NanoMineralen Academy Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Het was weer een leerzame dag gegeven door Wouter de Jong. De cursus ‘slapen als een pro’ heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Ik kan deze cursus iedereen aanraden omdat goed slapen een belangrijk o... See more

Rated 5 out of 5 stars

Een lezing met informatie van echt toegevoegde waarde. Interessant te weten hoe de producten van THF in te zetten zijn binnen de tandheelkunde. Een algeheel leuke lezing. Fijne interactie met de spr... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ik heb altijd goede ervaringen gehad met nanomineralen.nl, maar tegenwoordig kan ik bijna niet meer vinden wat ik zoek, ook de website ziet er weer anders uit, lekker verwarrend, en zelfs als ik geric... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Erg leuk om hier zelf les te geven, maar ook om de interessante lezingen van Micha en Mandy te volgen. De toepassingen van Nano mineralen zijn boeiend en worden mooi in de Academy overgebracht. Gezond... See more

Company details

1. Class

Written by the company

De énige mineralen stichting van de Benelux. Vergroot je kennis over nano mineralen en edelmetalen. Het is onze missie om het bewustzijn van het belang van mineralen te vergroten in het voorkomen en ondersteunen van gezondheidsklachten.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

10 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Ik heb veel vertrouwen in de kennis en…

Ik heb veel vertrouwen in de kennis en overdracht van docent Wouter de Jong bij wie ik de masterclass heb gevolgd.
Het voordeel is dat de producten snel in het lichaam worden opgenomen.
Met de okinawa mineralen heb ik een hele positieve ervaring. Ook heb ik de nanozilver gebruikt om mijn blaasontsteking te bestrijden in combinatie met cranberry’s en vitamine C, maar daar heb ik helaas geen baat bij gehad.,Het is vooral jammer, omdat ik door de vele urineweginfecties in mijn leven, voor de meeste antibiotica resistent of allergisch ben geworden

November 12, 2024

Beste Frances,
Bedankt voor je mooie review! We waarderen je feedback enorm. We nemen contact met je op om de vragen over nano-mineralen te beantwoorden.
Gezonde groet, van team NanoMineralen

Rated 4 out of 5 stars

De ontbrekende schakel

waarom ik geen 5 sterren heb gegeven is omdat vragen stellen prima is maar dit ging soms te ver. het aantal vragen en ook in mijn beleving de aard van de vragen. Lunch wat perfect. Stof werd goed uitgelegd. Je merkte dat ze goe onderlegd was. jammer voor ons dat het zo uit de buurt ligt. Ik ben om 6.45 van huis gegaan en kwam aan om 10.00 en dan weer terug. Een mogelijkheid om een training te volgen iets meer in het midden van het land zou fijn zijn. Groet Annet Steijaert

November 8, 2024

Reply from NanoMineralen Academy

Beste Annet, dank je wel voor je waardevolle feedback! Fijn om te horen dat je de lunch en de stof goed vond en dat je de kennis waardeerde. We begrijpen je punt over de vragen en zullen dit meenemen in de toekomst om de balans nog beter te vinden. Wat betreft de locatie, we kunnen ons voorstellen dat de reistijd een uitdaging is. We gaan kijken naar de mogelijkheden voor in de toekomst.

Bedankt voor je deelname en we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Gezonde groet, team NanoMineralen Academy

Rated 5 out of 5 stars

De online lessen zijn erg leerzaam en…

De online lessen zijn erg leerzaam en goed te volgen.
Alles wordt duidelijk uitgelegd.
Erg leuk om te doen.

November 11, 2024

Reply from NanoMineralen Academy

Bedankt voor je mooie review Bernadette! Wat fijn om te horen dat je de online lessen leerzaam en goed te volgen vindt, en dat je de uitleg duidelijk vindt. Het is altijd ons doel om complexe onderwerpen toegankelijk en leuk te maken. Heel veel succes met het toepassen van wat je hebt geleerd!

Gezonde groet, Nanomineralen Academy

Mooie boeiende cursus

Mooie cursus tussen Buik en balans erg boeiend en de heerlijke gezonde lunch was top verzorgd.
Ik ga zeker nog een andere cursus boeken bij Nano mineralen, mooie producten gekocht op deze dag.

September 5, 2024

Reply from NanoMineralen Academy

Bedankt voor jouw review! Wat fijn om te horen dat de cursus zo goed is bevallen! We zijn blij dat we jou de kennis hebben kunnen bieden, gezondheid begint immers bij kennis. We hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen bij ons in de academy.

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb al een paar cursussen mogen…

Ik heb al een paar cursussen mogen volgen en stuk voor stuk vind ik ze top. Goede en duidelijke uitleg. Echt een aanrader

July 18, 2024

Reply from NanoMineralen Academy

Bedankt voor je mooie woorden Nadine. We zijn blij dat je er zoveel aan hebt. Hopelijk tot snel bij een volgende cursus! Gezonde groet, team Nanomineralen Academy

Rated 5 out of 5 stars

Fijne leerzame dag gehad bij de nano…

Fijne leerzame dag gehad bij de nano mineralen academy. Kleine groep, persoonlijke aandacht, professionele docent en leuk team die je helpt.

July 9, 2024

Reply from NanoMineralen Academy

Wat fijn om te horen dat je een leerzame dag hebt gehad bij de Nano Mineralen Academy! We zijn blij dat je de persoonlijke aandacht, het professionele lesmateriaal en het team zo waardeerde. We hopen je in de toekomst nog vaker te mogen verwelkomen! Bedankt voor je positieve feedback!

Rated 5 out of 5 stars

Mooie informatie en heel leerzaam

Mooie informatie en heel leerzaam, leuk gedaan bedankt voor de leuke ervaring!

July 22, 2024

Hi Bart,

Wat geweldig om deze mooie woorden en review te lezen, hier zijn we enorm blij mee en ook erg mee geholpen!

The Trustpilot Experience

Take a closer look