God oplevelse. Nem autoglas mødte op på min bopæl i Kbh S og fixede min ødelagte rude på 40 min. Meget behagelig og god service! Kan klart anbefales. Vh David
Nem AutoGlas
See what reviewers are saying
Tak for hurtigt og tak for det billigste tilbud indtil videre... Så skal vi bare have ruden i😁
Dejlig oplevelse: Sendte en e-mail; Nem AutoGlas kom til min adresse og skiftede min forrude på en halv time.... til en rigtig fornuftig pris. Virksomheden svarer hurtigt på henvendelser og alt... See more
People also looked at
Kanont arbejde
Kompetent medarbejder. Kom til aftalt tid, rigtig god service, flot arbejde og så til en god pris endda, vil absolut vælge at bruge dem igen, (selv om jeg håber det varer længe, før jeg får brug for dem igen.) Kan varmt anbefales.
Flinke mennesker, rigtig god service, flot arbejde og så til en rigtig fin pris endda, vil absolut vælge at bruge dem igen, kan kun anbefales.
Perfekt!
Kan kun varmt anbefale Nem Autoglas - de har lavet et meget flot arbejde på min bil.
Utrolig professionel og venlig behandling
Jeg fik d. 10/10 skiftet forruden på min Passat.
Jeg fik en fast pris (billig i forhold til andre steder)og der kom en mand op på min bopæl og skiftede ruden. En super god behandling. Kan meget varmt anbefale Nem AutoGlas.
Perfekt arbejde og service
Som forrige gang var vi meget tilfredse med pris, arbejdets udførelse, samt også med rådgivning og fleksibilitet mht tid og sted for selve udførelsen. Vi vil benytte Dem igen, hvis/når uheldet skulle ske igen :-).
flot arbejde
Hurtig svar tid, flot udført, og til en god pris.
Meget tilfreds
Godt arbejde
Hvis du nogensinde får brug for at skifte en bil rude så ring til nem autoglas, han går virkelig op i at gøre et godt stykke arbejde. Jeg ringede tirsdag omkring middag og torsdag middag stod han i min indkørsel og skiftede forruden og det er selvom jeg køre i en gammel Honda CR-V fra 1998...
Hurtig, effektiv og meget billig
Kan absolut kun anbefale at bruge NIcolai/Jimmi. De er hurtige, meget proffesionelle, og rigtig billige. Jeg sparede ca 4000,- på rudeskift af forruden i min bil. Brug dem!!!!
Nemt, god pris, professionelt udført.
Jeg kan kun anbefale nemautoglas. Hurtig respons på prisforespørgsel, billigste pris bland dem der blev spurgt, og gav "mængderabat" af sig selv, da der var to ruder der skulle skiftes på samme matrikel.
De kom indenfor meldt tidsrum, og ringede 30 minutter før ankomst - så alt i alt en super oplevelse.
Kan kun anbefales.. - (og jeg gider normalt ikke lave bedømmelser)
GODT HÅNDVÆRK
VIRKELIG FIN HÅNDVÆRK PÆNT ARBEJDE DE LAVER FLINKE FOLK KOMMER SOM AFTALT HAR LIGE FÅET SKIFTE FOR RUDE PÅ MIN TOYOTA RAV 4 FRA 2007 OG GODT PRISER KAN KUN ANDBEFALES
VENLIG HILSEN BO A SØRENSEN
FIRMAET EKOPOWER PILLEFYR
Service helt i top.
Har brugt Nem AutoGlas 2 gange, super service og pris du ikke finder bedre nogle steder. Jeg kan anbefale at tage kontakt til Nem AutoGlas, hvis du har behov for en ny rude til din bil.
Helt klart 5 stjerner for meget fin service! Arbejdet udført tip-top til det aftalte tidspunkt og den rigtige pris. Venlig betjening og en lille julegave på forsædet. Der skal ikke så meget til, men der er rigtig mange der kunne lære noget af Nikolai's kundeservice!
Jacob Friderichsen, København NV
Lige som det skal være
Jeg er yderst tilfreds med Nem AutoGlas.
Leverance til tiden.
Hurtig ekspedition.
God service.
Og ikke mindst, yderst kompetent reperation og vejledning.
Erfaren reperatør
Nicolai skiftede min frontrude lynhurtigt, men på en stille og rolig måde, som vidner om lang tids erfaring og en grundig indstilling til sit arbejde. Ingen fumlen eller overflødige bevægelser :-) Han er også en meget venlig mand og kommunikerer godt både over e-mail og i alm. samtale. En helt igennem fin totaloplevelse. Kan varmt anbefales. Stor hilsen Finn Nielsen, Rødovre
Det kan kun gå for langsomt, bestil din nye rude hos Nem Autoglas.
Jeg har i dag haft besøg af Nem Autoglas foir at foretage udskiftning af min forrude. Montøren kom på aftalte tidspunkt og udførte rudeskiftet hurtigt og meget kompetent. Jeg kan kun anbefale Nem Glas også prismæssigt. Det kan evt. ske via LogBuy hvis man er medlem af denne ording kan en APP hentes ned.
Med de største anbefalinger
Thomas Colding, Stevns.
Super god service
Skrev til Nem AutoGlas Fredag ang. tilbud på rudeskift. Tilbuddet lå der Mandag. Ruden skiftet Onsdag sådan....
Hurtig, venlig og professionel betjening og meget konkurrencedygtige priser
Jeg kan varmt anbefale Nem Autoglas. Fik skiftet forrude på min Alfa hjemme i egen garage. Arbejdet blev udført to dage efter jeg tog kontakt til firmaet og til en pris som man ikke kan sige nej til. Det er hvad jeg kalder SERVICE.
Høj Kundeservice
Hurtig og effektiv til at løse opgaven med skift af forrude. Meget god kundeservice og kunden i centrum:-)
Klart anbefales!!!!!
Fin service
Kan kun anbefales, for
ruden blev udskiftet på parkeringspladsen medens jeg passede min genoptræning,