Lätt att se och få en överblick av produkten. Bra med tekniska mått. Lätt att beställa och snabb leverans. Gillar de nya hjulen samt de justerbara fötterna. Gediget. Men eftersom jag har inredning med... See more

See what reviewers are saying
Hög kvalité och genomtänkta lösningar. Grillen har jämn värme över hela ytan och dubbel plåt i locket. Jag har haft många olika grillfabrikat genom åren och det som oftast varit ett bekymmer ha... See more
Bra kvalitet, snabb leverans. Minus att det fanns repor på undersidan av 2 hyllplan och att förpackningen driver en till vansinne när man försöker pilla loss plastfolien som i sin tur skyddar bra men... See more
Hurtig levering. Dog en skade under transport til DK, som de var lidt langsomme til at anerkende og ville ikke bytte det beskadigede modul (grill) ud til en ny - men vi fik dog en prisreduktion, hvilk... See more
Company details
- Grill Store
- also in
- Grill
About Myoutdoorkitchen.se
Written by the company
Din uteköksexpert på nätet!
Förverkliga din uteköksdröm redan idag! På Myoutdoorkitchen.se, hittar du allt du behöver veta om utekök. Välj mellan ett traditionellt, exklusivt eller modernt utekök i svart eller rostfri design. Vi erbjuder en perfekt blandning av högkvalitativa utekök och uteköksprodukter i olika inredningsstilar och lösningar för att ge ditt hem och trädgård ett sommarkök med lilla extra.
✅ Färdiga utekök
✅ Uteköksmoduler
✅ Grillar
✅ Pizzaugnar
✅ Grilltillbehör
Med personlig rådgivning, prisgaranti och snabb leverans hjälper vi dig att hitta ditt drömutekök!
Contact info
Havsbadsvägen 1, 26263, Ängelholm, Sweden
- 010 10 19 286
- info@myoutdoorkitchen.se
- myoutdoorkitchen.se
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
295:- kr i frakt för ett paket på 1…
295:- kr i frakt för ett paket på 1 kg????
Och ingen kommunikation om när paket kom fram eller var man skulle hämta. Gör om och gör rätt.

Reply from Myoutdoorkitchen.se
Bra produkter
Bra produkter, snabba och smidiga leveranser och bra hjälpsam support!
Snabb leverans och produkterna…
Snabb leverans och produkterna motsvarade beskrivning och bild.
Trevligt bemötande och bra produkter.
Trevligt bemötande och bra produkter.
Väldigt nöjd med vårt köp.
Bra företag att ha att göra med
Bra företag att ha att göra med! Och snabba leveranser. 👌
Vi tycker om vår ny utekök jätte mycket.
Bra service och Pure collection hade…
Bra service och Pure collection hade verkligen allt jag förväntade mig!
Fick fel vara som jag väntat på 3…
Fick fel vara som jag väntat på 3 månader. Nu tar det 3 månader till innan jag får den.
Illa

Reply from Myoutdoorkitchen.se
Otroligt bra service
Otroligt bra service! Hade gärna haft en fysik utställning i Stockholm!
Felleverans men med snabb åtgärd!
Blev fel vara levererad, men det rättades till snabbt och effektivt. Bra!
Bra kontakt med sälj
Bra kontakt med sälj, snabba och enkla svar., upplevdes rakt och ärligt
Otrolig kundservice
Otrolig kundservice! Fick en reservdel som löste mitt problem och skickades på rekordtid.
Servicen är kanon👍😃
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.