, flot resultat – og at vi har ramt præcis det udtryk, du ønskede i dit køkken. Når man går fra gamle fliser, der ikke fungerede, til et resultat der bare spiller, så ved vi, at vi har gjort vores arbejde ordentligt.

Tak for de anbefalinger – det betyder mere end du aner! Du siger bare til, hvis vi skal trylle et andet sted i hjemmet også.

Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft en virkelig god oplevelse…

Vi har haft en virkelig god oplevelse med MurerXperten. Fra start til slut har samarbejdet været helt i top. De er ekstremt dygtige håndværkere, arbejder professionelt og går op i detaljerne. Hele processen har været nem, tydelig og tryg, og de har leveret et resultat, der oversteg vores forventninger.

Servicen har været fantastisk – altid imødekommende, hjælpsomme og klar til at svare på spørgsmål. Deres måde at kommunikere og samarbejde på har gjort projektet både effektivt og problemfrit.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til MurerXperten. Dygtighed, kvalitet og rigtig god service – bedre bliver det ikke!

November 8, 2025

Reply from Murerxpert

Tusind tak for den utrolig flotte anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at samarbejdet fra start til slut har været en god oplevelse, og at både processen og resultatet har levet op til – og endda overgået – jeres forventninger. Vi lægger stor vægt på professionalisme, tydelig kommunikation og håndværk udført med omhu, så det betyder meget at høre, at I har mærket netop det.

Tak for jeres varme anbefalinger – det giver os kæmpe motivation.
Skulle I få nye projekter i fremtiden, står vi altid klar med samme høje kvalitet og service!

Rated 5 out of 5 stars

Super flot arbejde og rigtig god service

Jeg har fået lavet mit badeværelse af MurerXpert, og jeg er virkelig tilfreds med resultatet. Arbejdet er udført pænt, professionelt og med stor opmærksomhed på detaljerne. Badeværelset ser rigtig flot ud, og det er tydeligt, at de ved, hvad de laver.

Servicen var også rigtig god. De var imødekommende, lette at tale med og holdt mig opdateret gennem hele forløbet. Alt blev lavet til tiden, og kommunikationen fungerede perfekt.

Jeg kan helt klart anbefale MurerXpert til andre, der ønsker et godt stykke arbejde og en god oplevelse.

November 5, 2025

Reply from Murerxpert

Tusind tak for din rigtig flotte anmeldelse!
Det betyder meget for os at høre, at du både er tilfreds med håndværket, detaljerne og den måde, processen er forløbet på. Et badeværelse er et vigtigt rum, og vi gør altid vores bedste for at levere et resultat, der både er holdbart, pænt og gennemført – derfor er det fantastisk at høre, at du oplever netop det.
Tak for de pæne ord om vores service og kommunikation. Vi sætter en stor ære i at være til at tale med, holde aftaler og sørge for, at man føler sig godt informeret hele vejen.
Vi sætter virkelig pris på din anbefaling – og du er altid velkommen, hvis du får brug for os igen!

Take a closer look