Det är Jimmys expertis och skicklighet som verkligen imponerar. Hans tekniker är precist avvägda och skräddarsydda för mina individuella behov. Med skickliga händer finner han exakt var problemen... See more
See what reviewers are saying
Jag hamnade hos Jimmy på Naprapatlandslaget i Vallentuna av en slump. Jag hade fått en riktigt rejäl nackspärr som gjorde vansinigt ont. Jag behövde akut hjälp omgående!! Det gjorde ont i nacken bara... See more
Jimmy är kunnig och har patienten i fokus. En del andra naprapater känns som de är mest intresserade av att sälja mer timmar. Jimmy är helt på patientens sida. Helt klart värt att ta resan ut till V... See more
Company replied
Trevligt och kunnigt bemötande. Förklarade allt han gjorde och varför. Tyvärr blev jag inte helt besvärsfri efter två behandlingar, jag var till och med bättre efter den första./Tina
Company replied
Company details
Written by the company
Världens största naprapatkedja - Hos oss får du professionell muskel och ledbehandling av en legitimerad naprapat. Välkommen!
Contact info
Tellusvägen 43, 186 36, Vallentuna, Stockholm County, Sweden
- 010 - 7681030
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Mycket nöjd och jätte bra
Tycker att bemötande var mycket bra
Lyssnade in önskemål och hade tid för det

Reply from Naprapatlandslaget - Vallentuna
Det var mitt första besök och jag är…
Det var mitt första besök och jag är mycket nöjd med mitt besök hos naprapaten.

Helt outstanding bäst.
Helt outstanding bäst.
Blir bra omhändertagen och hela tiden ett samspel så jag känner mig trygg och så jag förstår mer varför min rygg gjort ont.
Jimmy är toppen - kan inte nog lyfta honom!

Reply from Naprapatlandslaget - Vallentuna
Fysioterapi behandling med tänj övningar och massage av muskelknutar vid höfter och rygg.
Bra och tydlig förklaring av behandling och övningar. Lagom hårt tryck. Inte för lätt och inte för hårt.

Kunnig och sympatisk
Helt klart värt att ta resan ut till Vallentuna från Stockholm

Grym personal
Jag tycker att bemötandet samt att man går där ifrån och känner att det gjort nytta.

Reply from Naprapatlandslaget - Vallentuna
Mycket bra behandling med bra genomgång…
Mycket bra behandling med bra genomgång och förklaringar.

Reply from Naprapatlandslaget - Vallentuna
Känner mig så omhändertagen och hörd
Känner mig så omhändertagen och hörd. Rekommenderas till alla . Så tacksam

Proffsigt bemötande, bra behandling
Proffsigt bemötande
Bra förklarat gällande spänningar i käkar och axlar, nacke, blev mycket bättre redan efter första besöket

Allt är bra
Allt är bra , tidspassning , proffsigt och genomtänkt… skulle såklart vilja ha mera massage men då får man boka en sån tid 😂

Reply from Naprapatlandslaget - Vallentuna
Lyhörd för mitt problem och verkar…
Lyhörd för mitt problem och verkar hitta felet på mitt onda.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.