See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben vriendelijk ontvangen bij Nachtrust in Bussum en ik ben geslaagd voor nieuwe matrassen na een geweldig advies van Gose. Ik slaap als zijslaper echt heerlijk doordat de matrassen precies de... See more

Rated 1 out of 5 stars

Teleurstelling!!! Ik adviseer echt niemand om hier een bed of matras te kopen. Ik zie dat jullie antwoord hebben gegeven, mooi verhaal. Maar het gaat om de matrassen die niet op bed blijven liggen... See more

Rated 1 out of 5 stars

Of je de review wilt verwijderen? Wordt zowaar een keer gebeld vanuit nachtrust. Hoofdkantoor is niet blij met de review, omdat ze hier last van krijgen/hebben. Voelen hierin nog steeds niet aan... See more

3.5

1-star

Replied to 11% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Peter van Schoten

Ik slaap als zijslaper echt heerlijk doordat de matrassen precies de juiste ondersteuning bieden.
En vanwege mijn allergie hebben de matrassen een anti-allergische tijk.
De matrassen zijn binnen de levertijd netjes en vriendelijk geleverd. Een goede service van Montrieurs.
Nachtrust Bussum is een absolute aanrader!

February 24, 2026

Beste Peter,

Wat een prachtige review, dank jij wel daarvoor.

Wat fijn om te lezen dat jij zo goed bent geholpen in onze winkel in Bussum en dat het advies van Gose precies heeft geleid tot de juiste matrassen voor jou. Zeker als zijslaper is goede ondersteuning essentieel, dus het is geweldig om te horen dat jij nu echt heerlijk slaapt.

Ook goed dat jij benoemt dat de anti allergische tijk voor jou het verschil maakt. Een gezonde en comfortabele nachtrust begint bij een matras dat past bij jouw lichaam én jouw persoonlijke situatie.

Daarnaast geven wij het compliment graag door aan de bezorgers van Montrieurs. Fijn dat de levering netjes, vriendelijk en binnen de afgesproken levertijd is verlopen.

Wij wensen jou nog heel veel comfortabele nachten toe en staan altijd voor jou klaar als jij nog vragen hebt.

Team Nachtrust Bussum

Spijt

Heb onlangs een bed en matrassen gekocht. Spijt van mijn aankoop, na het vertellen van mijn klacht ben ik niet professioneel geholpen.

February 14, 2026

Teleurstelling

Teleurstelling!!! Ik adviseer echt niemand om hier een bed of matras te kopen.

Ik zie dat jullie antwoord hebben gegeven, mooi verhaal. Maar het gaat om de matrassen die niet op bed blijven liggen, en jullie mijn niet vooraf geïnformeerd hebben en weer wat moest kopen/ aanschaffen om het probleem op te lossen. Terwijl jullie dit als winsten. (Er zat klittenband bij, maar kon ik niet gebruiken omdat ik andere matrassen had gekozen) jullie moeten echt vriendelijker en beter helpen en informatie geven tijdens verkoop. Er werd al hand geschud Terwijl we nog niks hadden gekocht je collega's had haast om te verkopen.

February 11, 2026

Beste familie Aksoy,

Bedankt voor uw review. Eind juli 2025 heeft u een bezoek gebracht aan een van onze filialen. Tijdens dit bezoek gaf u, na een gesprek met een van onze verkoopadviseurs, aan op zoek te zijn naar een bedcombinatie met een zeer stevig ligcomfort. U omschreef dit destijds als een voorkeur voor een uitzonderlijk harde ondersteuning.

Onze adviseur heeft u meerdere matrassen laten uitproberen en u daarbij passend advies gegeven. U gaf echter duidelijk aan dat u bewust wilde kiezen voor het stevigste ligcomfort. Om u de ruimte te geven hier op uw gemak over na te denken, heeft de adviseur zijn contactgegevens met u gedeeld.

