See what reviewers are saying
Meneer werd onbeschoft toen ik hem confronteerde dat de NAP niet klopte. Ik wilde ee aankoopkeuring laten doen maar ook hierop geen reactie. Verder ook vergane over kleppenseals van bmw maar ook hi... See more
Ik heb meerdere auto's gekocht in mijn hele leven, maar bij Nescar werd ik heel positief verrast. Ik mocht kiezen: Of garantie of korting. Tegen wettelijke garantie hebben ze zichzelf enorm sterk... See more
In Maart een Renault Clio gekocht, waarbij we afgesproken hadden dat er een onderhoudsbeurt, 4 nieuwe banden en APK uitgevoerd zou worden. Bij aflevering realiseerde in me dat we niet over een merk... See more
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Auto gekocht BMW 3
Auto gekocht BMW 3. Bij eerste bezoek zeer goede indruk van vader en zoon waren zeer vriendelijk en ter zake kundig. Nescar verzorgde keuring en serviceVandaag 7-03-26 auto opgehaald en mijn auto achtergelaten.tijdens de rit naar huis begon de motor vreemd te doen ( niet gemerkt tijdens uitgebreide proefrit) Gebeld over probleem en kon direct auto retour brengen en mijn auto meenemen zonder gezeur ook direct betaling terug. Dit familie bedrijf is een voorbeeld voor anderen .COMPLIMENTEN AAN VADER EN ZOON.
( alleen de koffie was wat slap!!!!)
Fijne garage
Fijne garage, werd netjes te woord gestaan en geholpen.
Mooie BMW 218i gekocht.
Heel tevreden met de auto
Heel tevreden met de auto. Goede service. Ik kom jaarlijks terug voor de apk!
Ze hebben vriendelijk personeel en de…
Ze hebben vriendelijk personeel en de service was helemaal goed.
Betrouwbaar bedrijf
Betrouwbaar bedrijf, met zeer goede service aanrader!
Ondeugdelijke autoverkoper Nescar
Een aantal jaren geleden een Volvo S60 gekocht daar, na een aanrijding j.l. kwam de schade van een eerder ongeval aan het licht. Beun de Haas had het nog beter gerepareerd!
Omdat ik in eerste instantie tevreden was met de Volvo, er ook nog een Ford Kuga van 20.000 euro gekocht! Na 2 maanden witte rook uit de uitlaat, complete motor moest gereviseerd worden. Ik had zogenaamd geen garantie, maar hij verloor de zaak en moest de revisie betalen. Ik zou hier nog geen moertje kopen. Bovendien NIET aangesloten bij de Bovag.
Betrouwbare bedrijf
Betrouwbare bedrijf! Ik heb hier een Nissan Qasqhai aangekocht. De auto was strak gepolijst. Na APK keuring kon ik de auto direct meenemen. Nu zit er inmiddels al 6000km erop. En ik vond het...
Zeer tevreden
Zeer tevreden! Ik heb een bmw 1 serie gekocht. Met nieuwe apk en nieuwe banden. Ze zijn heel vriendelijk & beleefd. 2 broertjes die elkaar goed aanvullen. Mocht ik later weer aan een nieuwe auto toe zijn dan zal ik eerst weer hier kijken.
Wederom weer een mooie auto gekocht…
Wederom weer een mooie auto gekocht voor een scherpe prijs . En deze man heeft echt de tijd voor een klant . Je kan op je gemak rondkijken zonder meteen aangesproken te worden . Geen opdringerige verkoper om je heen heel prettig . Dit is al de 3de auto die wij kopen bij de heer Nescar . Als er toch nog wat is (blijft een tweedehandse auto) word je niet afgewimpeld maar word het opgelost . Zeer tevreden zijn wij .
Echt een waardeloze zaak
Echt een waardeloze zaak die zijn afspraken niet erkent en niet nakomt.
