Må sige at jeg ikke under nogen omstændigheder anbefaler jer Har siden Marts ventet på at få penge tilbage og tror aldrig jeg for dem Jeg kom til at bestille 4 sæt trænings elastikker og... See more
MyDeal
See what reviewers are saying
Da man ikke kan give nul må det blive 1 med pil ned De lover levering kvit og frit inden 24 timer næ det der sker at de trækker pengene og intet sker derefter 24 timer er ikke om flere uger eller a... See more
-HOLD JER LANGT VÆK FRA DET “FIRMA” !! De var rigtig hurtige til at trække pengene fra min konto men har ingen ordrebekræftigelse fået og selv efter flere mails har jeg stadigvæk intet hørt🤬 Jeg er... See more
1 stjerne fordi jeg ellers ikke kunne oprette denne anmeldelse! Simpelthen for skod. Har hverken ordre bekræftelse eller pakke modtaget til trods for at pengene er trukket. LAD VÆRE MED AT HANDL... See more
Company details
Information provided by various external sources
Dagensbedste.dk giver dig halv pris på wellness-behandlinger, restaurantbesøg, underholdning og meget mere. Vi finder de nye og spændende steder i danske storbyer som: København, Nordsjælland, Horsens, Vejle og Aarhus, og giver vores medlemmer mulighed for at få den fulde oplevelse til den halve pris.
Svanemøllevej 25, 2100, København Ø, Denmark
- 39 202 100
- kundeservice@dagensbedste.dk
- mydeal.dk
Handler helt sikkert her igen :)
Jeg købte et gavekort til nicehair.dk på mydeal til en værdi af 300, men betalte kun 150 kr. Brugte det med det samme og alt forløb perfekt :) Jeg er nu tilmeldt deres daglige nyhedsbrev og er sikker på jeg nok skal komme til at købe flere deals igennem mydeal.
Super deals
Jeg har handlet her et par gange - og der har ingen problemer været. Det fungere bare :) Venter på flere gode deals til mig!
Super god service
Super god service inden for få timer også selvom det var mig der havde lavet en brøler. Så jeg kan kun være glad.
Har kun haft gode oplevelser med ting som jeg ellers ikke ville have prøvet, hvis ikke det havde været til halv pris.
Eneste minus var et sted der solgte stegt flæsk, som ikke levede op til standarden. Jeg fik pengene tilbage uden at skulle gøre noget selv, men fik ikke flæsk den dag:-)
Afmelding af mail.
Har prøvet et utal af gange at afmelde mig deres mail til mig men det kan ikke lade sig gøre. Er der nogen der kan komme med en løsning da jeg er træt af deres lal.
Kurt.

Reply from MyDeal
Fungerer
Har købt et par ting og været glad og tilfreds.
Jeg kan dog savne et større og evt. oftere udvalg af nye tilbud.
Købte en kupon til Living Room
Hej,
benyttede mig af mydeals tilbud. Tilbud på 2 menuer til 1 menus pris hos Living Room.
Kendte ikke til LivingRoom.
Men blev super positivt overrasket. Rigtig gode sandwich og wraps. Store, lækre og mættende, læg dertil friskpressede super friske juice'er.
hurtig levering
Hurtig levering. Eneste problem har været, at deres formulering på Mydeal var vag, så man troede, man kunne købe flere værdipapirer og bruge dem samlet, hvilket imidlertid ikke var tilfældet.