Uhørt dårlig service ved bestilling af x antal cd'er
Jeg bestilte x antal cd'er, hvor jeg blev garanteret at modtage dem før udgivelsesdatoen (endda et par uger før). Da alt artwork var leveret og sendt afsted, hørte jeg ikke fra dem, før jeg selv rykkede for en dato for levering, da der var gået næsten to uger (hvilket burde være leveringstiden) uden jeg havde hørt noget. Og først her fik jeg et artwork til godkendelse fra trykkeriet, samtidig fik jeg af vide at der ingen problemer var med leveringsdatoen, men at der havde været en lille brand på trykkeriet. Kun noget af artworket kunne blive godkendt samme dag, da resten åbenbart ikke var færdigt (meget mærkeligt), men de lovede at jeg ville få resten dagen efter, men jeg modtog intet. Tre dage senere rykker jeg igen for artworket, hvor jeg så får det, men nu kan produktet pludselig ikke blive leveret før efter udgivelse datoen, på trods af de få dage forinden havde sagt der ca. gik en uges tid mere (hvilket ville være lige op til udgivelsen). Jeg endte med først at modtage mine cd'er flere dage efter selve udgivelsen, hvilket var dybt kritisabelt, samt at hele forløbet var yderst mærkeligt, med forskellige meldinger om leveringsdato og virkelig dårlig kommunikation.
Til sidst skrev jeg en mail dem med min kritik af forløbet og håbet på de måske beklagede/undskyldte forløbet, men i stedet svarede de noget i stil med at jeg måtte forstå at de aldrig ville sætte deres omdømme på spil for så lille et oplag af cd'er, og at de havde mange mange år på bagen i branchen uden sure kunder osv. osv. og jeg jo måtte forstå at der altid gik 7-10 dage efter godkendelse af artwork før man modtog noget (hvilket sikkert er rigtig i forhold til deres "betingelser" i tilbuddet) på trods af de gentagende gange skrev at produktet var lige på trapperne.
Jeg vil derfor på ingen måde anbefale at få produceret noget hos dem på baggrund af egen oplevelse.