See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Magen til ubehøvlet tone skal man lede længe efter Jeg valgte og ringe til dette firma for at høre til noget med min 3D print og så fik jeg bare det ene svar efter det andet at hvis jeg li betalt... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ikke kun en 3d print butik. Thomas er hjælpsom og kundeorienteret på en måde som du ikke finder andre steder. Så du får den personlige betjening som du kun finder i de nørdede special butikker, men pr... See more

Rated 5 out of 5 stars

Nu har jeg handlet hos Thomas en del gange efterhånden og man kan hurtig mærke at han sætter kundeservice MEGET højt! Har kun gode ting at fortælle om hans firma. Thomas er typen som virkelig sætter e... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har handlet hos Thomas og N3DP flere gange, og oplevelsen har været konsekvent positiv. Thomas leverer en usædvanligt høj service med hurtige og respektfulde svar – også uden for normale åbnin... See more

Company details

1. Printing Equipment and Supplies

Written by the company

Hos Nielsens 3D Print tilbyder vi næsten alt til 3D Print. Vi er Danmarks første og eneste importør af produkter fra 3DLAC, forhandler af Azurefilm, Spectrum og PolyMaker filamenter og får vores eget N3DP filament af høj kvalitet med ISO og ASTM certificering fra USA produceret i Skandinavien. For Nielsens 3D Print er det vigtigt at yde en høj service, sælge gode kvalitets produkter, holde fornuftige priser og have kunden i centrum.

4.5

1-star

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 5 out of 5 stars

Super god snak om hvad vi skulle gå med…

Super god snak om hvad vi skulle gå med nu vi skulle købe en 3D printer første gang. Rigtig god vejledning, og ikke mindst følte vi Thomas havde rigtig god tid til at besvare de spørgsmål vi havde og vise os forskellen på forskellige filamenter, så vi kunne købe det med vi havde tænkt på, da vi hentede maskinen. Ikke sidste gang vi handler hos Thomas.

December 22, 2024

Kære Lone.

Af hjertet tak for den meget flotte anmeldelse.
Det glæder mig naturligvis, at I ønsker at handle her igen og føler jeg godt rustet til at komme i gang.
For N3DP.dk er det utrolig vigtig at guide jer kunder godt på vej og have tiden til at vise jer ting og rådgive til de bedste produkter.
I ønskes et GODT NYTÅR og oplever i problemer, så tøv ikke med at kontakte os, vi stiller os gerne til rådighed.

Billig, hurtig og effektiv

Konkurrencedygtige priser og utrolig hurtig levering, selv lige op til jul

December 17, 2024

Kære Alexander.

Tak for dine pæne anmeldelse, hos N3DP.dk bestræber vi os så vidt muligt på at have konkurrencedygtige priser, bredt udvalg og mest af alt, at ekspederer kunderne meget hurtigt og få pakker indleveret til forsendelse indenfor ganske få timer.

Rated 5 out of 5 stars

Det er det vildeste firma jeg har…

Det er det vildeste firma jeg har handlet med i lang tid.
Under en time efter jeg havde placeret min ordre, klokken var over 21, ringede ejeren for at høre om det skulle være sådan som jeg havde gjort på hjemmesiden.

10 minutter efter opkaldet får jeg en bekræftelse på at købet var i orden og printeren ville blive sendt næste dag.

Hvis man kunne give 10 stjerner, havde jeg gjort det 😊

Tusind tak for en fantastisk oplevelse

December 17, 2024

Kære Martin.

Tusind tak for den utrolig pæne anmeldelse som vi naturligvis er stolte af.
Vi følger altid op på vores ordre for at sikre kunden ikke har begået en fejl eller ordren ikke gennemføres. Vores kundeservice er det vigtigste for os og kunderne skal være glade for at handle hos N3DP.
Det glæder os at din vare kom hurtigt frem og du er godt tilfreds.

Rated 5 out of 5 stars

God service og godt udvalg og gode…

God service og godt udvalg og gode priser handler helt sikker hos dem igen

November 29, 2024

Kære Mike.

Tusind tak for din pæne anmeldelse.
Vi er glade for din tålmodighed og vi kunne give dig en god og behagelig kundeoplevelse.
Du er altid velkommen hos os og vi vil gøre alt for at give dig den bedste rådgivning.

