MyDeal

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Må sige at jeg ikke under nogen omstændigheder anbefaler jer Har siden Marts ventet på at få penge tilbage og tror aldrig jeg for dem Jeg kom til at bestille 4 sæt trænings elastikker og... See more

Rated 1 out of 5 stars

Da man ikke kan give nul må det blive 1 med pil ned De lover levering kvit og frit inden 24 timer næ det der sker at de trækker pengene og intet sker derefter 24 timer er ikke om flere uger eller a... See more

Rated 1 out of 5 stars

-HOLD JER LANGT VÆK FRA DET “FIRMA” !! De var rigtig hurtige til at trække pengene fra min konto men har ingen ordrebekræftigelse fået og selv efter flere mails har jeg stadigvæk intet hørt🤬 Jeg er... See more

Rated 1 out of 5 stars

1 stjerne fordi jeg ellers ikke kunne oprette denne anmeldelse! Simpelthen for skod. Har hverken ordre bekræftelse eller pakke modtaget til trods for at pengene er trukket. LAD VÆRE MED AT HANDL... See more

1. Coupon Service

Information provided by various external sources

Dagensbedste.dk giver dig halv pris på wellness-behandlinger, restaurantbesøg, underholdning og meget mere. Vi finder de nye og spændende steder i danske storbyer som: København, Nordsjælland, Horsens, Vejle og Aarhus, og giver vores medlemmer mulighed for at få den fulde oplevelse til den halve pris.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Da man ikke kan give nul må det blive 1…

Da man ikke kan give nul må det blive 1 med pil ned
De lover levering kvit og frit inden 24 timer næ det der sker at de trækker pengene og intet sker derefter 24 timer er ikke om flere uger eller andet har ventet 8 dage uden stadig at have modtaget varen men pengene blev trukket lige efter bestillingen
Forstår ikke at man ikke får lukket firmaer som holder kunder for nar

February 21, 2021
Rated 1 out of 5 stars

1 stjerne fordi jeg ellers ikke kunne…

1 stjerne fordi jeg ellers ikke kunne oprette denne anmeldelse!
LAD VÆRE MED AT HANDLE HER - de snyder jer.

Simpelthen ikke ok!

February 16, 2021
Rated 1 out of 5 stars

-HOLD JER LANGT VÆK FRA DET “FIRMA” !!

-HOLD JER LANGT VÆK FRA DET “FIRMA” !!
De var rigtig hurtige til at trække pengene fra min konto men har ingen ordrebekræftigelse fået og selv efter flere mails har jeg stadigvæk intet hørt🤬 Jeg er i gang med at prøve og få banken til at trække pengene tilbage men nemt er det bestemt ikk, skulle ha tjekket herinde først....af skade blir man (forhåbentlig) klogere...

February 15, 2021

Fup firma

Fup firma
Snød os ved køb, da de sagde “ups, noget gik galt prøv igen” det gjorde vi, og så trak de beløbet to gange. Virker som en bevidst snyde metode. Ved klage mail fik vi underlige svar - som om de var standardiserede fra en maskine. Hold jer fra dette firma.

February 6, 2021

Har bestilt varer 28/12 - stadig ikke modtaget 19/1

Har bestilt varer 28/12. Bekræftet til forsendelse 29/12. Stadig ikke modtaget!!
Rykket for svar på forsendelse. Intet hørt. Ærgrer mig over, at jeg netop ikke liiiige denne gang havde tjekket op på leverandøren, inden at jeg bestilte (ansporet af opslag på Instagram) ...

Update 20/1 - fået mail fra MyDeal nu.
1. mail på fitband beder mig bekræfte leveveringadresse. Det fatter jeg ikke! Det virker som om, de bare laver en afvægringsmanøvre. På deres hjemmeside reklameres fortsat med tilbud på fitband!
2. mail - her får jeg et link til videoøvelser, som jeg har betalt kr. 60,- for. Linket på YouTube er offentligt tilgængeligt, så det er der vel ikke nogen grund til at betale for!

Update 21/1 - så er fitband leveret.
Forstår dog stadig ikke, at jeg skal betale for et link til YouTube!

January 19, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Ingen vare modtaget sender mig et…

Ingen vare modtaget sender mig et referencenummer som jeg ikke kan bruge til en prut, det fortælles til mig de har forsøgt at aflevere varen men da jeg går hjemme ved jeg dette ikke er hændt, har betalt for noget jeg ikke har fået

December 28, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Kunne jeg give 0 stjerner fik de det.

Kunne jeg give 0 stjerner fik de det.
For første gang undersøgte jeg ikket Trustpilot før et køb og det ærgre jeg mig over.
Jeg købte en føntørrer til 79 kr, hos Mydeal, jeg fik godt nok føntørren,men der er efterfølgende trukket 2 x 149 kr fra min konto af firmaet.
Der er sat sag i gang og politianmeldelse er på trapperne, da man ignoreres når man tager kontakt.
vil ikke anbefale firmaet

August 1, 2020

snyd

Penge bliver trukket med det samme. Varen udebliver. Henvendelse bliver ignoreret. Hand aldrig her. Minus stjerne -

December 16, 2015

Snyd og bedrag

Jeg har bestilt en Dampstrygebørste i August til levering senest uge 41, pengene blev trukket med det samme. Jeg får en mail fra Mydeal om at den bliver forsinket en måned levering uge 45 har stadig ikke modtaget den og Mydeal reagerer ikke på min mail og kan ikke kontaktes telefonisk. Jeg er blevet snydt hold jer langt væk fra dem......