Op 5 augustus 2025 heeft u opnieuw contact opgenomen met de adviseur, waarna samen alle specificaties en wensen zijn doorgenomen en vastgelegd. Op de dag van levering liet u ons via WhatsApp weten tevreden te zijn met het geleverde bed en de matrassen.

Vijf maanden later heeft u aangegeven dat u de matrassen inmiddels als te hard ervaart. Tijdens het aankoopproces is aangegeven dat er een omruilgarantie van 60 dagen van toepassing was. Binnen deze termijn hebben wij geen verzoek tot omruiling ontvangen.

Wij hebben meerdere pogingen ondernomen om telefonisch contact met u op te nemen, maar hebben u daarbij helaas niet kunnen bereiken. Daarnaast vernamen wij dat u uw ervaring bij andere filialen heeft gedeeld, waarbij er zorgen zijn geuit over de gang van zaken rondom de advisering.

Ondanks dit alles hebben wij u verschillende mogelijke oplossingen aangeboden. Tot onze spijt hebben deze voorstellen niet tot een gezamenlijk gedragen oplossing geleid. Het plaatsen van de review in deze vorm vinden wij daarom jammer, mede omdat wij altijd hebben geprobeerd met u mee te denken en tot een passende oplossing te komen.

Wij betreuren dat uw ervaring uiteindelijk niet naar wens is verlopen en willen u graag laten weten dat wij nog steeds openstaan voor een gesprek om samen tot een passende oplossing te komen.

Rated 5 out of 5 stars

Zeer prettig ervaren, en we zijn zeer goed geadviseerd!

Wij gingen op zoek naar nieuwe matrassen en de eerste winkel die wij binnenliepen was Nachtrust. Na goed advies en het vertrouwen dat de verkoper ons gaf, hebben wij gekozen voor M Line matrassen. Na drie weken werden de matrassen geleverd en netjes in bed gelegd. Wij slapen allebei écht heel erg goed. Bedankt, Nachtrust!

February 6, 2026

Reply from Nachtrust

Wat een mooie woorden, dank jullie wel voor het delen van jullie ervaring.

Wat fijn dat jullie je direct prettig voelden bij ons in de winkel en dat het advies en het vertrouwen doorslaggevend waren in jullie keuze. Een nieuw matras koop jij niet zomaar, dus het is belangrijk dat jij met een goed gevoel beslist.

Geweldig om te horen dat jullie hebben gekozen voor de matrassen van M Line en dat jullie daar nu écht heel erg goed op slapen. Daar doen wij het uiteindelijk voor: dat jij elke nacht het verschil merkt.

Ook prettig dat de levering netjes is verlopen en dat alles zorgvuldig in jullie bed is geplaatst. Wij geven het compliment graag door aan onze bezorgers.

Dank jullie wel voor het vertrouwen in Nachtrust en heel veel comfortabele nachten gewenst.

Rated 1 out of 5 stars

Erg slecht koop hier geen bed!!!

Bed gekocht in de winkel in Breda. Er werd gezegd 4 weken levertijd. Kwam goed uit want ik ging op mezelf wonen. Eindstand 0 communicatie vanuit hun en moest ik er zelf achteraan om te horen te krijgen wanneer mijn bed nou bezorgd zou worden. Elke keer kreeg ik iets anders te horen en werd het steeds later. Ik heb uiteindelijk weken op een een persoon matrasje moeten slapen omdat de bezorging zo veel uitgesteld werd. Veel moeten bellen en erg slechte service later ben ik er ook niks mee opgeschoten.
Ik heb aangegeven dat ik hier een vergoeding voor wilde, maar meer dan een hoeslaken konden ze me niet aanbieden…. 11 weken moeten wachten op mijn bed bijna het 3 dubbele van wat gezegd werd!! Uitermate slecht en zeker niet aan te raden!! Koop hier geen bed

February 2, 2026

Goede service!

Goede service!

