See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har fået farvet mit hår i salonen to gange, og jeg har været meget tilfreds med resultatet hver gang. Servicen er god, og jeg får altid ærlig og brugbar rådgivning. Jeg har også brugt salonens e... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik en protein behandling hos Natalia. Mit hår er blevet sundere og velplejet. Er virkelig forelsket i mit hår. Jeg værdsætter hendes vidunderlig arbejde ❤️ Hun er så dygtig og udføre sit arbejde... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse hos Nalia CPH! Jeg har netop fået lavet hårlaminering hos Nalia CPH, og det var en super oplevelse fra start til slut! Nalia var ikke bare utrolig sød og imødekommende, men... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bedste produkter 😍 Jeg har virkelig kruset hår som har været virkelig svært at arbejde med, men efter brug af hårserum, hårshampoo og hår maske fra Naliacph har jeg det nemmeste hår at arbejde med... See more

1. Beauty Products Wholesaler

Written by the company

Vi tilbyder produkter til skønhedsentusiasten, som værdsætter kvalitet til konkurrencedygtige priser. Med vores passion for skønhed og hårpleje stræber vi efter at levere de mest innovative løsninger inden for skønhedspleje til vores kunder i Danmark og Europa.

4.7

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har fået farvet mit hår i salonen…

Jeg har også brugt salonens eget The Secret hårserum, som har været rigtig godt for mit hår. Det fedter ikke, trænger hurtigt ind og efterlader håret let og uden tung fornemmelse.
Kan varmt anbefales 🌸

April 7, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har prøvet flere af deres…

Jeg har prøvet flere af deres produkter, og er aldrig blevet skuffet! Særligt The Miracle Serum, som er fantastisk, og The Secret Hair Serum, der klart er min favorit. Den efterlader mit hår blødt og glansfuldt – og ikke mindst med den dejligste duft. Kan klart anbefales, og det er ikke sidste gang jeg køber der fra

January 31, 2026
Rated 5 out of 5 stars

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Anmeldelse af Naila Beauty…

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Anmeldelse af Naila Beauty Hårserum

Jeg har prøvet Naila Beauty hårserum, og det er uden tvivl den bedste hårpleje, jeg har oplevet!
Mit hår plejede at være tørt efter bad, men serummet har tilført fugt og næring.
Krus reduceres markant, og håret føles mere blødt og medgørligt.
Giver en smuk, naturlig glans uden at virke tungt.

Jeg kan varmt anbefale dette serum til alle, der ønsker sundt og velplejet hår.

May 1, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har handlet hos Naliacph.dk én …

Jeg har handlet hos Naliacph.dk én gang, og er helt imponeret af deres fantastiske service.
Jeg købte deres "The miracle serum", som var alt for tung til mit hår med natrukrøl, de byttede den med glæde, tog den retur og sendte i stedet deres "The Secret Hair Serum" og den er fantastisk til mit hår.
Så en virkelig fantastisk oplevelse.

August 8, 2025

Royal liss hair Mask fra Rubin cosmetics

Jeg har nu brugt deres Royal liss hair Mask fra Rubin cosmetics nogle gange, og jeg er meget imponeret over, hvor blødt mit hår er efterfølgende. Samtidig har det også gjort mit hår mindre kruset.
Derudover fik jeg lavet en split end cut, som jeg var meget tilfreds med! Natalia er meget venlig - jeg kommer helt sikkert igen!

June 12, 2025

Giver Nalia den bedste anbefalingen

Giver Nalia den bedste anbefalingen. Går derfra med en rigtig dejlig oplevelse hver gang. Sød, venlig, imødekomende og giver god vejledning. Rigtig god service.
Har købt the mirakel serum den er virkelig vidunderlig. Gør en kæmpe forskel på mit hår.

July 21, 2025

The mircale serum

Købte mircale serum, som virkelig har gjort en forskel på mit meget ødelagte hår.
Har nu afprøvet den i snart en mdr. og er tilfreds med produktet. Ville dog ønske at pumpen var lidt bedre

June 3, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse hos Nalia CPH!

Fantastisk oplevelse hos Nalia CPH!

Jeg har netop fået lavet hårlaminering hos Nalia CPH, og det var en super oplevelse fra start til slut! Nalia var ikke bare utrolig sød og imødekommende, men også ekstremt kompetent og professionel. Hun tog sig tid til at forklare behandlingen, og hele forløbet føltes trygt og luksuriøst.

Resultatet er helt fantastisk – mit hår er glansfuldt, blødt og ser sundere ud end nogensinde. Servicen var i topklasse, og stemningen i salonen var både afslappet og indbydende.

Kan varmt anbefale Nalia, hvis du søger en frisør der virkelig går op i sit håndværk og kundens oplevelse. Jeg kommer helt sikkert igen!

May 24, 2025

Verdens bedste serum👏

Verdens bedste serum👏
Nalia cph serum er fantastisk, jeg kan mærke en markant forskel efter jeg har brugt den nogle gange, wow siger jeg bare 👏 den efterlader håret blødt med glans uden at fedte.
Jeg er fan ☀️

Jeres mirakels rum

Jeres mirakels rum har virkelig reddet mit kruset og ødelagt hår. Jeg har aldrig oplevet noget der er så godt for håret. Jeg er så glad for jeg har fundet jer

Rated 5 out of 5 stars

Verdens bedste frisør og butik!

Jeg har aldrig i mit liv fået bedre behandling end hos Natalia! Hos Nalia beauty får du hvad du ønsker! De er så professionelle og opfylder dine behov! De har de bedste produkter som passer lige til ens hår. Jeg er kommet her mange gange og jeg skal aldrig have en anden frisør til at lave mit hår! Da jeg startede her, var mit hår ødelagt og Natalia har reddet det! Derudover er hendes serum en drøm for ens hår! Kan varmt anbefale hende til alle! :)

Take a closer look