December 9, 2015

Manglende levering

Bestilte i september 2015 et ultralydsapparat til hjemmebrug, pengene blev hævet øjeblikkelig, men jeg jeg aldrig set varen!! Firmaet, Dagens Bedste, som jeg har skrevet til gentagne gange og forsøgt at kontakte på telefon besvarer ikke min henvendelser og det samme glæder Mydeal. Svindelfirma!!!!

December 9, 2015
Rated 1 out of 5 stars

Har ikke modtaget min ordre

Bestilte et par gummistøvler tilbage i september, og har stadig ikke modtaget dem. Kan hverken komme i kontakt med MyDeal eller firmaet der skulle levere disse øvøvøv, vil aldrig benytte MyDeal mere

November 26, 2015

Ophold på Kongegården den 25. 26. 27 september 2015

Købt værdibevis til Kongegården på 2 overnatninger.
Bliver kontaktet af Kongegården fredag, hvor vi er på vej dertil, med besked om at de må annullerer vores ophold eller vi må selv lægge penge ud en gang til, da Kongegården ingen penge modtager fra my deal.
Vi vælger alligevel at tage derned og betaler selv for opholdet. Jeg skriver derefter til my deal for at få mine penge retur på værdibeviset. Har nu skrevet 2 gange. Hører intet derfra.
Dette er en advarsel om ikke at stole på my deal
Hvor Anna jensen

October 31, 2015
Rated 1 out of 5 stars

Useriøst og bedragerisk firma. STOP alle køb hos dem

Jeg har nu igennem flere uger forsøgt at få dagensbedste.dk i tale vedr. et køb af nogle hovedpuder jeg aldrig har fået leveret, ej heller hørt om årsagen til den manglende levering.

Varen er betalt allerede ved indgåelsen af købet.

Jeg har talt med producent og leverandør af varen der har kunnet fortælle mig at samarbejdet med dagensbedste er suspenderet.

Ved at google lidt rundt på lignende episoder kan jeg se at jeg langt, langt fra er den eneste der er blevet snydt på den måde.

Jeg kan kun derfor på det kraftigste opfordre alle til IKKE at handle med følgende firmaer/sites på nettet:
-onebid.com
-lauritzonebid.com
-savemyday.dk
-dagensbedstetilbud.dk
-menuspot.dk
-mydeal.dk
-byensscoop.dk
-dagensbedste.dk
...og de har sikkert endnu flere sites hvorfra de snyder og bedrager.

Bag ovenstående sites er et og samme firma, Dagens Bedste ApS. Varer de sælger på deres forskellige sites er stort set identiske. Ydermere har firmaet's ejere også selskabet Allfine IVS der fungerer som importør af en hel del af de varer de sælger på nævnte sites.

Dette er så i strid med markedsføringsloven eftersom de før og nu priser der angives er rent fiktive eftersom de pågældende varer importeret fra Allfine IVS aldrig har været solgt til de angivne før priser.

Oplysninger om firmaet kan man finde på datacvr.virk.dk (søg evt. på 'dagens bedste aps') hvor både tegnere og bestyrrelse af firma tydeligt har gang i mange andre forretninger af lignende karakter.

October 6, 2015
Rated 2 out of 5 stars

Dårlig

De har pt en deal med konjak svampe til ansigtet. De koster 125,- kr. 50 % rabat står der - altså en normalpris på 249,- kr.
Går man ind på Konjak's egen hjemmeside står de til 89,- kr. (rabat på 10,- kr., da de normalt koster 99,- kr.) !!!!
Behøver jeg sige mere ?
Har købt andre ting hos dem og flere gange har det været nogle skod produkter, der ikke virkede som de skulle. Bla en bideskinne, som skulle varmes op og skulle dermed kunne tilpasses munden. Men den krøllede helt rundt og var slet ikke bred nok til at kunne dække alle mine tænder. Og jeg gjorde nøjagtig, som der stod man skulle.
Afmelder mig deal sitet nu.

October 4, 2015
Rated 2 out of 5 stars

Min varer kom da til sidst

Jeg bestilte et knivsæt 30/4 og i dag 11/6 er de da også dukket op.

Prisen var ganske fin og jo firmaet der sku sende dem oplyste da også de skulle komme senest i uge 23, hvilket jo så stadig gør at min varer kom 1 uge for sent.

Jeg måtte flere gange kontakte firmaet der skulle levere for faktisk at få min varer og da jeg mailede til my deals egen kundeservice fik jeg aldrig nået svar.

Det bliver i hvert fald sidste gang jeg køber nået gennem dem, for det virker ulogisk at det skal tage mig 1½ mdr., at få en varer hjem jeg f.eks. kunne ha fået på under 2 uger fra et hvilket som helst andet land i EU.

Men nu er mit knivsæt da kommet og det sætter jeg pris på, bare synd jeg har været nød til at brokke mig så mange gange og true med at trække min betaling tilbage førend det kom.

June 11, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig løsning

Jeg havde købt et værdibevis til NHJ Rådgivende Ingeniører, som skulle udføre termofotografering af vort hus. Dette skete ikke, og de var umulige at få fat i.
Ved henvendelse til Mydeal gik der ganske få timer, før pengene var indsat på min konto, og jeg fik en mail, hvor de beklagede, at deres leverandør havde leveret varen.

January 27, 2015

Dårlig service

Man kan ringe ringe til Mydeal/ Dagensbedste , når man skriver om et problem ....bliver skrevet at de vender tilbage efter 2 dage.....det gør de ikke , hvis man skriver at de skal ringe.....det gør de ikke , har man en varer som er købt igennem firmaet som man gerne vil sende retur skal man selv ringe til leverandøren og selv betale for returfragten.

Mvh.
Bjarne Bødker