Na lang onderzoek doen voor een mooi nieuw bed ben ik geslaagd in de winkel van Nachtrust.
Ik voelde me gelijk welkom en door het uitstekende advies ben ik overgegaan tot aankoop van een nieuw bed.
Echt een aanrader!

February 2, 2026

Reply from Nachtrust

Wat fijn om te lezen dat jij na een lange zoektocht bij ons bent geslaagd.

Een nieuw bed uitzoeken is iets waar jij goed over nadenkt, dus het betekent veel dat jij je direct welkom voelde in onze winkel en vertrouwen had in het advies. Dat is precies de ervaring die wij jou willen geven: rustig, persoonlijk en eerlijk geholpen worden.

Geweldig dat jij met een goed gevoel bent overgegaan tot aankoop. Wij wensen jou straks heerlijke, comfortabele nachten toe in jouw nieuwe bed.

Dank jij wel voor de mooie aanbeveling en graag tot ziens bij Nachtrust!

Rated 1 out of 5 stars

Of je de review wilt verwijderen..

Of je de review wilt verwijderen?

Wordt zowaar een keer gebeld vanuit nachtrust. Hoofdkantoor is niet blij met de review, omdat ze hier last van krijgen/hebben. Voelen hierin nog steeds niet aan dat ze zelf heel fout zitten en dat kosteloos annuleren de enige klantvriendelijke oplossing zou zijn!
Conclusie dat vermoedelijk, klanten die wel een zwak voor een cadeautje, er wel meer slechte reviews ontbreken!
Echt een heel slecht verhaal.

January 26, 2026

SLECHTE ZAAK!!

Bij de winkel een boxspring gekocht waarbij de doorslag was het snelle leveren hiervan. Dit binnen 3-4 weken. Echter door kerst periode zou het misschien met 1 week kunnen vertragen maar zeker niet langer.
In de bevestiging mail werd echter 8 weken vermeld. Gelijk hierop gereageerd en gevraagd of dit een fout was? Na geen reactie hierop gebeld met klantenservice. En via mail aangegeven dat we de bestelling wilde annuleren. Deze zouden terug bellen. Wanneer er wederom geen reactie kwam, toch maar weer gebeld. Toen werd aangegeven dat het te laat was om te annuleren , we CPW konden inschakelen (dit jaagt de klant alleen maar op extra kosten) of de bestelling alsnog door konden laten gaan.
Nu zitten we dus vast aan een bed met een zeer naar gevoel door de klantvriendelijk die bij deze zaak die erg ver te zoeken is! Er word totaal niet met je meegedacht of toegegeven aan hun fouten er worden alleen maar dingen beloofd en toegezegd die vervolgens niet waar gemaakt worden.
SLECHTE ZAAK!!!

December 27, 2025

Goeie !

Mooi vol- houten bed gekocht bij Nachtrust Leiderdorp met lattenbodem aan een stuk, dus geen 2x70cm bodem met middenbalk.
Als je ongeveer in het midden ligt heeft zo een lattenbodem nl een verstorend effect op je lighouding. Goed advies gekregen en het was zekers een goede deal gemaakt. Netjes in elkaar gezet ook nog inbegrepen. Dus tja, ben zeer positief !

November 23, 2025

Reply from Nachtrust

Wat een fijne review om te lezen, dank jij wel.

Wat goed dat jij bewust hebt gekozen voor een vol houten bed met een lattenbodem uit één geheel. Jij beschrijft precies waarom dat verschil kan maken voor jouw lighouding. Een middenbalk of twee losse bodems kunnen inderdaad invloed hebben op hoe jij in het midden van het bed ligt, dus het is mooi dat jij hierin een weloverwogen keuze hebt gemaakt.

Fijn om te horen dat jij goed advies hebt gekregen in onze winkel in Leiderdorp en dat jij het gevoel hebt dat jij een goede deal hebt gemaakt. Ook prettig dat de montage netjes is verzorgd en gewoon inbegrepen was. Zo hoort het.

