Kom dit efter att jag trillat och skadat axeln, vårdcentralen fick jag inte ens en tid hos. Hade hoppats på att bli av med en del av smärtan, men det var ju tyvärr inte så mycket ni kunde göra något å... See more
Company replied
Onda muskler Efter att ha sökt vårdcentralen utan framgång sökte jag hjälp på nätet och fann att en naprapat nog kunde hjälpa mig. och jag fick hjälp. Naprapaten hittade muskelknutor och löste upp... See more
Company replied
Fantastiskt bemötande, många frågor ställdes för att förstå vad mina ryggsmärtor berodde på. Redan efter första besöket kändes ryggen bättre, efter andra besöket kunde jag äntligen börja röra på mig... See more
Besökte er för första gången med värk i en axel som inte gått över på en vecka med värktabletter och rörelser för axel. Hade svårt att sova pga av smärtan. Fick behandling två gånger innan värken sl... See more
Världens största naprapatkedja - Hos oss får du professionell muskel och ledbehandling av en legitimerad naprapat. Välkommen!
Trotzgatan 54D 79172 Falun, 79172, Falun, Sweden
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Naprapatlandslaget - Falun
Väldig bra att jag fick komma hit för jag får den hjälp jag behöver

Reply from Naprapatlandslaget - Falun
Gick att få en snabb tid och Väldigt fint och proffsigt bemötande av Vibeke.

Reply from Naprapatlandslaget - Falun
Jag blev fint lyssnad på och fick relevant behandling och föreslagna övningar.

Reply from Naprapatlandslaget - Falun
Trevligt och proffsigt bemötande. Förklarade steg för steg vad som skulle hända så att det kändes tryggt.

Reply from Naprapatlandslaget - Falun
Bra behandling och övningar! Fick toppenhjälp av Sebastian för att rehabilitera ländryggen!

Reply from Naprapatlandslaget - Falun
Ett personlig engagemang med god uppföljning. En nyfikenhet för personliga lösningar och god kunskap

Reply from Naprapatlandslaget - Falun
Hej jag gick till en annan och han hittade en kota i nacken som var problemet

Reply from Naprapatlandslaget - Falun
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.