Hele snelle service
Hele snelle service, zelfs op vrijdagavond laat nog!
Welkom bij Music Support, Uw partner bij de organisatie van Uw evenement. Daar waar het gaat om toegespitste faciliteiten op het gebied van audio, licht & visuals. Music Support faciliteert zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. ...
Overveld 11, 3848 BT, Harderwijk, Netherlands
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Hele snelle service, zelfs op vrijdagavond laat nog!
Music Support heeft alles verzorgd rondom de muziek installatie tijdens onze trouwdienst op locatie!!
Het was fantastisch verzorgd.
De communicatie verliep heel prettig.
Al met al een hele goede ervaring!

Reply from Music Support
Prima service, goede communicatie. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Reply from Music Support
Prima op tijd bezorgd en kwaliteit en goed advies.

Reply from Music Support
Goede omschrijving van het product....meedenkend over een oplossing ....op administratief vlak.....snelle levering....

Reply from Music Support
Het bestelde artikel was niet meer op voorraad en niet meer leverbaar.
Dit werd snel gecommuniceerd en alternatieven werden aangedragen.
De aangepaste bestelling werd snel en effectief afgehandeld, vergezeld van leuke attentie, met wederom een goede en prettige communicatie.

Reply from Music Support
Supersnelle levering van een Monacor CT-3.
een aanrader om kabels etc te controleren.
snelle levering en goede prijs
Helaas was het bestelde artikel niet op voorraad, dit werd gelukkig snel gecommuniceerd via e-mail en mogelijke oplossingen aangedragen.
Snel antwoord via whats app en product snel geleverd. Uitstekende service

Reply from Music Support
Reparatie van mijn 11 jaar oude Sennheiser HD-25. Werkt en klinkt weer perfect :-)
Kom hier ook regelmatig om te repeteren. Hele fijne oefenruimte te huur.

Reply from Music Support
Hele fijne partij die behulpzaam is en zorgt voor snelle zendingen!

Een top bedrijf.
Snelle service en grote vakkennis. Ook bij reparaties snel en goedkoop.

Reply from Music Support
Zeer tevreden, snelle reacties en goede service. Afspraken worden correct nagekomen.

Reply from Music Support
Scherp geprijsd en snelle levering. Geen onnodige grote verpakking. Keurig !

Reply from Music Support
Het bestellen en de levering verliepen vlekkeloos. Geen koeriers die na 20 seconden weer wegrijden, maar een betrokken ondernemer die even wacht tot de deur wordt opengemaakt.

Reply from Music Support
Learn more about other kinds of reviews.