Wij wensen jou heel veel comfortabele nachten toe in jouw nieuwe bed en staan altijd voor jou klaar als jij nog vragen hebt.

Team Nachtrust Leiderdorp

Eastborn matras Q4600

Dit bedrijf heeft service en garantie hoog in het vaandel staan.

October 23, 2025

Reply from Nachtrust

Wat een mooie en krachtige woorden, dank jij wel daarvoor.

Service en garantie zijn voor ons geen bijzaak, maar de basis. Jij moet niet alleen blij zijn met jouw aankoop op het moment zelf, maar ook daarna kunnen rekenen op aandacht, duidelijkheid en een oplossing als dat nodig is.

Fijn dat jij dat zo hebt ervaren. Dat waarderen wij enorm.

Professioneel geholpen

Vestiging Breda:
Super fijne persoonlijke hulp ontvangen bij de aankoop van ons nieuwe bed. Wij kregen de ruimte om onze voorkeuren uit te spreken en werden hierbij professioneel geadviseerd. Zeker een aanrader!

October 18, 2025

Reply from Nachtrust

Wat fijn om te lezen dat jij zo’n prettige ervaring hebt gehad in onze vestiging in Breda, dank jij wel voor deze mooie review.

Geweldig dat jij de ruimte voelde om jouw voorkeuren uit te spreken en dat jij daarbij professioneel bent geadviseerd. Een nieuw bed kies jij niet elke dag, dus het is belangrijk dat jij rustig kunt ervaren wat bij jou past en dat jij deskundig wordt begeleid in dat proces.

Wij wensen jou heel veel comfortabele nachten toe in jullie nieuwe bed en staan uiteraard altijd voor jou klaar als jij nog vragen hebt.

Team Nachtrust Breda

Rated 5 out of 5 stars

Na wat Serta beddenzaken te hebben…

Na wat Serta beddenzaken te hebben bezocht kwamen wij op zondag terecht bij Nachtrust in Leiderdorp. Bij toeval hoorden we dat zij ook Serta bedden in de collectie kregen vanaf de week erop. Daarna volgde een uiterst plezierig gesprek met Mustafa.
De koffie smaakte niet alleen goed, de deal was nog beter!

Wat een fijne, gastvrije zaak met uiterst deskundige mensen waar je snelle en duidelijke afspraken mee maakt. En wat een mooie en exclusieve bedden vind je hier!

Half december begint het echte slaapplezier!

September 7, 2025

Reply from Nachtrust

Wat een heerlijke review om te lezen, dank jullie wel.

Wat bijzonder dat jullie na het bezoeken van verschillende Serta beddenzaken juist bij ons in Leiderdorp terechtkwamen, en precies op het moment dat wij de bedden van Serta aan onze collectie toevoegden. Soms moet het zo lopen.

Geweldig om te horen dat het gesprek met Mustafa als plezierig is ervaren en dat niet alleen de koffie goed smaakte, maar ook de deal. Gastvrijheid, duidelijke afspraken en deskundig advies zijn voor ons ontzettend belangrijk, dus fijn dat jullie dat zo hebben beleefd.

En dan straks in december het echte slaapplezier… daar doen wij het voor. Wij kijken ernaar uit dat jullie volop gaan genieten van jullie nieuwe, exclusieve bed.

Alvast heel veel comfortabele nachten gewenst en dank voor het vertrouwen in Nachtrust Leiderdorp.

Team Nachtrust Leiderdorp

Rated 2 out of 5 stars

Zeer matige service…

Ik heb in februari in Nijmegen twee Pulmann matrassen besteld nadat ik een prettig verkoopgesprek en advies van Corne had. Eind maart werden de matrassen geleverd en deze leken waar te maken wat beloofd was. Een van de matrassen blijkt echter aan één zijde een afwijking te vertonen. De overgang van de zones is niet goed, waardoor ik lichamelijke klachten (gekneusde rib) kreeg. Ik heb dit in juni gemeld en zou terug gebeld worden. In juli heb ik wederom gebeld en zou ook nu weer gebeld worden. 2weken later in juli belde ik weer en toen kreeg ik te horen dat men met Pullman in overleg zou gaan. Het matras zou dan terug moeten naar Pullman. Ik kreeg per mail n bon voor n reservematras en ivm fabrieksvakantie zou het enkele weken duren. Inmiddels zijn we alweer 6 weken onderweg en het blijft weer stil bij Nachtrust!
Kennelijk heeft men alleen bij hen een goede nachtrust!

