Men Hvad kunne man forvente sig. Har haft købt gavekort til noget catering som cateringfirmaet ikke ville indløse. Kontakter my2day.dk - men desværre samme oplevelse som andre - intet svar.... See more
My2day
See what reviewers are saying
Købte et tilbud fra dem til SushiStyle men de ville ikke indløse værdibeviset da My2Day ikke havde betalt dem. Derfor kontaktede jeg virksomheden og første gang med held om at de ville undersøge sag... See more
Har købt et værdibevis via My2Day på 2 x tennis lektioner med Fetterlein. Da jeg ønskede at booke lektionerne pr. mail får jeg først et svar fra [navn fjernet] om at han ville booke og returnere med... See more
Har 560 kr. ude at svømme - leverandøren er ved at gå nedom og hjem og vil/kan ikke indløse værdibeviserne - my2day svarer ikke mails. OPDATERING: Små fire uger senere: Efter adskillige rykk... See more
People also looked at
Fup og bedrag
Havde købt en gavekort til en spa oplevelse.
Da jeg så dukkede op til min betalte behandling på 500 kr så fik
jeg af vide at de ikke har noget samarbejde med my2day. Altså 500 kr ud af vinduet. hvis der er flere der er blevet snydt så lad os i fælles få stoppet den bedrager og få lukket hjemmesiden.
Hold jer langt væk
Kan ikke benytte mit indkøbte gavekort til professionel fotografering, da My2Day ikke har betalt deres leverandør.
Hverken han eller jeg kan få fat i dem.
Svindel og humbug
Jeg købte et - viste det sig - ubrugeligt værdibevis og måtte vente 4 uger på at få mine penge tilbage
21.3.2011 købte jeg et værdibevis via my2day.dk til Sushi Style Takeaway. Da jeg kontakter sushistedet, fortæller de, at de ikke vil lade mig bruge mit værdibevis, fordi de ikke vil give mig tilbuddet med den begrundelse, at de ikke har mulighed for at tjekke referencenummeret og at de i øvrigt ikke har fået svar på deres henvendelser til my2day.
Jeg forsøger gentagne gange telefonisk at kontakte my2day - men altid er der kun en svarer. Per mail får jeg 5.4. følgende besked fra my2day:
"Hej Emil,
Mange tak for din mail.
Først og fremmest beklager jeg meget hele forvirringen omkring denne deal. Vores samarbejdspartner har desværre ikke kunne håndtere vores værdibeviser ordentligt, og der har derfor være nogle problemer.
Jeg skal selvfølgelig se til at pengene bliver tilbageført til den ønskede konto.
Hvis du sende mailen videre til bogholderi@my2day.dk – vil jeg bede dem om at lave betalingen hurtigst muligt.
Endnu en gang beklager jeg.
Med venlig hilsen/Best regards
[navn fjernet]
Partner"
Det undrer mig, at han beder mig sende en mail til hans bogholderi - men okay, hvis det er det, der skal til. Efterfølgende har jeg rykket 3 gange, men ikke hørt noget. Frustrende og respektløst. Jeg kan absolut ikke anbefale my2day.dk.
Opdatering 29.04.2011:
Jeg har nu fået mine 150 kr. retur efter 4 uger og 4 henvendelser på mail. Det har været frustrende og er stadig udtryk for dårlig kundeservice. Jeg fastholder min ikke-anbefaling af my2day.dk
Snyd og bedrag !!!
Sagen kort:
Gavekort er købt den 2/2
Vi kan ikke få lov af indløse det, da my2day ikke har honoreret deres leverandør!
My2day besvarer hverken opkald eller mails.
Deres manglende respons har nu stået på i over 1 måned.
Politianmeldelse er næste step.
Køb ALDRIG hos my2day - de er nogle fuskere, der bare stjæler folks penge!
Hilsen en meget sur kunde!
-----
Update - juni 2011:
Pengene er modtaget retur efter meget besvær. Det lykkedes ved at maile rundt til deres samarbejdspartnere, hvor en så var en bekendt med ejeren.
Almindelige menneskers mulighed, for at få luksus til favorable priser!
My2day.dk er en fantastisk chance for at få lidt luksus i ens hverdag, uden at skulle betale alt for mange penge for det.
Jeg har flere gange benyttet mig af tilbud hos my2day.dk, og hver gang er det gået problemfrit og jeg har fået fantastiske oplevelser hver gang.
Jeg kan personligt anbefale my2day.dk, så er du til luksus, og kan du lide at spare penge er my2day ganske enkelt et perfekt valg.
Utrolig dårlig Business-to-Business oplevelse.
Vi har som virksomhed forsøgt at arbejde med My2day.dk, og har kun negative ting at sige om forløbet.
Det hele startede fint og repræsentanten var meget ivrig efter at få tilbuddet på siden hurtigt. Det var fint med os, men det betød også at vi måtte arbejde sent på at færdiggøre aftalen.
De pressede os i pris, men vi gik med til aftalen.
15 minutter før tilbuddet skulle have været på siden, får vi en sms besked fra repræsentanten hvor han meddeler at vores tilbud ikke vil komme på da det er for dyrt.
Dette var efter vi havde modtaget skriftlig bekræftigelse på at vores tilbud ville blive realiseret.
I stedet satte my2day et konkurrerende tilbud på deres side, der udbød samme produkt og endda i samme by som vores egen, kun et par huse nede af vejen.
Et useriøst firma må man sige alt i alt.
Super koncept!!!
Jeg har nu flere gentagne gange købt på my2day og det er da en super måde at spare penge på ;-) Udover dette bliver man også hele tiden sparket igang med nye tiltag og oplevelser som jeg normalt ikke ville ha gjort!
Mit første køb på my2day var billetter til den første for præmiere på "KLOVN THE MOVIE"... Hvilket var en super aften, i selskab med en fyldt biograf! Mit seneste køb, men absolut ikke det sidste - var i dag! En lækker ansigtsbehandlig, som jeg allerede har bestil tid hos!
Køb bare an med flere gode tilbud!
Knus
Lykke
Hævet ulovligt penge fra min konto (Kunne ikke levere varen)
Den 3. Januar købte jeg et arrangement hos my2day.dk
Dagen efter fik jeg at vide at arrangementet ikke blev til noget og de ikke ville hæve pengene på min konto.
Men dette var allerede sket !!!!! Selom det er ulovligt at hæve før varen er ok og afsendt. Trods mange forsøg har det ikke været muligt at få beløbet bare Kr. 260,-??? tilbagebetalt.
Jeg har fået mange lange mails og telefonopkald med lovning af tilbagebetaling men har idag den 12. Januar ikke modtaget andet end masser af ord