Dit product doet niks onder voor de bekende merken. Heb zelf een hoody en een trainingsbroek. Prima kwaliteit en zit heerlijk.
See what reviewers are saying
Ik heb onlangs een shirt en broekje van Nagilooh gekocht en ben zeer tevreden. De kwaliteit is uitstekend: het materiaal voelt heerlijk aan en er zijn geen vervelende naden die irriteren tijdens het d... See more
Ik heb onlangs twee sweaters gekocht bij Nagilooh en ik ben ontzettend tevreden. De sweaters zitten heerlijk, hebben een geweldige pasvorm en de kwaliteit is fantastisch. Het merk heeft duidelijk oog... See more
2 t-shirt van Nagilooh gekocht, je merkt gelijk dat je kwaliteit koopt, de shirts worden regelmatig gedragen en blijven na diverse malen gewassen te hebben gewoon goed. Kwaliteit is echt super! Verder... See more
Company details
Written by the company
NAGILOOH® staat voor het supporten van jouw ideale lifestyle met kleding van hoogwaardige kwaliteit.
Contact info
Netherlands
- info@nagilooh.com
- nagilooh.com
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Hoodies zijn top
Hoodie besteld, zit heerlijk! Fijn materiaal en een goede kwaliteit. Aanrader!
Goede kwaliteit shirts en snel geleverd.
Goede kwaliteit shirts en snel geleverd.
Kwaliteit voor een mooie prijs
Ik kocht een trui met bijpassende broek. Zit heerlijk, kwaliteit is goed en het straalt klasse uit. De prijs-kwaliteitverhouding is dan ook goed. Echte aanrader!
Nagilooh T-shirt
Top service en top kwaliteit! Een echte aanrader als je het mij vraagt.
Uitstekende service en kwaliteit
Bij aankoop van mijn Nagilooh sweater ontdekte ik na 2 weken een heel klein kleurverschil. Ik ben teruggegaan en kreeg direct een nieuwe sweater mee. Inmiddels meerdere keren gewassen maar de sweater blijft er als nieuw uitzien. Kortom fantastisch product en bedrijf.
Zeer tevreden!
Zeer te spreken over de zwembroek die ik heb gekocht bij Nagilooh. Zwembroeken zien er heel goed uit, snelle levering en goeie kwaliteit! Zeer tevreden!
Goede en snelle service!
Goede en snelle service. Besteld, volgende dag al in huis. Super merk!
The Trustpilot Experience