Mybodymysoul Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Blij met de zending Hot Bone shots. De levering duurde wat langer omdat er een nieuwe voorraad gemaakt moest worden. Hierover werd duidelijk gecommuniceerd en zelfs het wachten beloond met extra fle... See more

Rated 1 out of 5 stars

De orderverwerking verliep prima maar het product werkt gewoon niet. Heel teleurstellend want ik wilde een zonnebrandcrème op natuurlijke basis meenemen op vakantie. Heb ik gedaan maar ondanks dat ik... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Het assortiment is goed, en bij elk product staat ook duidelijk hoe je het moet gebruiken. De webshop is goed georganiseerd, waardoor het niet erg is dat een zoekfunctie ontbreekt. My Body My Soul he... See more

Rated 5 out of 5 stars

Goede communicatie, mijn diffuser was niet direct beschikbaar. Dat werd direct na mijn bestelling gemaild. Maar binnen 1 werk was mijn diffuser in huis. Met een heerlijk flesje etherische olie daarbi... See more

Company details

1. Cosmetics Industry

Written by the company

Natuurlijke cosmetica, etherische olien, aroma diffusers, Marseille zeep en Marseille wasmiddel, Aleppo zeep en producten. Merken Als tade, Marius Fabre, De `groene Linde Je vind ze hier.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

10 reviews in the last 12 months

Write a review

Goede communicatie

Goede communicatie, mijn diffuser was niet direct beschikbaar. Dat werd direct na mijn bestelling gemaild. Maar binnen 1 werk was mijn diffuser in huis. Met een heerlijk flesje etherische olie daarbij 🤩
Hoe leuk?!?!

April 25, 2025

Een cadeautje!

Er is veel zorg besteed aan de bestelling. Producten zijn prachtig ingepakt. Eigenlijk zonde om uit te pakken...

April 7, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Blij met de zending Hot Bone shots.

Blij met de zending Hot Bone shots.
De levering duurde wat langer omdat er een nieuwe voorraad gemaakt moest worden. Hierover werd duidelijk gecommuniceerd en zelfs het wachten beloond met extra flesje!
Het was het wachten waard zeer smaakvolle krachtbouillon.

March 15, 2025

Netjes geleverd

Netjes geleverd..Eén product was niet op voorraad en zal na geleverd worden...
Ik heb hier contact over opgenomen en kreeg gelijk een berichtje terug gestuurd..
Nette communicatie..

January 18, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Pakket nog steeds niet binnen

Pakket nog steeds niet binnen. Er stond dat deze geleverd zou worden bij een ophaalpunt maar heb daar nog niets over gehoord.

November 30, 2024

Beste Lemoni,
Wat jammer om hier te lezen dat je pakket nog niet bezorgd is.
Volgens de Track & trace konden ze je pakket woensdag 4 december jl. niet bij je bezorgen. Het gaat nu naar het afhaalpunt Readshop, Traaij 35, 3971GB Driebergen-Rijsenburg. Dit kan je nalezen n de track & trace van PostNL. Het is erg druk bij ze en daardoor kan er vertraging zijn.

Neem je de volgende keer direct contact op met ons zodat we het voor je kunnen nakijken.
Fijn weekend
My Body My Soul

Rated 4 out of 5 stars

Snel een oplossing gevonden.

de kleur diffuser die we bestelden was niet snel leverbaar kregen direct alternatief aangeboden met een gelijkende kleur en een gratis geurtje erbij

November 14, 2024

Reply from Mybodymysoul

Dank voor je bericht. Fijn dat alles naar wens is gegaan.

Product werkt niet

Product werkt niet, aangedragen oplossingen zijn gebaseerd op zelf dingen vervangen. Hoewel ik begrijp dat bedrijven te maken hebben met mensen die misbruik van service maken, vind ik het jammer dat de eerlijke mens daar de dupe van moet zijn

September 29, 2024

Betse Judith,
Je review verbaast mij, omdat wij dachten je naar tevredenheid te hebben geholpen. Je hebt bij ons een aroma diffuser gekocht die het volgens jou niet zou doen. We hebben tips aangedragen en die hebben volgens jou niet gewerkt. Wij hebben toen geadviseerd om de diffuser terug te sturen zodat wij ernaar konden kijken en als deze het niet zou doen je een nieuwe krijgt. Onze ervaring is namelijk dat het meestal aan het oplaadblokje ligt en niet aan de diffuser zelf.
Je hebt de diffuser teruggestuurd en jouw aanname en verwachting was dat wij direct een nieuwe zouden toesturen en dat dit geen service was. Geen enkele leverancier stuurt een nieuwe op voordat het vorige product retour is, ook niet in een winkel.

Wij hebben de diffuser ontvangen en getest en deze deed het direct op de accu en met het oplaadsnoer, alle functies werkte. Wij hebben nog gevraagd wat er niet goed ging bij jou maar helaas je wilde hem niet meer. Dat is prima we hebben je geld geretourneerd.
Wens je een fijne dag.
Groetjes Bettina

Perengeur

Mijn zus wilde graag deze geur kaars en jullie hadden hem daar was ik zo blij mee om haar te verrassen

September 7, 2024

Reply from Mybodymysoul

Graag gedaan, leuk om te lezen

Rated 1 out of 5 stars

Bestelling niet geleverd, geen communicatie

Niet lang na de bestelling kreeg ik een mail met tracking code van postnl. Postnl gaf steeds echter aan dat de zending niet bestaat. 3 werkdagen later heb ik zelf maar een whatsapp bericht gestuurd. Mij werd verteld dat de zending gisteren terug bij hen kwam en dat ze gelijk opnieuw naar me gestuurd had. Ik zie in postnl app geen pakket die eraan komt. Dus vroeg ik naar de nieuwe trace code. Toen hoorde ik niks meer. Na een negatieve review op google kreeg ik te horen dat ze straks het product naar me stuurt en dat ik dan nieuwe trace code krijg.
Even later kreeg ik te horen dat ze de bestelling annuleert vanwege de review. Ik wacht op mijn geld af.

August 21, 2024
Unprompted review

Reply from Mybodymysoul

Beste Ha Nguyen, Op 17-8 heeft u een bestelling gedaan, Deze is op zondag 18-8 naar u verzonden. Op 20-8 in de namiddag kreeg ik het bericht van de verzender dat de bestelling terug was gestuurd door PostNl en weer verzonden zou worden naar u. Vanmorgen om 8 uur (dat is na 2 werkdagen, namelijk maandag en dinsdag) stuurde u een whatsapp bericht, daarop is direct gereageerd. Ik was er van uitgegaan dat op 20-8 de bestelling weer opnieuw naar u is verzonden. Toen u aangaf geen track en trace te hebben ontvangen gaf ik aan dit voor u uit te zoeken. om 14.44 heeft u een negatieve review gegeven op Google. Hierin staan dusdanige valse beschuldigingen dat wij de bestelling hebben geannuleerd en geld geretourneerd. Wij willen geen zaken doen met mensen die valse beschuldigingen uiten, geen geduld en vertrouwen in mensen hebben. Het geld is teruggestort zoals u betaald hebt, via Ideal, dit kan 1-2 werkdagen duren. Met vriendelijke groet, My Body My Soul

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look