Frida i Vemdalsskalet räddade hela mitt sportlov med sin expertis, hjälpsamhet, förståelse och uppmuntran. Jag fick akut ryggskott en dag innan sportlovet och kände mig helt förkrossad. Frida gav mig... See more
See what reviewers are saying
Åkte skidor i Vemdalsksalet - fick ryggskott!! Fick en ledig tid inom 24 timmar Frida fixade ryggen så jag kunde fortsätta åka samma dag!! Ytterligare 24 timmar senare körde jag på som vanligt - har n... See more
Positivt & proffesionellt bemötande.Lugn & noggrann genomgång av en ond rygg, gav tips på övningar & sätt att lindra smärtan. Hittade de utsatta områdena direkt & behandlade även med nålar, vilket... See more
Company replied
Väldigt duktig naprapat, Charlotte, som förstod och åtgärdade mitt problem. Fin dialog och behandling! Jag är nu hekt återställd och har börjat trappa upp löpningen försiktigt.
Company replied
Company details
Written by the company
Världens största naprapatkedja - Hos oss får du professionell muskel och ledbehandling av en legitimerad naprapat. Välkommen!
Contact info
Skalets torg 840 92 Vemdalen, 84092, Vemdalen, Sweden
- 010 - 7681030
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Naprapatlandslaget - Vemdalen
Fick ett fint bemötande och behandling…
Fick ett fint bemötande och behandling av mina besvär.

Reply from Naprapatlandslaget - Vemdalen
Mycket bra behandling som hjälpe min…
Mycket bra behandling som hjälpe min skadade rygg

Kunnig naprapat
Kunnig naprapat. God hjälp när jag hade hemskt ryggskott.
Lätt att hitta. //Anders

Kunniga naprapater
Kunniga naprapater. Fick också levererade enkla övningar vi mail.
Rekommenderar detta företag.

genuint och proffsigt
Trevligt bemött och kändes genuint intresserad av att förstå och hjälpa mig.

Reply from Naprapatlandslaget - Vemdalen
Fick hjälp med att stretcha piriformis…
Fick hjälp med att stretcha piriformis och ömma muskler samt leder.

Reply from Naprapatlandslaget - Vemdalen
Bra behandling som har givit en tydlig…
Bra behandling som har givit en tydlig förbättring

Suuuuper nöjd!
Bra bemötande, kunnig naprapat, hjälpte mig direkt och gav mycket bra tips framåt.

Reply from Naprapatlandslaget - Vemdalen
Kanonjobb med att lösa min krånglande nacke
Fick hjälp med mina problem, samt tips på några nya övningar som definitivt har hjälpt mig i min vardag

Reply from Naprapatlandslaget - Vemdalen
Kändes mycket bättre i vänster ben
Kändes mycket bättre i vänster ben, efter behandlingen.

Reply from Naprapatlandslaget - Vemdalen
Bra massage men otroligt dyrt och kort…
Bra massage men otroligt dyrt och kort tid. Hade jag vetat den korta tiden och kostnaden hade jag inte bokat.
Men massagen var skön

Bra hjälp.
Lyssnar och hjälp med dom problem man har, och tipsar om övningar som kan hjälpa till.

Reply from Naprapatlandslaget - Vemdalen
Gått för länge innan besök.
Bra frågor innan på nätet som naprapaten kan läsa innan. Bra genomgång o förklarat om just min kropp o känsla.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.