See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik zocht een goede çat6a kabel en dit bedrijf had ze liggen en moet zeggen dat het een kwalitatief goede kabel is voor die prijs, mijn internet is sneller dan voorheen. Makkelijk bestellen en snel ge... See more

Rated 3 out of 5 stars

Voor 16:00 besteld, na een week nog niet binnen. Telefonisch niet te bereiken vanwege vakantie, op zich begrijpelijk maar wel vervelend. Men moet geen verzendbeloftes maken die in de verste verte... See more

Company details

1. Electronic Spare Parts and Components Store
  2. Cell Phone Store
  3. Computer and Accessories Store
  4. Computer Store
  5. Electronics Store

Information provided by various external sources

Netwerkkabels ★ netwerk kabel al vanaf € 0,55 ✓ Voordeligste van Nederland. ✓ voor 21:30 besteld is de volgende dag geleverd ✅ Beoordeelt met een 8.9

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Goede kabel voor gamen

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

March 1, 2026

Uitstekend

Uitstekend, haal hier altijd mijn netwerk apparatuur af.
Snel en vriendelijk bij afhaal.

February 12, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Komen levertijd niet na

Voor 21:30 besteld morgen in huis.... Ik wacht al 4 werkdagen en de kabels zijn er nog steeds niet.

Ik snap dat het een drukke periode is maar zet dat er dan ook bij op de site; jullie beloven momenteel nog steeds voor 21:30 besteld morgen in huis..

December 4, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Komt belofte niet na

Voor 16:00 besteld, na een week nog niet binnen.
Telefonisch niet te bereiken vanwege vakantie, op zich begrijpelijk maar wel vervelend. Men moet geen verzendbeloftes maken die in de verste verte niet nagekomen worden.

Inmiddels contact gehad, één onderdeel was niet op voorraad ze maken er nu een deellevering van. Neemt niet weg dat mijn bestelling veel trager is dan beloofd.

August 28, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Uiteindelijk tevreden

Op 2 april meerdere kabels besteld. Na één week nog geen verzendbericht, dus gemaild met de klantenservice. Tot op heden 13 april geen reactie gehad

Update 15-04: Na contact met de klantenservice is het alsnog geleverd. Dus van 1 naar 4 sterren.

April 13, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Omdat we de kabels snel nodig hadden…

Omdat we de kabels snel nodig hadden even vantevoren gebeld of de voorraad er ook werkelijk (voldoende) is, zoals bij veel webshops is dat tenslotte niet altijd continu up-to-date wat er op de site staat. De kabels bleken inderdaad voldoende op voorraad. En de belofte dat ze de volgende dag in huis zouden zijn werd ook werkelijkheid! Top! Er werd ook snel gereageerd op mijn email. Voor telefonisch contact moet je iets meer geduld hebben (lang in de wacht) maar wij werden wel keurig teruggebeld de volgende ochtend zoals beloofd. En een goed prijs-kwaliteitsniveau!

February 12, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Te vertrouwen webshop, alleen lange telefonische wachttijd

Woensdag een bestelling gedaan (en ik meen dat er bij alle artikels op voorraad stond) nog geen bestel update na 2 dagen gekregen. Het zou voor 16h bestellen, zelfde dag verzenden zijn. Maar dus na 2 dagen nog een update.

Telefonisch contact opgenomen. Helaas 11 minuten in de wacht moeten hangen hiervoor maar een beleefde meneer aan de telefoon gekregen die de bestelling nagekeken heeft. Blijkt dat een artiekel niet op voorraad was en besteld is bij de leverancier. Hij heeft een alternatief geboden die wel direct geleverd zou kunnen worden.

Ik zou 4.5 sterren geven voor de geboden oplossing maar 4 sterren vanwege de lange telefonische wachttijd.

Dank voor de geboden oplossing.

ps. Misschien mogelijk om per product de levertijd in het order overzicht weer te geven? Of algemeen als er levertijd is dit ook in het order overzicht te zetten. Dan had ik mogelijk niet gebeld.

January 24, 2025

Snel en betrouwbaar bedrijf

Ik heb twee keer ethernet kabels gekocht bij Netwerkkabel.eu en beide keren was ik zeer tevreden. Zeer snelle bezorging, goed ingepakt en prijs ook prima. Ik vind hun website ook gebruikersvriendelijk zowel voor het vinden van producten, als het feitelijk bestellen van producten. Een gebruikersvriendelijke website is voor mij een belangrijke dealbreaker. Mocht ik in de toekomst weer ethernet kabels nodig hebben dan zal ik hier zeker weer hier kopen.

April 5, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Patchpanel en kabels snel geleverd

Ik heb kabels, een patchpanel en keystones besteld op maandag na 19u. Geleverd op woensdag in België. Snelle levering dus.
Alles zat in de doos en goed ingepakt. Niets op aan te merken.

June 14, 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look