Naamborden Reviews 16

3.8

Company details

1. Sign Shop

Written by the company

NaambordenCentrale is de gespecialiseerde webwinkel op het gebied van naamborden, naamplaatjes, huisnummers, bedrijfsnaamborden en pictogrammen. Ontwerp zelf uw naambord met de online product ontwerp module. Kies zelf de kleur, lettertype, grootte en ontwerp uw naambord geheel naar wens. Met meer dan 1000 producten is NaambordenCentrale de meest complete webwinkel op het gebied van naamborden voor particulieren en bedrijven in Nederland en België. Wilt u een Naambord op maat laten maken? Wij adviseren u graag. De ontwerpstudio ontwerpt uw naambord, naamplaatje, huisnummer of bedrijfsnaambord geheel naar wens.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Bestelling geplaatst

Bestelling geplaatst, zogezegd 10 dagen geleden verstuurd maar nooit gekregen. Geen reactie op mail of telefoon. Oplichters!

October 17, 2025

Beste heer Walckiers,

Dank voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling nog niet is aangekomen, ondanks dat wij deze binnen twee werkdagen hebben verzonden.

Wij begrijpen dat dit voor u een teleurstellende ervaring is. Helaas hebben wij geen invloed op de bezorging door PostNL, al nemen we klachten over vertraagde leveringen uiteraard serieus en melden we die actief bij hen. We zien dat er de afgelopen dagen inderdaad meerdere vertragingen zijn gemeld, wat niet de service is waar wij en onze klanten op rekenen.

Wij willen benadrukken dat wij met grote zorg en toewijding dagelijks werken aan het op tijd leveren van kwalitatieve producten. Uw opmerking over oplichting doet dan ook pijn, juist omdat wij ons inzetten voor betrouwbaarheid en klanttevredenheid.

We staan klaar om samen met u naar een passende oplossing te kijken. U mag altijd rechtstreeks contact met ons opnemen, zodat we u snel kunnen helpen.

Bram Sluiter
Klantenservice – NaambordenCentrale

Rated 2 out of 5 stars

Niet klantvriendelijk en communicatie…

Niet klantvriendelijk en communicatie laat te wensen over.

September 9, 2025

Reply from Naamborden

Dank voor uw beoordeling, jammer uiteraard dat u niet tevreden bent. Dagelijks streven wij uiteraard na het servicen en goed behandelen van onze klanten zodat deze tevreden zijn. Graag hadden wij u natuurlijk graag via de mail, telefoon of middels onze chat verder geholpen.

Top service

Voor mijn woning had ik een mooi naambord nodig. Ik twijfelde over het materiaal en design en ben uitstekend geholpend in mijn keuze door de mensen van Naambordencentrale. Ik wilde in eerste instantie iets wat niet paste bij de woning. Ik kreeg verschillende foto's te zien mbt voorbeelden en wat er dan het beste bij mijn woning zou passen. Het eindresultaat is erg mooi. Reageren snel op vragen en denken mee. Verzending van het bord was ook snel en kreeg hem dezelfde week nog binnen. Kwaliteit is goed en stevig.

August 7, 2025

Geen flexibele service!

Wij hebben huisnummer 16A besteld.
De A was beschadigd bij uitpakken. Zonder problemen zouden zij een nieuwe A opsturen.
Maar we vonden het ook niet mooi dat de cijfers en de letter in dezelfde grootte waren. Daarom hebben we gevraagd of ze ipv een 50cm A een 20cm A willen maken (aangezien ze aangeven dat het allemaal maatwerk is),waarbij we volledig begrijpen dat we geen terugbetaling ontvangen omdat de kleinere letter goedkoper is.
Dit wilden ze niet doen. Zelfs niet toen ik aangaf dat we het zo lelijk vinden staan dat we dan de nieuwe 50cm in de schuur laten liggen.
Absoluut geen flexibele service....
Erg jammer! We gaan nu dus een nieuwe 50cm A krijgen en zullen elders een kleinere letter A bestellen (in de hoop dat kleur, materiaal en bevestiging overeenkomt.

August 1, 2025

Reply from Naamborden

Dank voor uw beoordeling. Vervelend dat u niet tevreden bent met wat u zelf heeft besteld via onze webwinkel.
Zoals besproken is een aanpassing omdat u het achteraf liever anders wil een lastig verhaal.
Wij leveren u uiteraard keurig netjes een onbeschadigde 50 cm hoge A nog na zoals u bij ons heeft besteld.

Wij wensen u nog een prettige dag.

Marij van Swinderen
Team NaambordenCentrale

Rated 5 out of 5 stars

Goede kwaliteit voor een mooie prijs

Eerlijk gezegd was ik vooraf een beetje sceptisch over de kwaliteit gezien de relatief lage prijs. Toch maar besteld omdat de reviews goed waren, maar het product is top. Groot huisnummer besteld, via de chat gevraagd of een andere kleur ook mogelijk was. Werd aangegeven dat dit mogelijk was en dat ik dit bij de bestelling aan kon geven. Zelfs een ander formaat dan de standaard formaten op de site was mogelijk. Kortom: Goede service, goede kwaliteit product, zeer goede prijs en uiteraard een tevreden klant!

December 9, 2024

Fijne en vriendelijke service

Fijne ervaring.

Op laatste moment bestelling gedaan (als cadeautje) van te voren even telefonisch contact opgenomen.
Bestelling werd keurig en op tijd bezorgd.

Ik had nog een vraag na de bezorging, ook dit is direct opgepakt.

Fijne en vriendelijke service!
Naam/uithangbord erg mooi. Heel blij mee
Aanrader.

August 14, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Verkeerde kleurvoorstelling, slechte service en vervolgens onware reactie op review

Op de review-website voor Naambordencentrale (kiyoh) heb ik een review geplaatst n.a.v. mijn ervaring. In deze review heb ik aangegeven dat een verkeerde kleurvoorstelling is gegeven op de website van Naambordencentrale en dat vervolgens na telefonisch contact hierover slechte service is verleend.

In een reactie op deze review geeft Naambordencentrale vervolgens onware informatie.

Naambordencentrale beweert namelijk dat op door mij gestuurde foto's is te zien dat het bordje is opgehangen in een zeer donker hoekje. Een: Dit valt niet op te maken uit de opgestuurde foto's (ingezoomd op het borden) en twee: Dit is onjuist, het bordje hangt in het volle licht op het zuiden zonder schaduw.

Ook beweren zij dat een coulance-korting van 25% is aangeboden, en dat ik daarvan geen gebruik heb gemaakt. Gewoonweg onwaar, er is mij geen enkele vorm van tegemoetkoming aangeboden. Dat was ook de reden van de lage waardering in mijn review.

Daarom de laagste score wegens onwaarheden en verkeerde voorstelling van zaken in de reactie van Naambordencentrale.

April 29, 2022
Rated 4 out of 5 stars

Goede service en kwaliteit

Een week na bestelling hadden we 3 keurige eigen tekstborden in huis met bevestigingsmateriaal. Klantenservice reageert snel en adequaat op vragen over de orderstatus.

August 31, 2017

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look