Kanon service, gode filement

En utrolig i mode kommende kundeservice, jeg bestilte vare til afhentning omkring kl 18 en tirsdag, og der var ikke gået 10 min, så blev jeg ringet op at min bestilling var klar. Da jeg kommer der ud for at hente det får vi en god snak omkring filenent, og hvad jeg skulle bruge. Og jeg fik råd omkring hvilke filenent jeg skulle bruge. Så det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler der 👍

December 10, 2024

Kære Lasse.

Af hjertet tak for din pæne og fantastiske anmeldelse.
Det var en fornøjelse at betjene dig og få ombyttet din ordre til de korrekte farver og brands.
Vores rådgivning og vejledning er en ære for os, derfor møder vi altid kunden i øjenhøjde og tager gerne en snak om hvad der findes af muligheder hos os.

Rated 4 out of 5 stars

Supergod service en god forklaring

Supergod service en god forklaring
Og meget behjælpsom Kan anbefales
👍

Men der mangler dog et søgefelt på hjemmesiden

December 7, 2024

Kære Kenneth.

Vi har efter din anmeldelse, sat vores webadministrator til at arbejde, så der nu er kommet en søgefunktion på siden.
Håber dette kan få os op på 5 stjerner :)

alt i orden

alt i orden, hurtig levering

November 29, 2024

Kære Thomas.

Tak for din anmeldelse, dejligt du fik din vare hurtigt og alt var som det skulle være.

Ekstraordinær service

Jeg bestilte en 3d printer. Efter 10 min bliver jeg ringet op for at høre om jeg er sikker i mit køb da det er en gave. Ejer havde erfaring med at mange fortrød og ville have en der kunne mere. Det er en super service jeg ikke har oplevet andre steder. At jeg vælger den bedre version for efterfølgende at fortryde er der ikke problemer med. At der går kuk i betaling og beløbet trækkes to gange er ude af ejers hænder og det blev ordnet uden problemer. Kan kun anbefales

November 17, 2024

Kære Monica.

Tusind tak for din meget pæne og flotte anmeldelse af vores virksomhed.
Vi sætter altid en stor ære i, at sikre os kunden træffer det rette valg.
Du fulgte vores vejledning, men blev forsikret om at første valg var det rigtige, dette skal vi naturligvis følge og efterleve, så kunderne får netop det de vil have.
Ja der var lidt kuk i betalingssystemerne ved kortindløserne som vi desværre ikke selv administrere, men vi kan dog stadig afhjælpe med problemerne og dette er vores pligt.

Rigtig god dag

Kære Mogens.

Tak for din dejlige anmeldelse som vi naturligvis er glade for.
Vi bestræber os altid på at give en god service, venlig betjening og rådgive om de bedste produkter.

Thomas / N3DP

Rated 5 out of 5 stars

Har lige været forbi efter diverse…

Har lige været forbi efter diverse printer ting stor hjælpsomhed og udvalg,og ikke mindst gode råd

November 13, 2024

Kære Ole.

Tak fir din fine anmeldelse af vores virksomhed. Vi ønsker altid at give gode råd og vejledning, lagerføre et godt udvalg og gøre vores kunder glade.

Mvh Thomas/ N3DP.dk

Super god kundeservice

Super god kundeservice, og lynhurtigt levering.

October 31, 2024

Kære Vinnie.

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi glæder os over at kunne hjælpe vores kunder og bestræber os altid på at gøre det hurtigt og godt.

alt var godt

alt var godt, fin service. anbefaling her fra

October 27, 2024

Kære Rune.

Tak for din anmeldelse og anbefaling.
Det har været en fornøjelse at kunne betjene dig.

Mvh Thomas / N3DP.dk

Rated 5 out of 5 stars

Super god service og billige priser

Har i dag handlet med N3DP/Thomas og det var absolut ikke sidste gang. Rigtig behagelig og snaksagelig mand der gerne deler ud af erfaring. Gode priser og rigtig god service. Kan KLART anbefales.

November 3, 2024

Kære Karsten.

Tusind tak for din dejlige anmeldelse.
Tak for besøget og em hyggelig snak, detcer altid dejligt at være i dialog med kunden og dele erfaring og viden.

