Fungerade perfekt
Fungerade perfekt, vettiga silver priser, tog till och med utländska växelpengar i både mynt och sedlar som alla har liggande, även lite silverskedar fick följa med
Fick hemskickat vadderat kuvert och skickade,fungerade perfekt.
Måste säga…jag är mer än nöjd,blev bättre betalt än förväntat.
Sålde en del silvermynt som legat många år,väldigt bra betalt.
Trevlig kontakt både vid samtal och mail.
Tack för en bra affär.
Rekommenderar varmt Andersson sedel o mynt om ni går i säljtankar.
Troligen bäst betalt i Sverige och bra kundtjänst
Allt funkade kanon! Smidigt att skicka mynten. Gärna igen!
Allt fungerade helt perfekt! Rekommenderas varmt!🌟🌟🌟🌟🌟
Har sålt silver flera gånger till Myntsedel och har bara positivt att säga.
Proffesionellt skött och trevligt bemötande, dessutom bra betalt för silvret!
Fem tummar upp👍👍👍👍👍
Vi hade en del resevaluta i gamla danska kronor samt brittiska pund som blivit liggandes pga. ouppmärksamhet som kom fram i samband med flytt.
När jag letade om de fortfarande gick att lösa in på något sätt men de var för alldeles för gamla.
Såg i samband med detta sökande myntsedel.se som lät lite "magiskt" men efter e-brevs kontakt samt läst här så valde jag att skicka in de sedlar som platsade enligt deras hemsida, vad förlora utom portot?
Och se, mina "värdelösa" pengar visade sig ha ett värde ändå, vi fick den ersättning som de utlovade samt ersättning för porto, mycket smidigt.
Beställde hem ett kuvert för att kunna frakta iväg mynten, några dagar senare trillade det in ett brev från PostNord där det stog att jag behövde betala eftertaxering för kuvertet. Skrev till Anderssons Mynt och Sedel AB (där jag beställde kuvertet ifrån) om att jag behövde betala för att kunna ta emot brevet. Fick en ersättning inom loppet av 10 minuter. Otroligt bra service, kan bara rekommendera!
Fantastiskt bra bemötande från början, känns mycket seriöst på alla plan.
Har nu sålt en hel del silvermynt och fått bra betalt.
Smidigt och snabbt.
Rekommenderar myntsedel till 100%.
Kan inte ge annat än fem stjärnor. Vi besökte Rasmus på kontoret för att sälja en del guld, silver och mynt. Detta är ju inte är något man gör ofta och totalt rörde det sig om ganska mycket pengar så jag la en del arbete för att välja rätt firma att handla med.
Detta är en förtroendebransch och jag måste säga att jag valde rätt person att sälja till. Vi fick snabbt testat och värderat vårt guld men viktigaste av allt, bra betalt (90% av dagspriset för guld). Detta var det högsta pris jag kunde hitta bland de firmor jag fann på nätet. Vi fick ett detaljerat kvitto och pengar överförda nästa bankdag.
Vi är 100% nöjda och rekommenderar varmt Mynt & Sedel AB.
Fantastiskt bra service, snabbt och enkelt.
Jag blev glatt överraskad över hur mycket mina överbliva mynt och sedlar från utlandsresor var värda.
Rekommenderas varmt!
Pålitligt. Hjälpsam och trevlig ägare. Gjorde transaktionen via post vilket gick smidigt och Myntsedel bistod med frankerat kuvert att skicka i. Fick betalt via Swish utan problem.
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.