August 22, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Hele prettige ervaring gehad bij…

Hele prettige ervaring gehad bij Nachtrust. Uitgebreid advies en goed geholpen.

August 13, 2025

Reply from Nachtrust

Wat fijn om te lezen dat jij een hele prettige ervaring hebt gehad bij Nachtrust, dank jij wel voor jouw mooie woorden.

Goed en uitgebreid advies vinden wij ontzettend belangrijk. Jij moet met vertrouwen een keuze kunnen maken en precies weten waar jij aan toe bent. Fijn dat jij dat zo hebt ervaren en dat jij goed bent geholpen.

Wij wensen jou veel comfortabele nachten toe en staan uiteraard altijd voor jou klaar als jij nog vragen hebt.

Rated 5 out of 5 stars

Goed advies en vriendelijk personeel

Enige tijd geleden heb ik een nieuwe topper gekocht bij Nachtrust van het merk Pullman. Zelf wist ik niet zo goed welke ik moest hebben en welke goed bij mijn wensen zou passen. Ik ben erg goed geadviseerd bij Nachtrust en zeer geduldig en vriendelijk geholpen. De levering was snel en ik ben heel blij met mijn nieuwe topper. Precies wat ik graag wilde en mocht ik weer wat nodig hebben, kom ik zeker terug bij Nachtrust. Veel dank!

July 4, 2025

Reply from Nachtrust

Wat een mooie en uitgebreide review, dank jij wel daarvoor.

Wat fijn dat jij bij ons bent geslaagd voor een nieuwe topper van Pullman. Het is heel begrijpelijk dat jij niet direct wist welke topper het beste bij jouw wensen zou passen. Juist daarom nemen wij graag de tijd om samen te kijken wat écht bij jou past.

Geweldig om te horen dat jij het advies als geduldig en vriendelijk hebt ervaren en dat de levering snel is verlopen. Uiteindelijk draait alles om het resultaat, en het is fantastisch dat jouw nieuwe topper precies is wat jij graag wilde.

Wij waarderen jouw vertrouwen enorm en verwelkomen jou natuurlijk graag weer als jij in de toekomst iets nodig hebt.

Rated 5 out of 5 stars

Prettige ervaring en een fantastisch bed!

Fantastisch bed uit de showroom kunnen scoren. Fijn contact met Nachtrust Beuningen en na wat overleg kon het bed daar nog even blijven staan ivm een verhuizing. Het inplannen van de afspraak voor levering en het afleveren/ installeren is top verlopen. Vijf sterren zijn meer dan verdiend!

August 21, 2025

Reply from Nachtrust

Beste Kelly, wat een prachtige review, bedankt daarvoor! Geweldig om te lezen dat alles van begin tot eind zo soepel is verlopen en dat jullie zo tevreden zijn met het bed uit onze showroom. Heel veel plezier gewenst met jullie nieuwe bed en hopelijk tot een volgende keer bij Nachtrust!

Rated 5 out of 5 stars

Betere bed (niet bij beterbed) wel bij nachtrust

Medewerker Arslan heeft ons ontzettend goed geholpen. Nadat we bij Beterbed ontevreden weg zijn gestuurd, zijn wij blij vertrokken bij Nachtrust in Leiderdorp!
Wij hebben Cindarella matras gekocht en er zelfs een gratis hoofdkussen bij gehad.