God og venlig kontakt

God og venlig kontakt - selv udenfor åbningstid, da der opstod betalingsproblemer på hjemmesiden - venlig hjælp til at løse det og varerne ankom super hurtigt.

kan klart anbefales

/Frank

October 21, 2024

Kære Frank.

Mange tak for din fine og dejlige anmeldelse af vores virksomhed.
Naturligvis bestræber vi os altid på at afhjælpe et kunde problem både i og udenfor åbningstiden, for os er det ikke tiden eller salget det kommer an på, men kundeservicen og den gode dialog for at komme i mål til alles tilfredsstillelse.

Rated 5 out of 5 stars

Hos N3DP får man altid rigtig god…

Hos N3DP får man altid rigtig god service og rigtig god behandling. Jeg har altid været rigtig godt tilfreds med de ting som jeg/vi har købt hos Thomas. Det er nu det eneste sted vi handler filament og andre ting til 3D printeren. Kan 100% anbefales til andre!

October 25, 2024

Kære Sara.

Tak for den flotte anmeldelse og de pæne, det værdsætter vi meget højt og det er altid en fornøjelse at have besøg af jer og betjene jer med ønsker, vejledning og nye varer.

Thomas - N3DP

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk god service altid hjælpsom…

Fantastisk god service altid hjælpsom og forklare tingene sig selv en nybegynder kan være med har lige vær med og hent en Bambu Lab P1S Combo og Thomas var bare så hjælpsom med at sætte den op så den virkede som den skulle og så også hvis der er problemer skulle jeg bare ringe eller skrive det kan jeg super service kontra alle de andre steder og så er der gode priser på filament og han har et store udvalg

October 26, 2024

Kære Rene.

Tak for et hyggeligt besøg.
Det er altid dejligt at kunne hjælpe både nye og erfarne og få jer alle godt i mål med de ting i nu bøvler med.
Selvfølgelig skal og kan du altid ringe såfremt der måtte være spørgsmål til et pordukt eller der er noget i et projekt du har brug for hjælp til, så må vi se om ikke vi kan løse det sammen og få dig godt i mål.

Thomas / N3DP

Den bedste 3D leverandør i danmark

Endnu engang får man den bedste service hos Thomas, har netop i dag fået fingrene i en Bambulab A1 combo, og jeg har fået vanvittig god service, og super kyndig vejledning i hvordan det hele skal sættes op. Jeg kan ikke anbefale N3DP nok!

October 25, 2024

Kære Jakob.

Af hjertet tak for din fine og dejlige anmeldelse af N3DP.
Det er som altid en fornøjelse at handle med og betjene dig og Sara. Heldigvis handler det hele ikke blot og køb/salg men også de dejlige snakke og samtaler om både udfordringer, ideer og nyskabelse.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har lige handlet med Thomas N3DP…

Jeg har lige handlet med Thomas N3DP for første gang og det bliver bestemt ikke sidste gang. Han er vildt hjælpsom og mega service minded. Tak for en god snak omkring forskellige filamenter og printere. Helt klar en anbefaling her fra.

October 16, 2024

Kære Dennis. (Consumer!)

Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Det glæder os naturligvis, at vi kunne hjælpe dig og samtidig dele erfaring og holdninger til denne fantastiske 3D hobby.
Mangler du råd, vejlning eller hjælp så tøv ikke, vi er her for det samme og vil blot gøre hvad vi kan få at give dig og alle andre succes.

Tusind tak for hjælpen

Tusind tak for hjælpen, for din store hjælpsomhed og din generøsitet. Her samarbejder man om at finde løsninger - et rigtig "nørde" sted.
Mine varmeste anbefalinger

September 28, 2024

Kære Lilli.

Af hjertet tak for den meget fine anmeldelse.
Det har været en spændende rejse dels at hjælpe med din printer og også med at få printet dit projekt som jo både gav design og tegne færdigheder.
Vi er glade for samarbejdet og glade for resultatet.

Rated 5 out of 5 stars

Fik hvad jeg skulle bruge

Fik hvad jeg bestilte.

August 19, 2024

Kære Erik.

Tak for din anmeldelse som vi sætter stor pris på.
Flot at give 5 stjerner når der var lidt problemer med vores automatiske lagerstyringssystem som påvirkede din ordre, heldigvis kunne vi leverer hvad du bestilte gennem fin og venlig dialog.

Take a closer look