Hvem er Musikundervisning.dk?
Musikundervisning.dk er en dansk online musikskole, der gør det nemt at finde, booke og administrere privat musikundervisning. Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden er i top.
For elever og forældre tilbyder vi et overskueligt overblik over kvalificerede undervisere inden for en bred vifte af instrumenter. Det er nemt og trygt at tage kontakt, aftale forløb og håndtere betaling ét samlet sted.
Alle forløb administreres direkte på platformen, hvor kommunikation, planlægning og betaling er samlet. Det skaber gennemsigtighed og tryghed for både elever og undervisere og sikrer en professionel ramme omkring undervisningen.
Vi arbejder for at skabe de bedste rammer for den private musikundervisning, så elever nemt og sikkert kan modtage god undervisning af dygtige musikundervisere. Alt dette for at sætte musikken og musikundervisningen i fokus, så elev og underviser kan fokusere på at udforske musikken.
Sådan finder du en underviser
Du finder din næste musikunderviser på vores søgeside. Du skal bare skrive hvor og i hvilket instrument, du vil have undervisning, så viser vi dig alle undervisere i nærheden.
Du kontakter undervisere via deres profiler og får besked, så snart de vender tilbage på din henvendelse.
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@musikundervisning.dk. Vi bestræber os på at svare hurtigt og hjælpe dig godt videre.