Naprapatlandslaget - Falun Reviews 347

TrustScore 5 out of 5

4.8

Trotzgatan 54D 79172 Falun, 79172 Falun, SE

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kom dit efter att jag trillat och skadat axeln, vårdcentralen fick jag inte ens en tid hos. Hade hoppats på att bli av med en del av smärtan, men det var ju tyvärr inte så mycket ni kunde göra något å... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Onda muskler Efter att ha sökt vårdcentralen utan framgång sökte jag hjälp på nätet och fann att en naprapat nog kunde hjälpa mig. och jag fick hjälp. Naprapaten hittade muskelknutor och löste upp... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Fantastiskt bemötande, många frågor ställdes för att förstå vad mina ryggsmärtor berodde på. Redan efter första besöket kändes ryggen bättre, efter andra besöket kunde jag äntligen börja röra på mig... See more

Rated 5 out of 5 stars

Besökte er för första gången med värk i en axel som inte gått över på en vecka med värktabletter och rörelser för axel. Hade svårt att sova pga av smärtan. Fick behandling två gånger innan värken sl... See more

Company details

1. Bonesetter
  2. Chiropractor

Written by the company

Världens största naprapatkedja - Hos oss får du professionell muskel och ledbehandling av en legitimerad naprapat. Välkommen!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Mycket bra.

Snabb och bra Behandling.

April 8, 2026

Reply from Naprapatlandslaget - Falun

Vi är glada att du upplevde snabb och bra behandling. Tack för din återkoppling!

Rated 4 out of 5 stars

Gick att få en snabb tid och Väldigt…

Gick att få en snabb tid och Väldigt fint och proffsigt bemötande av Vibeke.

March 26, 2026

Reply from Naprapatlandslaget - Falun

Vi är glada att du fick en snabb tid och upplevde ett fint och professionellt bemötande. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss!

Jättebra!

Allt var Jättebra!

March 25, 2026

Reply from Naprapatlandslaget - Falun

Vi är så glada att allt var jättebra! Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Rated 5 out of 5 stars

Jag blev fint lyssnad på och fick…

Jag blev fint lyssnad på och fick relevant behandling och föreslagna övningar.

March 18, 2026

Reply from Naprapatlandslaget - Falun

Vi är glada att höra att du kände dig lyssnad på och fick bra behandling och övningar. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Bra kunnigt bemötande

Bra kunnigt bemötande. Bra proffsig behandling

March 13, 2026

Reply from Naprapatlandslaget - Falun

Vi är glada att du uppskattade vårt kunniga bemötande och vår proffsiga behandling. Tack för din återkoppling!

Proffsigt bemötande

Proffsigt bemötande, effektiv behandling.

February 21, 2026

Reply from Naprapatlandslaget - Falun

Vi är glada att du uppskattade vårt professionella bemötande och vår effektiva behandling. Tack för din återkoppling!

Fick bra hjälp

Fick bra hjälp med nacken

February 9, 2026

Reply from Naprapatlandslaget - Falun

Vi är glada att vi kunde hjälpa dig med din nacke. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Trevligt och proffsigt bemötande

Trevligt och proffsigt bemötande. Förklarade steg för steg vad som skulle hända så att det kändes tryggt.

February 5, 2026

Reply from Naprapatlandslaget - Falun

Vi är väldigt glada att du upplevde vårt bemötande som trevligt och professionellt. Tack för din återkoppling!

Bra behandling och övningar

Bra behandling och övningar! Fick toppenhjälp av Sebastian för att rehabilitera ländryggen!

January 28, 2026

Reply from Naprapatlandslaget - Falun

Vi är glada att höra att du fick bra behandling och hjälp med din rehabilitering. Tack för att du delar med dig av din positiva erfarenhet!

Tove är toppen!

Tove lyssnar och ger behandling och svar efter det.

February 6, 2026

Reply from Naprapatlandslaget - Falun

Vi är glada att du uppskattar att behandlingen och svaren är anpassade efter dina behov. Tack för din återkoppling!

Rated 5 out of 5 stars

Ett personlig engagemang och god…

Ett personlig engagemang med god uppföljning. En nyfikenhet för personliga lösningar och god kunskap

January 22, 2026

Reply from Naprapatlandslaget - Falun

Vi är glada att höra att du uppskattade vårt engagemang och vår kunskap. Tack för att du delat med dig av dina positiva erfarenheter!

Rated 2 out of 5 stars

Hej jag gick till en annan och han…

Hej jag gick till en annan och han hittade en kota i nacken som var problemet

January 19, 2026

Reply from Naprapatlandslaget - Falun

Vi beklagar att du inte var nöjd med besöket hos oss men ändå glada att du fick bra hjälp till slut. Vi tackar för din återkoppling och tar till oss av lärdomen.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look