August 16, 2025

Reply from Nachtrust

Wat een mooi compliment, dank jullie wel! Fijn dat wij het verschil hebben mogen maken en dat jullie met een goed gevoel én een nieuw Cinderella matras onze winkel in Leiderdorp zijn uitgegaan. Wij wensen jullie heel veel fijne nachten toe en zien jullie graag weer bij Nachtrust!

Rated 1 out of 5 stars

service en klacht afhandeling is ondermaats!

Voor het verkopen van bedden en matrassen is het misschien wel eenvoudig om vijf sterren te verkrijgen van klanten. Maar een bedrijf kan het best beoordeeld worden op hoe er om gegaan wordt met klachten en serieuze mankementen aan het verkochte product. En hierin is de prestatie van Nachtrust echt ver onder de maat!
Eind april is het door ons gekochte van Os ledikant geïnstalleerd door de monteurs van Montrieur (een externe partij welke door Nachtrust wordt ingehuurd voor aflevering en montage).
En vanaf hier is het fout gegaan. Bed is niet conform instructie in elkaar gezet.
Nul sterren voor Montrieur! Het bed was vanaf nacht één niet stabiel, stond echt te wiebelen op haar poten. Na twee weken melding gemaakt en eind mei is een medewerker van Nachtrust langs geweest en heeft inderdaad geconstateerd dat montage niet goed was. De eerst volgende mogelijkheid voor herstel reparatie werd pas aangeboden op 2 juli. Veel te lang naar ons oordeel. Meer dan twee maanden slapen in een onstabiel bed. De ellende begon pas echt toen in de nacht van 1 juli één van de poten afbrak. Tja, dat verwacht je niet bij een nieuw ledikant. Ledikant is verwijderd en dat werd slapen op lattenboden en matras op de grond. We hadden toch een andere verwachting bij de aanschaf. Als snel bleek dat er een nieuwe poot gemaakt moest worden, producent in Italië, levertijd, twee weken verzendtijd. Hoe zo? DHL levert binnen 24 uur in Europa! En wij maar op de grond slapen, verre van comfortabel.
Na een aantal weken kwam er een mail dat de nieuwe poot onderweg was en de eerste optie om deze te bevestigen was 25 augustus. Toen ben ik kwaad geworden. De firma Nachtrust begrijpt niet dat het hierbij gaat om de nachtrust van haar klanten, en bij z'n serieus mankement aan een door haar verkocht product moet er sneller en alerter gereageerd en geacteerd worden.
Nul sterren voor eigenaar Mustafa, daar hebben we helemaal niets van vernomen! Verwees ons door naar klantenservice hoofdkantoor. Nul sterren voor Martijn van deze afdeling, geen reacties op mails of verzoeken terug gebeld te worden. Het is dat wij met emotie druk hebben weten te zetten zodat er uiteindelijk nog voor een week een noodpoten set onder ons ledikant is gezet en we niet meer op de grond hoefden te slapen. In die week brak nota bene de centrale poot van de midden balk ook nog af. Nieuw bed hé!
Vorige week is er na interactie van de fabrikant een extra zelf dragend poten set onder het ledikant bevestigd, bed staat eindelijk stabiel. Nogmaals het is dat wij druk gezet hebben en de medewerker van Nachtrust Leiderdorp hierdoor begreep dat er actie ondernomen moest worden anders had ons probleem tot ver in het najaar voort gesudderd. Drie sterren voor hem. Maar overall, afhandeling klachten en mankementen bij Nachtrust is echt ver
onder maat: Eén ster, meer kan ik er niet van maken

August 7, 2025

Zeer goed advies

Nadat wij diverse andere winkels bezocht hadden kwamen we uiteindelijk terecht bij nachtrust in bussum. Wij zijn daar uiterst vakkundig geholpen. In tegenstelling tot andere winkels was de verkoper niet opdringerig en nam alle tijd voor ons. Dat deed ons besluiten om ons bed bij nachtrust te kopen. Zeker aan te raden.

August 1, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look