De eerste inruilwaarde van mijn auto (een Mini Cooper Cabrio - 1. 6) werd na intern overleg verlaagd, na overleg kon ik opeens de inruilwaarde weer wel krijgen. Maar de volgende aanbieding bleek in de praktijk niks waard (er was zogenaamd al weer bezichtiging voor de andere auto die ik wilde kopen) en daarna heb ik niks meer gehoord.
Geen zaak van woorden, wel van daden (namelijk hun afspraak niet nakomen). Hier zaken doen lijkt niet verstandig.
Meneer werd onbeschoft toen ik hem…
Meneer werd onbeschoft toen ik hem confronteerde dat de NAP niet klopte.
Ik wilde ee aankoopkeuring laten doen maar ook hierop geen reactie.
Verder ook vergane over kleppenseals van bmw maar ook hierover wilde meneer met Turkse afkomst niet op reageren.
Deze man wilt geld zien en verwacht dat hem blindelings word vertrouwd.
Goed geslaagd bij dit auto bedrijf
Ik heb recentelijk een auto voor mijn zoon gekocht. Ik ben uitstekend geholpen door echte vakmensen. Mijn zoon heel blij gemaakt en tijd hij in een mooie auto rond. Ik ben super blij hier mijn keuze te hebben gemaakt!
Topservice!
Top auto gekocht! Ik kwam kijken voor een Seat Leon 1.4 FR. Alles was keurig vermeld over steenslag op motorkap etc. Na proefrit besloten om tot aankoop over te gaan. Ook werd ik vanaf het treinstation heerhugowaard opgehaald! Heel vriendelijk!
Onlangs een ''jonge'' VW golf gekocht…
Onlangs een ''jonge'' VW golf gekocht bij Nescar. Na jaren leaserijden heb ik mij toch wat aarzelend gestort op de automarkt. Je hoort en leest immers zulke gruwelverhalen over oplichting en slechte service in deze deze branche. Mijn ervaring is echter super. Zowel bij de aanschaf zelf als de aftersales tot nu toe niets anders dan lof voor de service. Nescar geeft een prettige dienstverlening. Chapeau en als het zo blijft weet ik wel zeker waar ik de volgende keer mijn auto koop. Dank jullie wel!!
Topservice
Topservice! Degelijke auto gekocht. Het importprocedure duurde wat langer als verwacht. Een geïmporteerde audi gekocht, navraag gedaan bij de dealer. En hele historie klopte gewoon!
Ik heb meerdere auto's gekocht in mijn…
Ik heb meerdere auto's gekocht in mijn hele leven, maar bij Nescar werd ik heel positief verrast. Ik mocht kiezen: Of garantie of korting. Tegen wettelijke garantie hebben ze zichzelf enorm sterk gedekt.
Heel begrijpelijk ook. Ze legden mij heel begrijpelijk uit: als je korting wilt kunnen we ons niet dekken voor onverwachte gebreken. Daarom had ik gekozen voor een 6 maanden autotrust garantiepakket. Inmiddels zijn de 6 maanden om: eigenlijk heb ik voor niks betaald voor de garantie. Want de auto blijft rijden zonder problemen! Inmiddels als ruim 18.000 km verder.
Kortom fijn geholpen en een betrouwbare auto gekocht!
Deze mensen snappen het
Deze mensen snappen het. Geen ordinaire autoverkopers die je wat willen aansmeren.Geen vertrouwen= geen zaken” zeiden ze tegen mij.
Geslaagd bij Nescar
Ik was op zoek naar een kleine zuinige auto. Bij Nescar geslaagd ! Een chevrolet spark op LPG gekocht. Ze weten technisch heel veel.. en geven goede instructies. Als leek wist ik weinig over gasauto’s. Hardwerkend familliebedrijf👍 alle respect
Toonde weinig interesse
Toonde weinig interesse, bood 7.000 terwijl de auto voor 16.000 word aangeboden op het internet. Had ook weinig verstand van autos en moest zijn zoon telkens appen. Pand ziet er ook niet erg verzorgd uit van buiten
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.