See what reviewers are saying
Ekstrem lang leveringstid, cirka halvanden måned. Efter et tjek af ingredienserne og det, de lover om produktet, siger AI følgende: 🌿 Samlet, ærlig vurdering Det er en simpel, billig bas... See more
Total skod firma, snyd og bedrag. Har stadig ikke modtaget noget selv om ordren er fra d 28/10. Har skrevet utallige mail, nu gider de heller ikke svare længere. Fortryder virkelig jeg ikke undersø... See more
Advarsel handl IKKE hos firmaet
Advarsel handl IKKE hos firmaet. Lang leveringstid, jeg fik tilmed et ødelagt produkt og har nu i 2 måneder forsøgt at få mine penge retur. De gider ikke svare længere på mine klager, de havde ellers fortalt at de havde sat gang i tilbagebetalingen og at beløbet ville stå på min konto i løbet af 3-5 dage.
Jeg har igen sendt mail til Myrsta
Jeg har igen sendt mail til Myrsta, da de endeligt har svaret. Svaret gik i al sin enkelthed ud på, at de ikke kan give mig returret, da olien er købt som kampagne. Endvidere skal jeg være opmærksom på, at produktets kvalitet og effekt kan variere fra kunde til kunde :-(
Jeg har været nødt til at svare dem således i dag:
Hej Myrsta.
Jeg har tidligere skrevet mail angående min utilfredshed med varen, faktisk fra første gang, jeg modtog den. Jeg har lige tjekket med jeres hjemmeside, hvor der reklameres med pengene-tilbage-garanti. Det må jeg sige, at det er da overraskende, da det ikke er sket i mit tilfælde. Der står ovenikøbet, at jeres dedikerede kundeservice står parat, - det er desværre ikke min oplevelse, - f.eks. har jeg ventet på svar i over halvanden måned. Det er ikke dedikeret.
Lad mig nu få et ordentligt svar, så vi kan få lukket denne sag.
Hjemmesiden
På deres hjemmeside skriver de, at de er vurderet til 4,7/5 stjerner på trustpilot😳
Har aldrig modtaget olien
Har aldrig modtaget olien. Har skrevet til dem utallige gange, men de besvare ikke min mail.
Fup og svindel.
Jeg fortryder i den grad at jeg ikke…
Jeg fortryder i den grad at jeg ikke tjekkede trustpilot først. Jeg bestilte en creme, den stinker og er et produkt fra Kina, noget frygteligt bras. Hold jer langt væk fra det firma🤮
Ekstrem lang leveringstid
🌿 Samlet, ærlig vurdering
Det er en simpel, billig basisolie, forklædt som et “luksus- og opstrammende” produkt.
✔️ Gør huden blød
✔️ Giver glans og en pæn overflade
❌ Opstrammer ikke
❌ Forbedrer ikke elasticitet
❌ Er ikke naturlig
❌ Er ikke 100 % plantebaseret
Det er et firma der er længer tid om at sende
Det er et firma der er længer tid om at sende ind postnord gør fik varen efter en månede 😡 fup og fidus
Køb ikke
Nul stjerner, men det kan man ikke give
Jeg har bestilt 1/12 og pengene er trukket og har endnu intet modtaget. Jeg får flere gange besked fra firmaet om at min pakke er på vej.
KØB IKKE.
De svarer heller ikke e-mails som er den eneste måde at komme igennem på.
Du kan ikke stole på dette firma
Du kan ikke stole på dette firma. Udover en meget lang leveringstid, så er produktet også helt ubrugeligt. Her taler jeg om deres hårfjerningsprodukt.
E-mails svare de heller ikke på. Så ingen mulighed for refusion.
0 stjerner her fra!!!
Lad være med og købe her
Har bestilt noget for længe siden og har ikke modtaget det . Jeg har skrevet mails til dem men får Ingen svar . Træls
Købte haar schaum
Købte haar schaum , hårfjerning,,Virker overhovedet ikke,,spild af penge
Total fup firma
Fortryder virkelig jeg ikke undersøgte mere omkring firmaet før jeg bestilte.
Hold jer lang langt væk!!!!!!
Ingen stjerner herfra.
Snyd og bedrag
Autowarm er en luftfrisker med en lille solcelle drevet motor
Det står der også på kassen når man modtager den at det er en luftfrisker
Og når man læser brugsanvisningen så er det en luftfrisker
Så detmed at der er mikrobølger teknologi indeni er det værste gang fup jeg længe har set hørt læs
Firmaet er et fup firma og det vidste jeg allerede da købt produktet men jeg tænkte nu skulle jeg prøve det så 229 kr. lige ud af vinduet hold jer for de her firma alle sammen de snyder og bedrag
Fusker firma
De siger min pakke er leveret ,men ja har aldrig modtaget noget fra dem ,virkelig et dårligt firma og fusk ,hold jer langt væk fra dette sted ,fake ,fake ,fake ingen stjerner herfra
Hold jer langt væk fra dem ,de sender…
Hold jer langt væk fra dem ,de sender en forkert vare ,når man så mailer til dem hører man intet. Men pengene de blev lynhurtigt taget.😱😱
Andet mærke end forventet, så føles som om jeg er snydt
Jeg så en reklame på Facebook hvor der blev vist en creme, hvor der står på tuben han står med navnet “Peter Thomas Roth” og det er ikke det der står på det jeg har modtaget! Der hvor det navn skulle stå står der “Temporary eye tightener” så jeg har åbenbart købt et fake produkt! Nogen skriver at man kan finde den øjencreme man modtager, kan købes på Temu, der kan jeg dog ikke finde den. Det tog fra d. 17/9 til d. 6/10 altså 20 dage om at komme fra noget der skulle være fra et dansk firma, men det er det vist ikke! Men jeg gider simpelthen ikke slås for penge man alligevel aldrig vil få tilbage. Men en ting ved jeg, jeg skal da ikke handle her igen!
De viser en øjncrem fra et firma
De viser en øjncrem fra et firma, og sender noget billigt bras fra Kina til 30 kr.
køb aldrig for gud skyld mega dårlig service de overholder ikke købe loven
mega dårlig service de skriver: Vi kan desværre ikke tilbyde en refundering eller en erstatningslevering i dette tilfælde.
Som en beklagelse vil vi dog gerne tilbyde dig en 20% rabatkode til dit næste køb hos os.
Vi håber, du vil give os en chance mere til at give dig en bedre oplevelse fremover.
aldrig i livet svindel og man får ikke sin penge retur de overholder ikke købe loven .
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.