Det är Eric som gjorde besöket bra. Han är proffsig, lugn och saklig. Lyssnar vad man som kund också önskar tex om jag vill ha mer klassisk behandling och inga nålar/värme/el mattor etc så får... See more
Company replied
Mycket skicklig & välkommet bemötande. Kan inget annat än starkt rekommendera fantastiska Eric till alla som har besvär med något kroppsligt. Tydligt att han är påläst & kan sin grej!
Intresserad lyssnade på min beskrivning av mitt problem. Gav mig anpassade övningar som efter 2 v gett stor förbättring
Company replied
Trevligt bemötande och otroligt grundlig genomgång av problemet och behandlade med lämpligt medel. Kändes väldigt proffsigt.
Company replied
Världens största naprapatkedja - Hos oss får du professionell muskel och ledbehandling av en legitimerad naprapat. Välkommen!
Långskatavägen 266, 941 66, Piteå, Norrbottens län, Sweden
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Intresserad lyssnade på min beskrivning av mitt problem.
Gav mig anpassade övningar som efter 2 v gett stor förbättring

Reply from Naprapatlandslaget - Piteå
Trevligt och seriöst bemötande.
Kändes väl omhändertagande

Reply from Naprapatlandslaget - Piteå
Bra bemötande å fick bra behandling kände mej betydligt bättre efteråt.

Reply from Naprapatlandslaget - Piteå
Inga väntetider. Bra beskrivning av vad som troligtvis orsakade mina symtom.
Vänligt och professionellt bemötande

Reply from Naprapatlandslaget - Piteå
Det är Eric som gjorde besöket bra.
Han är proffsig, lugn och saklig.
Lyssnar vad man som kund också önskar tex om jag vill ha mer klassisk behandling och inga nålar/värme/el mattor etc så får man det.
Han är den enda från Naprapatlandslaget i Piteå men han är super proffsig och jag tror han verkligen är duktig på sitt jobb och kan hjälpa många med olika problem.

Reply from Naprapatlandslaget - Piteå
Eric är empatisk, lyhörd, kompetent och utger ingen form av stress under besöken.

Reply from Naprapatlandslaget - Piteå
Har vart där två ggr och jag saknar med massage och små justeringar varje gång jag är där! Har diskbråck och vill gärna ha hjälp att mjuka upp musklerna! Det har vart mest prat om hur jag skall lyckas undvika smärtan ! Men trevligt bemötande

Reply from Naprapatlandslaget - Piteå
Trevligt och professionellt bemötande.
Enda negativa är att väntrummet är väldigt litet och precis i ingången.

Reply from Naprapatlandslaget - Piteå
Jag har aldrig någonsin känt mig så avslappnad i min nacke som efter ett besök här och då har jag varit hos många andra naprapater och massörer!

Reply from Naprapatlandslaget - Piteå
Professionellt bemötande, enkelt att boka, rimlig prissättning.

Reply from Naprapatlandslaget - Piteå
En fin och seriös kontakt med naprapaten. Spänningarna i ländryggen släppte.

Reply from Naprapatlandslaget - Piteå
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.